کردستان

مرکز رشد؛

افتتاح مرکز رشد۵۴۰۰ شهید استان توسط سازمان بسیج علمی پژوهشی کردستان

مرکز رشد ۵۴۰۰ شهید استان با حضور سردار رجبی فرمانده سپاه بیت المقدس استان کردستان روز ۵ شنبه ۱۷ اسفندماه ۹۶ با حضور روسای دانشگاه های کردستان دکتر اخلاقیان طاب ، رئیس دانشگاه ازاد اسلامی واحد سنندج دکتر کیانی، رئیس بنیاد ملی نخبگان دکتر صادقی، ریاست دانشکده فنی یزدان پناه آقای شیردل، رئیس خانه نخبگان استان دکتر امینی، و معاون بنیاد ملی نخبگان مهندس عبدالملکی و ریاست فنی و حرفه ای استان دکتر احمدی برگزار شد.

همپا؛

موفقیت ها دست یافتنی و قابل تحقق خواهند بود

برگزاری همایش همپا در سالن تبلیغات اسلامی شهرستان سنندج ۹ بهمن ماه ۹۶ با همکاری قرارگاه پیشرفت و آبادانی و سازمان بسیج علم پژوهشی و فناروی استان کردستان برگزار شد.

ارايه راهكارهاي بهبود آمادگي؛

بررسی میزان آمادگی بیمارستان کوثر

ریسک تحمیل شده ناشی از یک بحران بالقوه را می توان در سه عامل فرکانس بروز، میزان آسیب پذیری سازمان در برابر شرایط اضطراری مورد مطالعه و شدت پیامدهای احتمالی آن واکاوی کرد. فرکانس بروز شرایط اضطراری از جمله موضوعات بحث برانگیز بوده و در حال حاضر روش پذیرفته شده ای جهت تعیین فرکانس بروز شرایط اضطراری در دسترس نمی باشد. آسیب پذیری، مشخصاتی از یک سازمان است که سبب می شود در حضور یک بحران، آن سازمان در ایفای نقش های خود دچار مشکل شده و حتی حیات اش را از دست دهد.

همپا؛

کاوش برای حلقه گمشده تجاری سازی

رؤسا و معاونین سازمان های تامین اجتماعی، بهزیستی، بانک های سطح استان، کمیته امداد و برخی ارگان های دیگراز طرفی به منظور کمک به کاهش بیکاری و با هدف اشتغال زایی و از طرف دیگر به منظور جلوگیری از مهاجرت روستاییان به شهر در تاریخ ۲۸ بهمن تشکیل شد.

بحران اشتغال و بیکاری ؛

وضعیت نامطلوب اقتصاد در استان کردستان

تربیت دانشجوهای کارآفرین و تشویق آن ها، همچنین استفاده از ظرفیتهای استان در جهت رونق و شکوفایی آن می تواند اشتغال را سر و سامان دهد. در فرآیند آموزش عملی در دانشگاه ها، بررسی مضامین مدرن و جدید که تحقیق روی آنها ادامه دارد لازم است و تأسیس مراکز دانش بنیان باعث بکارگیری ایده ها در جهت اقتصاد دانش محور می شود. در این پژوهش سعی می شود تا راه حل هایی اساسی برای ایجاد اشتغال و خروج از رکود اقتصادی ارائه شود. راهکارهایی که اگر عملی شود و مسئولین همت کنند، میتواند ریشه بیکاری را اصولی حل نماید و اشتغالی پویا ایجاد نماید.

برای اولین بار در کشور:

تولید انرژی الکتریکی از حرکت انسان به روش الکترومگنتیک و پیزوالکتریک

هدف در این پروژه بررسی علمی و طراحی برداشت کننده ای می باشد که با استفاده از آن بتوان از حرکت انسان مانند قدم زدن، انرژی الکتریکی تولید کرد.

توسط محقق کردستانی؛

سیستم جامع اطلاع‌رسانی شهر سنندج در محیط اندروید

در این پروژه سعی می شود که با ارائه اطلاعات مفید به شهروندان، ضریب نفوذ سامانه را در بین شهروندان افزایش داد. پس از این مرحله خواهد بود که امکان درآمد زایی سایت و بازگشت سرمایه فراهم خواهد شد. لذا اصلی¬ترین درآمد سامانه، اخذ تعرفه در خصوص معرفی محصولات و خدمات مشاغل مختلف به شهروندان خواهد بود.

مرکز رشد خلاقیت و نوآوری مکاترونیک،

اتمام تجهیز مرکز رشد ۵۴۰۰ شهید استان کردستان در دهه فجر

مراکز رشد به عنوان مهمترین مراکز در توسعه ایده ها و اختراعات شناخته شده اند و بهره گیری از اینچنین مراکزی مس تواند به رشد ارتقا ایده ها کمک شایانی داشته باشد.

افزایش بهره وری آب کشاورزی؛

افزایش ذخیره رطوبتی خاک با استفاده از جاذب ها+ عکس

مواد سوپرجاذب ترکیباتی هستند که پتانسیل بالایی برای جذب و نگهداری آب در یک زمان کوتاه را دارند که در شرایط کمبود آب، رطوبت نگهداری شده در این مواد به تدریج رها سازی شده و مورد استفاده گیاه قرار می­گیرد. تأثیر اصلاحی و مهم این مواد در خاک از دیدگاه کشاورزی، کاهش رواناب سطحی و فرونشت عمقی، افزایش ظرفیت نگهداری رطوبت در خاک و در نهایت بالا رفتن کارایی مصرف آب می­ باشد.

بررسی اثر زغال زیستی غنی شده با روی بر رشد و عملکرد گندم:

زغال زیستی (بیوچار) را بهتر بشناسیم+عکس

بیوچار دارای پتانسیل بازیافت موادغذایی، تهویه خاک، صرفه اقتصادی، مدیریت سیستم­های پسماند و عامل بلند مدتی برای ترسیب اقتصادی و مطمئن کربن است. از دیگر اثرات سودمند کاربرد بیوچار در خاک­های کشاورزی می­توان به افزایش ماده­آلی ، بهبود نگهداری آب در خاک، افزایش ظرفیت تبادل کاتیونی و تعامل با چرخه مواد غذایی خاک از طریق تعدیل pH خاک و کاهش شستشویی عناصر غذایی اشاره کرد .