همدان

علم و فناوری بررسی می کند؛

داروی "رمدسیویر" چیست و چه عوارض دارد ؟ /چرا آمریکا مجبور به صادر کردن مجوز استفاده از "رمدسیویر" برای بیماران کرونایی شد ؟

سازمان غذا و داروی آمریکا روز چهارشنبه ۱۰ اردیبهشت (۲۹ آوریل) در اطلاعیه‌ای مجوز استفاده از داروی "رمدسیویر" برای بیماران مبتلا به ویروس کرونا را صادر کرد این درحالی است که مسئولین این کشور هیچ اطلاعی در مورد عوارض احتمالی و دلیل انتخاب این دارو بیان نکرده اند .

علم و فناوری گزارش می دهد؛

لبیک هزارن بسیجی به رزمایش کمک های مومنانه مقام معظم رهبری/ سفره نیازمندان سرتاسر ایران رنگ و بونی کرامت گرفت

با شیوع کرونا در کشور و تعطیلی بسیاری از کسب و کارها، مقام معظم رهبری پیشنهاد به برگزاری رزمایشی با عنوان "کمک های مومنانه" برای رساندن بسته های معیشتی به خانواده های نیازمند در سرتاسر کشور دادند که تاکنون هزارن بسته شامل مواد غذایی و بهداشتی همراه با کمک های نقدی در بین مردم کشور توزیع شده است .

علم و فناوری گزارش می دهد؛

دستگاه اکسی متر جیبی با یک چهارم قیمت نمونه وارداتی در کشور بومی سازی شد

یک شرکت دانش بنیان در کشور موفق به ساخت نوعی دستگاه "اکسی متر" جیبی شارژی با یک چهارم قیمت نمونه های وارادتی شده است که این امکان را برای کاربران فراهم می کند که بدون محدودیت ، سطح اکسیژن خون خود را جهت تست احتمال ابتلا به بیماری کرونا اندازه گیری کنند .

علم و فناوری گزارش می دهد؛

تشخیص بیماری کرونا توسط تلفن همراه و بدون نیاز به پزشک امکان پذیر شد !

محققین یک شرکت فرانسوی موفق به ساخت نوعی اپلیکیشن مخصوص تلفن های هوشمند شده اند که کاربر بدون نیاز به مراجعه به پزشک و تنها با استفاده از دوربین گوشی می تواند در صورت ابتلا به کروناویروس، بیماری خود را تشخیص دهد .

علم و فناوری گزارش می دهد؛

گسل مشا عامل زلزله در دماوند/ آیا نفوذ فاضلاب شهری به لایه های زمین می تواند بر قدرت زلزله تأثیر گذار باشد ؟

به عقده کارشناسان ، گسلی که فعالیت آن منجر به زلزله جمع شب تهران شد، گسل مشا است؛ گسلی که ۱۹۰ سال پیش زلزله ۷ ریشتری معروف به زلزله دماوند را ایجاد کرده بود .

علم و فناوری گزارش می دهد؛

ویروس کرونا چه تأثیری بر اندام های بدن می گذارد ؟ / داروی درمان Covid-۱۹ محقق ایرانی وارد فاز عملیاتی می شود

پس از آنکه نتایج آزمایش یک داروی پادتن مونوکلونال انسانی به نام leronlimab برای مقابله با ویروس کرونا موفقیت آمیز بوده، قرار است فاز دوم آزمایش انسانی این دارو آخر ماه جاری میلادی آغاز گردد .

علم و فناوری گزارش می دهد؛

با این ابزار هوشمند پوشیدنی می توان از راه دور بیماری کرونا را تشخیص داد ! + عکس

محققان دانشگاه نورث وسترن آمریکا موفق به ساخت ابزار هوشمند برای تشخیص کرونا شده اند که برای پزشکان این امکان را فراهم می آورد که بدون مراجعه فرد به بیمارستان ، از ابتلای بیمار به کرونا آگاه شوند.

علم و فناوری گزارش می دهد؛

کیت جدید با قابلیت تشخیص همزمان ۳ ژن کرونا توسط محققین ایرانی ساخته شد

محققین کشورمان موفق به ساخت و طراحی نوع جدیدی از کیت های تشخیص کرونا مبتنی بر روش PCR شده اند که قادر است سه ژن مربوط به این ویروس را در یک تیوب و در کوتاهترین زمان تشخیص دهد.

علم و فناوری بررسی می کند؛

کتاب "تربیت ماندگار" روشی اصولی و اسلامی برای تربیت فرزندان

کتاب بامسمّای «تربیت ماندگار» می‌تواند توشه پرباری برای تربیت اصولی فرزندان برای والدین، مربیان، معلمان، مسئولان و همه کسانی که با کودکان، نوجوانان و جوانان سر و کار دارند فراهم آورد. این مجموعه ارزشمند در قالبی جذاب به بیانات عالمانه رهبر انقلاب درباره مسائل تربیتی پرداخته و به شیوه‌ای کاربردی این مطالب ناب را دسته‌بندی کرده ‌است.

علم و فناوری گزارش می دهد؛

حافظه eUFS ۳.۱ چیست و چه ویژگی هایی دارند ؟ / کپی فایل ۱۰۰ گیگابایتی در ۹۰ ثانیه ممکن می‌شود

سامسونگ به صورت رسمی اعلام کرد این کمپانی تولید انبوه پکیج‌های حافظه ۵۱۲ گیگابایتی eUFS ۳.۱ را برای استفاده در گوشی‌های پرچم‌دار آتی خود آغاز کرده است و این بدان معناست که انقلابی عظیم در محصولات این شرکت رخ خواهد داد .