در سال ۱۹۸۱، نیروی هوایی ایالات متحده نیاز به توسعه جنگندههای تاکتیکی پیشرفته (جنگندهای که خط تولیدش متوقف شد) برای جایگزینی با اف-۱۵ ایگل و اف-۱۶ فایتینگ فالکن را حس کرده بود.
امیر نصیرزاده:
فرمانده نیروی هوایی ارتش با اشاره به برنامههای این نیرو برای ارتقا توان رزمی خود، گفت: در راستای ارتقای توان نهاجا، دو هدف بکارگیری سامانههای هوشمند در همه سطوح به ویژه مهمات و توسعه و بکارگیری همزمان تجهیزات بدون سرنشینها (پهپاد) در کنار هواپیماهای با سرنشین را پیگیری میکنیم.
علم و فناوری گزارش میدهد:
یکی از ویژگیهای جنگندههای نسل پنجم؛ توانایی پنهانکاری یا Stealth میباشد. این ویژگی به این جنگندهها این امکان را میدهد تا از شناسایی و رهگیری توسط دشمن مخفی باشند.
علم و فناوری بررسی می کند؛
جمهوری اسلامی ایران طی سال های اخیر با غنیمت گرفتن ۶ پهپاد پیشرفته آمریکایی به تنها کشوری در جهان تبدیل شده است که موفق به شناسایی و غنیمت گرفتن این تعداد پهپاد آمریکایی شده است که این نشان از پیشرفت های گسترده نیروی هوافضای سپاه کشورمان دارد.
«مدرسه پروازی ارتش ایالات متحده یک متد علمی توسعه داده تا افراد در شبهنگام یا در روز، تحت هرگونه شرایطی زیر دودقیقه به خواب بروند. پس از شش هفته تمرین این روش، ۹۶ درصد از خلبانها در ظرف ۲ دقیقه با کمتر میتوانستند بخوابند. حتی زمانی که قهوه نوشیده بودند یا در نزدیکی آنها یک سلاح خودکار گرم در حال فعالیت بود.»
در اواسط سال گذشته میلادی ترامپ اعلام کرد که در نظر دارد تا نیروی فضایی را به عنوان ششمین شاخه مستقل نیروی فضایی آمریکا را تا سال ۲۰۲۰ تشکیل دهد. شاخهای که به صورت جدا و برابر با سایر بخشهای ارتش خواهد بود. آن زمان رئیس جمهور آمریکا اعلام کرد که این کار برای افزایش تسلط آمریکا بر فضاست.
بررسی قابلیت های اولین پهپاد جت ساخت ایران؛
در روزهای گذشته به مناسبت چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی نمایشگاه دستاوردهای هوایی در پایگاه یکم شکاری مهرآباد، نخستین پهپاد جت پهن پیکر ایرانی رو نمایی شد.
خبرگزاری علم و فناوری گزارش می دهد؛
نیروی هوای سپاه برای اولین بار در کشور موفق به ساخت بمب های هدایت ماهواره ای شده است که بر خلاف مهمات هدایت اپتیکی و هدایت لیزری، در برابر شرایط بد آب و هوایی بسیار مقاوم هستند و در عین حال نیاز به هدف گذاری لیزری روی هدف یا هدایت آن توسط سیستم اپتیکی را ندارد.