مهندسان یک پوشیدنی بی سیم سه بعدی چاپ کردند که نیازی به شارژ ندارد. این دستگاه جدید به عنوان دستگاه همزیستی شناخته می شود که مزایای متعددی را ارائه می دهد.
با همکاری محقق ایرانی تحقق یافت؛
مهندسان از چاپ سه بعدی و مواد زیستی هوشمند برای ایجاد ایمپلنت تولید انسولین برای بیماران دیابتی نوع ۱ استفاده می کنند.
محققان موسسه پزشکی ویک فارست (WFIRM) روشی را برای چاپ مجدد نوعی غضروف ایجاد کرده اند که روزی می تواند به بازیابی عملکرد زانو آسیب دیده در اثر آرتروز یا آسیب کمک کند.
محققان ام آی تی با استفاده از خطای چاپ سه بعدی برنامه ای را ایجاد کردند که می تواند برای تولید منسوجات با تکنولوژی بالا استفاده شود.
پرینترهای سه بعدی صنعتی یکی از امیدهای بشر برای حل مشکل مسکن و گرانی ساخت آن به حساب میآیند؛ آیا زمان آن رسیده است که این پرینترها یک ساختمان چند طبقه یا حتی برج بسازند؟ پاسخ مثبت است. بزرگترین چاپگر سه بعدی (۳D Printer) در تمام اروپا موفق شد یک خانه دو طبقه را ظرف سه هفته بسازد و به امیدواری ها در خصوص آینده این صنعت رنگ و بویی تازه ببخشد.
با تلاش محققان ایرانی میسر شد؛
محققان داخلی با ارائه روشی نوین و کارآمد در چاپ سه بعدی موجب ارتقاء کاربرد آن در حوزه ساخت و ساز شدند. آنها تکنیک القایی جدیدی را در چاپگرهای سه بعدی سیمانی توسعه دادند.
در ساخت این محله چاپ سه بعدی هر یک از خانههای چاپ شده ۲۴ ساعت زمان برای ساخت نیاز داشتند. خانوادهها بر حسب نیازمندی آنها انتخاب میشوند. درامد متوسط خانواده در جامعهی مکزیک ۷۶.۵۰ دلار در ماه است و این کشور خانوادههای کمدرامد زیادی دارد. بیشتر از ۲۷۰۰ خانه با روشهای سنتی در مکانهایی مانند «هائیتی»، «السالوادور» و «بولیوی» ساخته شده است.
از سوی پژوهشگران انجام شد:
تهیه مدلی سه بعدی و واقعی از پوست زنده و رگ های خونی موجود در آن یکی از آرزوهای محققان است که با پیشرفت فناوری سرانجام محقق شده است.
شاید باورش سخت باشد اما محقق شد؛
محققان روش چاپ زیستی سهبعدی جدیدی را منتشر کردهاند که حوزه مهندسی بافت را به سوی توانمندسازی آن در چاپ کامل سهبعدی قلب انسان سوق میدهد.