سمیه دستیار، بانوی کارآفرین ایرانشهری که علیرغم همه محرومیتها، توانسته روی پای خود بایستد و برای دهها نفر نیز اشتغالزایی کند.
به گزارش خبرگزاری علم و فناوری سیستان و بلوچستان، بانوی کارآفرین ایرانشهری علیرغم همه محرومیتها، توانست روی پای خود بایستد و علاوه بر آموزش دویست بانوی مددجو، برای دهها نفر اشتغالزایی کند.
سمیه دستیار بانوی کارآفرین ایرانشهری در گفتوگو با خبرنگارخبرگزاری علم و فناوری سیستان و بلوچستان گفت: مدیرعامل دو شرکت در زمینه سوزندوزی و ترشیجات، راهبر شغلی کمیته امداد، مربی قلاب بافی و سوزندوزی هستم، که بهعنوان کارآفرین برتر روستایی استان نیز معرفی شدهام.
این کارآفرین ایرانشهری افزود: ما در شرکت صنایع دستی، طرحهای سوزندوزی را روی تولیدات مختلف مانند کفش، کیف، کراوات، کوسن، لباس محلی، شال، چادر عبا و غیره طراحی میکنیم که از بازار خوبی برخوردار است.
وی با بیان اینکه فعالیت شرکت دیگرمان در زمینه تولید ترشیجات است گفت: انواع و اقسام ترشیها از جمله ترشی لیمو، ترشی سیر، ترشی بادمجان، ترشی کلم، انبه و غیره درست میکنم که ترشی لیموی آن مخصوص روستای خودمان است.
سمیه دستیار اظهار کرد: اینجانب مدت ۱۸ سال است که در زمینه های مختلف تولید فعالیت میکنم، اما حدود شش سال است که وارد جامعه شدهام، قبل از آن بصورت محدود، در خانه کار میکردم. ابتدا به اداره میراث فرهنگی شهرستان مراجعه کردم و از آنجا من را به کمیته امداد معرفی کردند که به عنوان راهبر شغلی، فعالیت خود را آغاز کردم
وی افزود: در حال حاضر توانستهام ۲۰۰ نفر بانوی مددجو را تحت تعلیم خودم قرار دهم و مهارت سوزندوزی، قلاب بافی و پریواردوزی را فراگرفتهاند. حدود ۸۰ نفر از این مددجویان سفارش میگیرند و تولیدات آنان را در فروشگاه به فروش میرسانم.
راهبر شغلی کمیته امداد سیستانوبلوچستان بیان کرد: تاکنون در نمایشگاههای مختلف کشوری و استانی شرکت کردهام که کمیته امداد هزینه اجاره غرفه در نمایشگاهها را پرداخت کرده است. همچنین اول بهمنماه امسال هم انشاءالله در نمایشگاه کشور عمان حضور خواهم یافت.
وی گفت: از مسئولین کمیته امداد تشکر میکنم که من را حمایت کردند تا فعالیت خودم را گسترش دهم. مددجویانی که آموزش دیدهاند، امروز مهارت کافی برای تولید محصولات را دارند و تولیدات آنان را در شرکت تعاونی به فروش میرسانم، علاوه بر آن، دهها بانوی بی سرپرست و بدسرپرست هم در شرکت «بهار نارنج پهره» و همچنین شرکت صنایع دستی «بانوان بلوچ پهره» مشغول به کار هستند.
دستیار اظهار کرد: تقاضایی که از مسئولان دارم، این است که برای صدور مجوز بهداشتی، ارائه تسهیلات و بهخصوص مسأله ضامن برای دریافت وام، به کارآفرینان کمک کنند تا بتوانیم کار خود را گسترش داده و تعداد افراد بیشتری را مشغول به کار کنیم.
بانوی کارآفرین ایرانشهری در پایان از جوانان خواست تا هیچگاه در هیچ کار و فعالیتی، از سختیها و گاهی شکستها مأیوس نشوند، چرا که هر شکست سرآغاز یک پیروزی است و مسیر تلاش و پشتکار، آینده روشنی دارد.
انتهای پیام /
زمان انتشار: یکشنبه ۲۶ دی ۱۴۰۰ - ۱۴:۱۰:۰۰
شناسه خبر: 101222