����������-����������

توسط یک شرکت پیشتاز در حوزه تولید محصولات اکستروژن واکنشی؛

دستیابی به تکنولوژی برتر تولید چسب‌های بین لایه‌ای محقق شد

محققان یک شرکت پیشتاز در حوزه تولید محصولات اکستروژن واکنشی در مسیر بومی سازی تولید فیلم‌های چند لایه مورد استفاده در صنایع بسته‌بندی غذایی یک گام جلوتر رفته و تولید چسب‌های بین لایه‌ای قابل کاربرد در فیلم‌های چندلایه صنایع غذایی را طراحی و تولید کردند، آنها با توسعه این دانش چسب‌های بین لایه‌ای قابل کاربرد در لوله‌های پنج لایه و پوشش‌های پلی اتیلنی سه لایه در صنایع نفت و گاز را نیز طراحی و تولید کردند.

برتری دانشجویان دانشگاه جهرم در آزمون کارشناسی ارشد/ رتبه یک آزمون صنایع غذایی در دستان جهرمی ها

دانشجوی دانشگاه جهرم موفق به کسب رتبه اول آزمون سراسری کارشناسی ارشد در رشته صنایع غذایی شد.

صنایع تبدیلی

صنایع تبدیلی چیست و چرا باید آن را توسعه داد؟

همایش بین المللی مطالعات میان رشته ای در صنایع غذایی و علوم تغذیه ایران

همایش بین المللی مطالعات میان رشته ای در صنایع غذایی و علوم تغذیه ایران در تاریخ ۳۰ آبان ماه سال جاری در شهر تهران با هدف طراحی، توسعه و بهره‌برداری از سیستم‌های نوین و کاربردیدر زمینه صنایع غذایی برگزار می‌شود.

در بیست و پنجمین کنگره بین المللی علوم صنایع غذایی ایران مطرح شد

۷۵ درصد جمعیت جهان دچار کمبود مواد غذایی هستند/۸۰۰ میلیون جمعیت جهان گرسنه هستند

در بیست و پنجمین کنگره بین المللی علوم صنایع غذایی ایران در مازندران اعلام شد که ۷۵ درصد جمعیت جهان دچار کمبود مواد غذایی هستند و ۸۰۰ میلیون نفر هم در فقر مطلق قرار دارند

سوربیتول: قند  بی ضرر برای دیابتی ها

قندها مهمترین مواد سوختنی بدن هستند و حدود ۵۰ تا ۷۰ درصد از کالری مورد نیاز روزانه انسان توسط مواد قندی تامین می شود . در عین حال، زیاد بودن میزان قند در خون موجب بیماری تحت عنوان دیابت یا مرض قند می شود. سوربیتول،  یکی از انواع قندهای موجود در میوه ها است که در اثر تجزیه در بدن به گلوکز تبدیل نمی شود .