خانه نخبگان بسیج برگزار کرد:

افتتاحیه نمایشگاه عکس "ما ملت شهادتیم"

همزمان با ایام فاطمیه( سلام الله علیها) و به‌مناسبت دومین سالگرد شهادت سردار حاج‌قاسم سلیمانی، نمایشگاه عکسی با عنوان "ما ملت شهادتیم" به همت خانه نخبگان بسیج استان کرمانشاه در محل این مرکزآغاز به کار کرد.

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری از کرمانشاه؛ دکتر پیمان لطیفی، رئیس خانه نخبگان بسیج استان کرمانشاه در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری اظهار داشت: با توجه به فرارسیدن دومین سالگرد شهادت سردار حاج قاسم سلیمانی که مقام معظم رهبری( مدظله العالی) در وصف این شهید گرانقدر فرمودند: «سردار شهید عزیز را با چشم یک مکتب، یک راه، یک مدرسه درس‌آموز نگاه کنیم»، این مرکز نیز در راستای تبیین جایگاه والای مکتب شهید سلیمانی، چهره بین المللی مقاومت اسلامی، اقدام به برپایی نمایشگاه عکس نمود.

وی تصریح کرد: اندیشکده فرا( فرهنگی و اصالت کلمه) وابسته به خانه نخبگان بسیج استان کرمانشاه با همکاری معاونت مهندسی فرهنگی ستاد امربه‌معروف و نهی‌ازمنکر و بسیج اساتید استان از تاریخ 6 دی ماه تا 9 دی ماه با اعلام فراخوان عمومی در سطح استان کرمانشاه با عنوان " ما ملت شهادتیم" کار خود را در زمینه اطلاع رسانی و دریافت آثار شروع کرد.

لطیفی عنوان کرد: در این فراخوان نمایشگاه عکس که با موضوعات 1- مکتب حاج‌قاسم سلیمانی و امنیت پایدار 2- محبوبیت مردمی حاج‌قاسم سلیمانی 3- سردار سلیمانی و تداوم روحیه جهادی و انقلابی‌گری اطلاع رسانی شد، درمجموع 360 اثر به دبیرخانه نمایشگاه ارسال گردید.

دکتر پیمان لطیفی ادامه داد و افزود: پس از داوری آثار دریافتی توسط اساتید و داوران ممتاز استان، تعداد 36 اثر انتخاب و روز گذشته، همزمان با فرارسیدن دومین سالگرد شهادت سردار حاج قاسم سلیمانی، مراسم افتتاحیه این نمایشگاه در محل خانه نخبگان بسیج استان برگزار و آثار منتخب به مدت 4 روز در این مرکز به نمایش گذاشته شدند.

دکتر پیمان لطیفی، رئیس خانه نخبگان بسیج استان کرمانشاه تصریح کرد: بازدید از نمایشگاه عکس" ما ملت شهادتیم" که در راستای گرامیداشت دومین سالگرد شهادت سیدالشهدای مقاومت، شهید حاج قاسم سلیمانی درحال برگزاری است، برای عموم علاقمندان آزاد  می باشد.

وی در پایان خاطرنشان کرد و گفت: پس از اتمام کار نمایشگاه در 21 دی ماه، در قالب مراسمی از  برگزیدگان این نمایشگاه عکس با اهدای لوح سپاس و جوایز نقدی و غیرنقدی تجلیل به عمل خواهد آمد.

پایان پیام/

زمان انتشار: سه شنبه ۱۴ دی ۱۴۰۰ - ۲۰:۵۶:۱۲

شناسه خبر: 101035

مطالب مرتبط :
۱

رئیس خانه نخبگان بسیج خبر داد:

کرمانشاه میزبان نخستین همایش بررسی بستاره ها و گشایش های نظری شعر سبز

دکتر پیمان لطیفی از برگزاری نخستین همایش تخصصی بررسی بستاره ها و گشایش های نظری شعر سبز(شعر زیست محیطی) با حضور پروفسور سعید امیدوار در ۱۱ بهمن ماه سخن گفت.

۱

برگزار شد:

آئین تجلیل از برگزیدگان فراخوان نمایشگاه عکس "ما ملت شهادتیم"

پس از ۷ روز بازدید، نمایشگاه عکس "ما ملت شهادتیم" با تجلیل از برترین های دو بخش حرفه ای و عکاسی با موبایل، به کار خود پایان داد.

۱

محمدرضا میرزایی تشریح کرد:

برنامه های گرامیداشت دومین سالگرد شهادت سردار حاج قاسم سلیمانی

مدیر بسیج علمی و پژوهشی سپاه ناحیه ثلاث باباجانی با گرامیداشت یاد و خاطره سردارملی ایران اسلامی، به تشریح ویژه برنامه های دومین سالگرد شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی پرداخت.

۱

به مدت ۱۰ روز اجراء شد:

موکب تخصصی با ارائه برنامه پرسش و پاسخ

اندیشکده فرا( فرهنگ و اصالت کلمه) وابسته به خانه نخبگان بسیج استان کرمانشاه همزمان با ایام فاطمیه(س)، اقدام برپایی موکب تخصصی با ارائه خدمات فرهنگی و برنامه پرسش و پاسخ به شبهات و همچنین اجرای برنامه پذیرایی از عزاداران نمود.

ی

مراسمی به یاد "سردار دلها" در دانشگاه پیام نور ایلام

مراسم بزرگداشت سردار دلها با حضور سردار کریمیان جانشین سپاه امیرالمومنین(ع) استان ایلام برگزار شد.

۵

امیری عنوان کرد:

اجرای طرح راهیان پیشرفت، بستری مناسب برای آگاهی دانشجویان از دستاوردهای علمی در صنایع، کارخانه ها و دیگر مراکز صنعتی است

معاون علمی، پژوهشی و فناوری سازمان بسیج دانشجویی استان کرمانشاه اظهار داشت: اجرای رویداد علمی راهیان پیشرفت، علاوه بر فراهم کردن زمینه آشنایی علمی دانشجویان با رشته های تخصصی خود و بسترهای کسب و کار، مایه ترغیب دانشجویان در هدف دار کردن فعالیت های علمی و افزایش روحیه خودباوری است که طی سه مرحله سمینار تخصصی، بازدید علمی و برنامه ترویجی گفتمانی برگزار می شود.

ی

سردار سلیمانی محصول اعتماد، نصیحت و تدابیر حکیمانه مقام معظم رهبری است

سخنگوی ستاد کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی اظهار کرد: سردار سلیمانی محصول اعتماد، نصیحت و تدابیر حکیمانه مقام معظم رهبری است و برای راه اندازی مکتب آن شهید والا مقام در جامعه باید تلاش جدی صورت گیرد.

جلسه کارگروه تخصصی موانع تولید و اشتغال خانه نخبگان بسیج شهرستان دشتی

جلسه کارگروه تخصصی موانع تولید و اشتغال خانه نخبگان بسیج شهرستان دشتی

جلسه کارگروه تخصصی موانع تولید و اشتغال خانه نخبگان بسیج شهرستان دشتی با حضور مسئولین استانی و شهرستانی و کارآفرینان و نخبگان در دانشگاه آزاد اسلامی واحد خورموج برگزار شد.

۱

دکتر پیمان لطیفی اظهار نمود:

تعلل مسئولین و سران قوا در اجرای طرح شفافیت و مدیریت الکترونیک قابل توجیه نیست

رئیس خانه نخبگان بسیج استان کرمانشاه؛ مطالبه نخبگان جامعه در حال حاضر، شفافیت و مدیریت الکترونیک در تمامی عرصه ها، به خصوص در بحث مالی است که متاسفانه قوای سه گانه در اجرای آن تعلل نموده و در راستای شفافیت مالی و مدیریت الکترونیک، اقدامات موثری صورت نپذیرفته و خیلی کُند پیش می رود.

دیدگاه ها و نظرات :
نام کامل وارد شود
دقیق و صحیح وارد شود
لطفا فارسی و خوانا باشد
captcha
ارسال
اشتراک گذاری مطالب