در گفتگو با متخصص طب ایرانی مطرح شد؛
یک متخصص طب ایرانی گفت: حداقل ۲۴ هفته هر روز دو بار به مدت ۲۰ ثانیه رایحه ای مثل اسانس گلاب را بو بکشید تا به تدریج حس بویایی برگردد.
ویتامینها ترکیبات آلی هستند که به مقدار خیلی جزئی برای سوخت و ساز مواد غذایی و اعمال حیاتی بدن و رشد و نمو و تندرستی ضرورت دارند. و می توانند در درمان بیماری کرونا نقش مهمی داشته باشند.
تحقیقات جدید از یک تیم بین المللی از دانشمندان نشان داده است که چگونه بوها از راه های قوی تر نسبت به سایر حواس باعث ایجاد خاطرات در مغز می شوند.
براساس نتایج یک بررسی، حداکثر ۱۰ درصد از بیماران کووید ۱۹ که حس بویایی و چشایی خود را از دست میدهند، ممکن است حتی تا یک ماه پس از بیماری نیز از این دو حس خود محروم باشند. علایم معمول این بیماری تب، سرفه، تنگی نفس و به تازگی نابویایی هستند. درد عضلانی، تولید خلط، گلودرد، ناچشایی و سرخی چشم از جمله نشانههای کمتر معمول آن هستند.
غدد عرقی علت اصلی بوی بد زیر بغل و بدن می باشد که در برخی افراد بوی پیاز می دهد اما راهکارهایی وجود دارد که به راحتی می توانید از شر این بوی بد خلاص شوید.
محققان دانشگاه سینسیناتی واقع در اوهایو آمریکا، با مطالعه بیماران مبتلا به کووید ۱۹ دریافتند که ویروس جدید کرونا قادر است ظرف سه روز پس از ورود به بدن بیمار حس بویایی وی را از بین ببرد. اغلب این بیماران حس چشایی خود را نیز از دست میدهند.
محققان گزارش کردند؛
محققان بر طبق یک مجموعه داده بزرگ از ایران و بعد انگلیس «عدم بویایی با کووید۱۹» ارتباط دارد دولت انگلستان اعلام کرده از امروز همه افراد در صورت ایجاد سرفه مداوم یا تب یا آنوسمی باید خود را قرنطینه کنند.
کشف روش نوین در تشخیص مهلک ترین تهدید جهانی؛
براساس مقاله منتشر شده در مجله تحقیقات امراض کودکان (Pediatric Research)، که در ۴ آوریل امسال منتشر گردید، با اضافه نمودن و استفاده از قدرت سیستم بویایی موش های صحرایی پرورشی، میزان حساسیت تشخیص بیماری سل (TB)، نزدیک به ۴۰ درصد افزایش یافته است.