آنچه در خصوص پودر عصاره مالت باید بدانید؛
پودر عصاره مالت به روش FMD به عنوان محصول فراسودمند و نوین زیستی به عنوان مکمل و شیرن کننده تولید می شود.
توسط داریوش مظفریان دانشمند ایرانی دانشگاه تافتس؛
سیستم نمایه سازی مواد مغذی «قطب نمای غذا»، که توسط داریوش مظفریان دانشمند ایرانی فریدمن دانشگاه تافتس توسعه یافته است، دارای علم پیشرفته در مورد چگونگی تأثیر مثبت یا منفی ویژگیهای بیش از ۸۰۰۰ غذا بر سلامت است.
سم آفلاتوکسین برای سلامتی انسان و دام بسیار خطرناک بوده و در شیر و محصولات غذایی دیگر وجود دارد.
مهندسان موسسه Fraunhofer در آلمان برای تکنیک های فیزیک و رادار با فرکانس بالا سیستم SAMMI را ایجاد کرده اند که اشیاء خارجی موجود در مواد غذایی را تشخیص می دهد.
به سرپرستی دانشمند ایرانی تحقق یافت؛
دانشمندان دانشگاه پنسیلوانیای آمریکا به سرپرستی دانشمند ایرانی خود موفق به ابداع یک حسگر الکتروشیمیایی جدید شده اند که می تواند مستقیماً باکتریهای زنده را در نمونه های مایع مانند خون یا شیر کنترل کند.
"اکادو" از اتلاف غذا جلوگیری میکند؛
با توجه به اینکه اتلاف مواد غذایی امروزه به یک معضل جهانی تبدیل شده است، یک سوپرمارکت آنلاین سعی دارد با کمک هوش مصنوعی و یادگیری ماشینی، این معضل را برطرف کند.
تحقیقات جدید نشان داد:
دانشمندان برای اولین بار نشان داده اند که پخت و پز مواد غذایی اساساً میکروبیوم های موش و انسان را تغییر می دهد، یافته ای با علت هم برای بهینه سازی سلامت میکروبی ما و هم برای درک اینکه چگونه پخت و پز ممکن است تکامل میکروبیوم های ما را در دوران پیش از تاریخ بشر تغییر داده باشد.
باتوجه به تغییر عادت غذایی در میان بسیاری از افراد، باید درنظر داشت نتایج یک بررسی حاکی از آن بوده است که مصرف زیاد غذاهای فرآوری شده باعث زوال عقل میشود.
غذایی که میخوریم؛ از دیروز تا امروز
در ایران علیرغم آمادگی دانشمندان کشور برای بکارگیری فناوری مهندسی ژنتیک تولید ملی محصولات تراریخته تا بحال محقق نشده است که اطلاعرسانی نادرست در خصوص محصولات حاصل از مهندسی ژنتیک از عمده دلایل آن میباشد.