خبرگزاری-علم-و-فناوری-یزد

مجری طرح کوهورت قلب سالم یزد:

مصرف زیاد نمک در نان ها موجب بیماری های قلبی و عروقی است

نماینده اظهار داشت: میزان استاندارد مصرف نمک برای هر فرد در روز بین ۱ تا ۵ گرم است اما متاسفانه مطالعات نشان می دهد افراد چیزی در حدود ۸ گرم نمک را روزانه فقط از طریق مصرف نان دریافت می کنند که این برای سلامت آنها بسیار خطرناک است.

به دنبال تقویت روحیه ابداع و نوآوری در دانش آموزان هستیم

حیدری کارشناس و مشاور باشگاه علمی پژوهشی جوان یزد اظهار کرد: ما به دنبال این هستیم که فردی را تربیت ‌کنیم تا روحیه ابداع و نوآوری در او تقویت شود.

توسط مبتکر یزدی صورت گرفت؛

ابداع شیوه نوین برای کشت هیدروپونیک

مبتکر یزدی شیوه نوینی برای کشت علوفه به روش هیدروپونیک ابداع کرده است که علی رغم نتایج چشمگیر با بی مهری مسئولین مواجه شده است.

برپایی نخستین نمایشگاه اختراعات و ابتکارات در اردکان

به مناسبت چهلمین سال دفاع مقدس نخستین نمایشگاه اختراعات و ابتکارات در اردکان برپا شد.

بایدها و نبایدهای بازاریابی

مدیران ارشد واحدهای تولیدی عمدتاً سابقه فنی دارند و بنابراین تمرکزشان بر روی مشخصات محصول است. در حالی که باید تمرکز بر روی مشتری و بازاریابی باشد.

اعزام جهادی تیم های پزشکی به مناطق کم برخوردار استان یزد

جانشین سازمان بسیج جامعه پزشکی استان یزد از اعزام تیم پزشکی متخصص به مناطق کم برخوردار استان یزد خبر داد.

عارضه یابی صنایع استان یزد با حرکت یک گروه دانشجویی

جمعی از دانشجویان یزدی با راه اندازی گروه جهادی تخصصی شهید محمود برزگری اقدام به عارضه یابی و بررسی نقاط قوت و ضعف صنایع استان پرداختند.

پیامدهای شیوع کرونا بر کودکان را چطور مدیریت کنیم؟

عضو هیات علمی دانشگاه یزد گفت: فرزندان ما بسیاری از مهارت های اصلی زندگی را در محیط مدرسه فرا می گیرند و به همین دلیل تعطیلی مدارس می تواند مشکلات جدی به دنبال داشته باشد.

کارگاه مشاوره دانش آموزی در تفت برگزار شد

کارگاه مشاوره دانش آموزی به همت بسیج علمی تفت برگزار شد.

تقویت بُعد عملی، خلاقیت و فناوری دانش آموزان در باشگاه علمی پژوهشی جوان

حیدری کارشناس و مشاور باشگاه علمی پژوهشی جوان یزد گفت: با توجه به اینکه آموزش دانش‌آموزان در مدارس معمولاً تئوری است در باشگاه علمی پژوهشی به بُعد عملی، خلاقیت و فناوری پرداخته می شود.