توصیه های یک فوق تخصص تغذیه برای بهبود رژیم غذائی در فصل بهار؛
مصرف مواد غذایی با کالری کم و غذاهای خنک در فصل بهار، می تواند مفید باشد
ولی زاده، با اشاره به این که در طب ایرانی همچنین مصرف غذاهای مولد خون مانند انواع گوشت، شیرینی، ادویه و اغذیه گرم و تلخ و شور و مصرف نوشیدنی های گرمی بخش و رطوبت آور در فصل بهار منع شده است، ادامه داد: درعوض به افراد پیشنهاد شده است به جای آن بیشتر از غذاهای خنک و نوشیدنی های فرونشاننده حرارت مانند شربت ریواس، عرق کاسنی، شربت زرشک و غوره، رب غوره، شربت نارنج، لیمو و به استفاده کنند.