کردستان

روشی کاربردی در سیستم های ناوبری؛

اندازه گیری میدان مغناطیسی زمین با حسگر های میکروالکترومکانیک

اساساً کاربرد حسگرهای ممز که میدان مغناطیسی زمین را اندازه گیری می کنند، در سیستم های ناوبری می باشد و تا کنون از این حسگر ها به منظور اندازه گیری تغییرات نسبی میدان مغناطیسی زمین و در علم ژئوفیزیک استفاده نشده است.

ابتکار جالب دانش آموز مریوانی؛

برداشت محصولات باغی بدون نیاز به بالا رفتن از درختان!

محمد رون دانش آموز پایه دهم رشته الکترونیک با ابداعی جالب اقدام به ساخت دستگاه میوه چین چند کاره کرد. این میوه چین چند کاره وزن بالایی ندارد و راحت قابل حمل به درختان میباشد،کم شدن مرگ و میر بر اثر چیدن انواع میوه ها، راحت تر کردن و افزایش سرعت کار کشاورزان و مردم عادی برای چیدن میوه ها از مزایای این دستگاه به شمار میاید.

جایگاه و برکات دین و مقام و منزلت بزرگان دینی؛

استفاده از دریای زلال علم دانشگاه در معرفی فرهنگ شهید و شهادت

برگزاری نشست تخصصی کنگره ۵۴۰۰ شهید استان در دانشگاه کردستان با حضور معاونت های دانشگاه و اساتید گروه های مختلف دانشگاه های استان امروز چهارشنبه برگزار شد.

طراحی سبیل هوشمند شبانه؛

تمرین تیراندازی در شب آسان شد

مهدی افروز سرباز وظیفه سپاه قروه با بررسی مشکلات حین تمرین تیراندازی در شب اقدام به طراحی و ساخت سیبل هوشمند شبانه کرد که با امتیاز دهی اتوماتیک و عدم نیاز به طی مسیر تا سیبل اصلی ترین مشکل این نوع تمرین در پادگان ها را از بین برد.

برای اولین بار در کشور ؛

سیستم هوشمند کنترل حریق خودرو ساخته شد

شاهین ملکی مخترع بیجاری و دانشجوی مهندسی برق دانشگاه تبریز برای اولین بار در کشور موفق به ساخت دستگاه جلوگیری از حریق وسایل نقلیه شد.

مخترع سنندجی؛

نیاز سنجی در حوزه کشاورزی زمینه ساز توسعه ماشین آلات

پژمان ساعدپناه مخترع خوش ذوق سنندجی با بررسی بازار و نیازسنجی روز صنعت کشاورزی استان در زمینه توت فرنگی با بهره گیری از علوم ساختار ماشین آلات دیگر با برخی تغیرات در شاسی و بدنه توانست یک وسیله نقلیه جالب با مشخصات ساده اما کاربردی برای رفع سخت ترین مرحله بخش کاشت و داشت و برداشت توت فرنگی بسازد.

یک گروه دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سنندج؛

ساخت سیستم هوشمند تامین هوای داخل تایر ماشین

یکی از عوامل مهم تصادفات پارگی ناگهانی لاستیک خودرو در سرعت های بالا می باشد. استهلاک لاستیک یکی از عوامل پر هزینه در نگهداری خودرو می باشد که در اثر اصطکاک با سطح زمین وبالا رفتن دمای هوای متراکم داخل تایر ایجاد می شود. در این طرح با مهندسی خاص، قادربه کنترل لحظه ای هوای متراکم تایر ها خواهیم بود که به شیوه ای نوین مشکلات فنی فوق رابر طرف نموده ایم. این سیستم توسط یک گروه دانشجوی دانشگاه آزاد طراحی شده است.

کارگروه های تخصصی؛

برگزاری جلسات کارگروه های برق الکترونیک و فیزیک مکانیک آذر ماه۹۶

در این جلسات در حدود ۲۰ طرح مورد بررسی قرار گرفت که ۵ طرح مربوط به کارگروه برق الکترونیک و ۱۵ طرح در کارگروه فیزیک مکانیک بود.در این جلسات آقایان دکتر فرزین آدابی ، مهندس زاهد کمانگر، مهندس جهانگیر بهمنی، دکتر امین کریمی و مهندس فرهاد زمانی داوری طرح های ارائه شده به این سازمان را به عهده داشتند. این جلسات در۹ و ۱۱ آذر ماه در سازمان بسیج علمی پژوهش و فناوری استان برگزار شد.

کاوان پناهی طراح گروه صنعتی کهربا:

متفکر بودن مهمترین مولفه پیشرفت در اختراعات صنعتی

پرینتر سه بعدی وسیله‌هایی هستند که با استفاده از آنها می‌توانید از فایل‌های سه بعدی که در کامپیوتر خود دارید، نمونه سه بعدی واقعی بسازید.

در گفتگو با شرکت کارا کنترل؛

دانش فنی داخلی می تواند سبب ساز ساخت تجهیزات خارجی باشد

شرکت کارا کنترل هوشمند در سال ۱۳۸۷ تاسیس و با موضوع فعالیت به شرح زیر خدمات خود را آغاز کرد و تاکنون با ساخت دو دستگاه به نام های ۱- دستگاه کنترل آبیاری باغ به کمک اس ام اس و ۲- دستگاه کنترل بیسیم اسلاید پاورپوینت موفق به ثبت اختراع و بابت دستگاه کنترل وسایل برقی از طریق اینترنت / اینترانت دارای تاییدیه از دانشگاه کردستان شده است. تخصص این شرکت ترکیب نرم افزار و الکترونیک است.