��������-����������

آنچه در خصوص پودر عصاره مالت باید بدانید؛

تولید پودر عصاره مالت به روش FMD / این محصول قابلیت تولید انواع طعم ها را دارد

پودر عصاره مالت به روش FMD به عنوان محصول فراسودمند و نوین زیستی به عنوان مکمل و شیرن کننده تولید می شود.

توسط داریوش مظفریان دانشمند ایرانی دانشگاه تافتس؛

ایجاد اولین قطب نمای مواد غذایی، رتبه بندی سلامت مواد غذایی از اول تا بدترین

سیستم نمایه سازی مواد مغذی «قطب نمای غذا»، که توسط داریوش مظفریان دانشمند ایرانی فریدمن دانشگاه تافتس توسعه یافته است، دارای علم پیشرفته در مورد چگونگی تأثیر مثبت یا منفی ویژگی‌های بیش از ۸۰۰۰ غذا بر سلامت است.

میزان خطر سم آفلاتوکسین

سم آفلاتوکسین برای سلامتی انسان و دام بسیار خطرناک بوده و در شیر و محصولات غذایی دیگر وجود دارد.

تشخیص اشیاء خارجی در مواد غذایی با سیستم جدید

مهندسان موسسه Fraunhofer در آلمان برای تکنیک های فیزیک و رادار با فرکانس بالا سیستم SAMMI را ایجاد کرده اند که اشیاء خارجی موجود در مواد غذایی را تشخیص می دهد.

به سرپرستی دانشمند ایرانی تحقق یافت؛

روش آزمایش جدید باکتری برای بهبود مراقبت های بهداشتی، ایمنی مواد غذایی

دانشمندان دانشگاه پنسیلوانیای آمریکا به سرپرستی دانشمند ایرانی خود موفق به ابداع یک حسگر الکتروشیمیایی جدید شده اند که می تواند مستقیماً باکتریهای زنده را در نمونه های مایع مانند خون یا شیر کنترل کند.

"اکادو" از اتلاف غذا جلوگیری می‌کند؛

مدیریت خوراکی‌ها با هوش مصنوعی/ ضایعات مواد غذایی به حداقل ممکن می‌رسد

با توجه به اینکه اتلاف مواد غذایی امروزه به یک معضل جهانی تبدیل شده است، یک سوپرمارکت آنلاین سعی دارد با کمک هوش مصنوعی و یادگیری ماشینی، این معضل را برطرف کند.

تحقیقات جدید نشان داد:

پخت و پز مواد غذایی میکروبیوم را تغییر می دهد.

دانشمندان برای اولین بار نشان داده اند که پخت و پز مواد غذایی اساساً میکروبیوم های موش و انسان را تغییر می دهد، یافته ای با علت هم برای بهینه سازی سلامت میکروبی ما و هم برای درک اینکه چگونه پخت و پز ممکن است تکامل میکروبیوم های ما را در دوران پیش از تاریخ بشر تغییر داده باشد.

زوال عقل در بسته‌بندی غذاهای فرآوری شده

باتوجه به تغییر عادت غذایی در میان بسیاری از افراد، باید درنظر داشت نتایج یک بررسی حاکی از آن بوده است که مصرف زیاد غذاهای فرآوری شده باعث زوال عقل می‌شود.

غذایی که می‌خوریم؛ از دیروز تا امروز

ژنتیک زیر ذره بین/اعلام آمادگی دانشمندان ایرانی برای ورود به عرصه مهندسی ژنتیک

در ایران علیرغم آمادگی دانشمندان کشور برای بکارگیری فناوری مهندسی ژنتیک تولید ملی محصولات تراریخته تا بحال محقق نشده است که اطلاع‌رسانی نادرست در خصوص محصولات حاصل از مهندسی ژنتیک از عمده دلایل آن می‌باشد.