محصولات-ارگانیک

رتبه اول ‌آذربایجان شرقی در فرآوری خشکبار در کشور

آذربایجان شرقی به دلیل قرارگیری در مسیر صادرات، مرکز مهمی در زمینه فراوری محصولات کشاورزی به شمار می‌رود و اکنون در زمینه فرآوری خشکبار دارای رتبه اول کشور است.

آيا خطر ابتلا به سرطان با مصرف غذاهای ارگانیک کاهش می‌یابد؟

مطالعه جدید که در ژورنال پزشکی JAMA Internal Medicine به چاپ رسیده است، نشان می‌دهد که افرادی که ضریب ابتلا به سرطان، به ویژه سرطان غدد لنفاوی و سرطان سینه پس از یائسگی، در طول ۴.۵ سال گذشته برای افرادی که غذاهای ارگانیک بیشتری مصرف کرده‌اند، تنها اندکی از سایرین کمتر بوده است.

خبرگزاری علم و فناوری بررسی کرد؛

ترس از محصولات «تراریخته» علمی نیست/ آگاهی مردم را افزایش دهید/ تولید برنج «ارگانیک» منطقی نیست

کارشناسان کشاورزی می‌گویند: به جای وارد شدن در دعوای میان موافقان و مخالفان محصولات تراریخته سطح آگاهی‌های مردم در رابطه با این فراورده‌ها را به صورت علمی افزایش دهید.