کارشناس-تغذیه

کارشناس تغذیه شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان؛

ایمنی و سلامت مواد غذایی را جدی بگیرید

کارشناس تغذیه شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان گفت: ایمنی و سلامت مواد غذایی از موضوعات بسیار مهم در حوزه سلامت هر جامعه بوده و یک مسئولیت همگانی است.

لزوم توجه به سلامت جسم در تقویت روحیه عبادی

شیرینی عبادت با چاشنی تغذیه صحیح/ ضرورت برنامه ریزی مناسب غذایی در ماه مبارک رمضان

لزوم توجه به تغذیه در ماه مبارک رمضان نه تنها موجب سلامت جسم می شود بلکه موجب تقویت روحیه عبادی نیز می شود.

توصیه های تغذیه ای برای ماه مبارک رمضان

مدیر گروه تغذیه مرکز بهداشت استان یزد عنوان کرد: با توجه به فرا رسیدن ماه مبارک رمضان و البته شیوع ویروس کرونا ضروری است که افراد برای سلامت خود به بحث تغذیه توجه ویژه ای داشته باشند.

توصیه های بهداشتی برای سالم ماندن؛

حفظ وزن مناسب باعث جلوگیری از ابتلا به بیماری ‌های غیر واگیر می شود/استفاده از روغن کنجد و زیتون برای پخت‌ و پز و سالاد

کارشناس تغذیه معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی حفظ وزن مناسب را یکی از مواردی برشمرد که می ‌تواند باعث جلوگیری از ابتلا به بیماری ‌های غیر واگیر نظیر چاقی، دیابت، پرفشاری خون و سرطان شود.

یک متخصص تغذیه تشریح کرد

نکات تغذیه ای که باید در سفرهای تابستانه رعایت شود

یکی از بحث‌هایی که در تابستان پیش می آید بحث سفرهای تابستانی است. طبیعتاً یکی از بخش های قابل توجه در هر سفر نیز موضوع تغذیه و خورد خوراک افراد است و در صورتی که نوع تغذیه و سلامت تغذیه مد نظر قرار نگیرد می تواند تمام سفر و لذت آن را تحت الشعاع قرار دهد.

در گفتگو با پزشک فوق تخصص تغذیه عنوان شد؛

خام گیاهخواری تجویزی برای بیمارهای صعب العلاج / خوردن مکرر غذای پخته، صحیح نمی باشد

خام گیاهخواری با پاکسازی در بیمارهای صعب العلاج مانند برخی سرطان ها و مشکلات کبدی و پوستی و....توسط یک طبیب حاذق طب سنتی می تواند بیش از چهل روز نیز بصورت دراز مدت برای صرفاً افراد و بیماران مذکور تجویز گردد.

نکات تغذیه کودکان در فصل تابستان

تعطیلی مدارس و فراغت دانش آموزان در کنار گرمی هوا در فصل تابستان شرایط ویژه ای را برای تغذیه کودکان به وجود می آورد.

یک متخصص تغذیه مطرح کرد:

نباید از عوارض مصرف زیاد عرقیجات غافل شد/ هیچ نوشیدنی‌ به تنهایی قادر به لاغر کردن فرد نیست

نقیایی گفت: متاسفانه بعضی از مردم تصور می کنند چون عرقیجات منشا گیاهی دارد میتواند بدون عوارض و خطر باشد درصورتی که این یک فکر اشتباه است و در مصرف به میزان زیاد می تواند جنبه دارویی پیدا کند و باید در نظر داشته باشیم که داروها بدون عوارض نیستند.

نکات تغذیه در فصل گرما؛

نوشیدنی هایی که در فصل تابستان به کمک بدن می آید

با توجه به گرم شدن هوا بدن انسان مقدار آب بیشتری را هم به صورت تعریق و هم به صورت تبخیر سطحی از دست می دهد و لذا باید به فکر جایگزینی برای تامین آب بدن بود.

در گفتگو با متخصص تغذیه مطرح شد:

مصرف آب یخ در افطار، عامل اصلی مشکلات گوارشی است

استفاده از آب یخ و هر شربتی که در آن یخ باشد، هندوانه و میوه های خنک در کنار وعده افطار به هیچ وجه مورد تائید حکمای طب سنتی نیست، چرا که عامل اصلی مشکلات گوارشی خواهد بود و باعث بیماری کبد چرب، سنگ کیسه صفرا و بسیاری از بیماری های دیگر خواهد شد، ضمن اینکه در رفع عطش کارساز نخواهد بود و چاره آن کمی صبر است و آب ولرم جوشیده که بعد از حدود نیم ساعت این مشکل کاملا برطرف خواهد شد .