به گزارش خبرگزاری علم و فناوری، کتاب «یادگیری فناوری؛ مبانی، دیدگاهها و تجربهها» اثر مشترک آقای سپهر قاضی نوری، و خانم آیدا مهاجری برای انجمن مدیریت فناوری و نوآوری ایران تالیف شده است.این کتاب در 261 صفحه مصور و از تازههای نشر سال 1400در حوزه فناوری میباشد.
در معرفی این کتاب آمده است «ملل خواهان دستیابی به توسعة اقتصادی، ناگزیر از قدم گذاردن به مسیر بی پایان توسعة فناورانه و برآمدن از پس چالشهای موجود در آن هستند. راه اصلی میل به این هدف برای بنگاههای فعال در کشورهای در حال توسعه، از رهگذر یادگیری فناورانه عبور میکند. رهگذری که به انباشت توانمندیهای فناورانه در بنگاه میانجامد و در نهایت میتواند موجب فرارسی آنها با پیشروان و حتی تبدیل شدن دیرآمدگان به رهبران صنعت شود. راهحل یابی برای گلوگاههای موجود در مسیر یادگیری فناورانة بنگاههای داخلی موضوعی است که در سالهای اخیر با عنوان یک صورت مساله جذاب اما بیپاسخ، یا دارای پاسخ اما همراه با ضعف اقدام باقیمانده و پیش زمینة عبور از آن در وهلة نخست، آگاهی از ماهیت و چگونگی وقوع یادگیری فناورانه در بنگاهها است.
بنگاههای مختلف، هر یک بسته به عوامل متنوعی، میتوانند از فرآیندها و روشهای مختلفی برای یادگیری فناورانه استفاده کنند، اما فارغ از تمام تفاوتهای درونی و بیرونی بنگاههای مختلف با یکدیگر، میتوان گفت که یادگیری فناورانه طبق یک سازوکار و مدل کلی درون بنگاهها رخ میدهد که در انتهای فصل آغازین این کتاب معرفی شده است. مدلی که از اتصال و تعامل چند مولفه اصلی تشکیل شده و هر یک از آنها در قالب یکی از فصول کتاب معرفی شدهاند. تجربیات بررسی شده در فصل پایانی، از یادگیری فناورانه در تعدادی از بنگاههای داخلی و همچنین نمونههایی از نگاههای خارجی که با موفقیت در مسیر فرارسی گام نهادهاند میتواند به حصول درکی هر چه روشنتر و ملموستر از چگونگی پیشروی بنگاهها در مسیر یادگیری فناورانه کمک کند.
به نظر میرسد این کتاب، کتاب سوم از مجموعه کتب فاخر سیاستگذاری و مدیریت فناوری و نوآوری مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور میباشد.
کتاب « فارماکولوژی پایه و بالینی داروهای ضد میکروبی» توسط خانم «پری تمری» گردآوری شده است و از سوی اداره انتشارات دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان همدان معاونت تحقیقات و فناوری منتشر و امسال وارد بازار شده است و از طریق فروشگاههای اینترنتی به فروش میرسد با بررسی که انجام گرفته نسخهای از این کتاب در کتابخانه ملی موجود نیست و این کتاب از طریق فروشگاهای اینترنتی به فروش میرسد.
خانم «پری تمری» استادیار گروه فارماکولوژی دانشگاه علوم پزشکی همدان است و در حال حاضر عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی همدان دانشکده داروسازی میباشند.

وی در پیشگفتار این کتاب نوشته است: «این کتاب با هدف ارائه یک منبع معتبر و روزآمد جهت آشنایی دانشجویان پزشکی و داروسازی و سایر رشتههای علوم پزشکی با فارماکولوژی پایه و بالینی داروهای ضد میکروبی و با استفاده از معتبرترین کتابهای فارماکولژی گردآوری و ترجمه شده است. بخش اول کتاب شامل مروری کوتاه بر میکروبیولوژی پایه و چگونگی دارو درمانی یک بیمار مبتلا به عفونت است. در بخشهای بعدی فارماکولوژی داروهای ضد باکتری، ضد قارچ، ضد ویروس و ضد انگل شرح داده شده است.»
این کتاب شامل 10 فصل است، فصل اول کتاب مروری بر میکروبیولوژی پایه و چگونگی دارو درمانی بیماریهای عفونی دارد در فصل دوم به داروهای ضد باکتری، مهارکنندههای سنتز دیواره سلولی باکتری و ...می پردازد و فصل سوم و چهارم و پنجم به داروهای ضد باکتری: مهارکنندههای سنتز پروتئین اختصاص دارد و فصلهای ششم تا دهم هم به ترتیب به داروهای ضد مایکوباکتریوم، داروهای ضد قارچ، داروهای ضد ویروس، داروهای ضد تکیاخته و داروهای ضد کرم پرداخته است
انتهای پیام/
خبرنگار : مریم مولائی
زمان انتشار: شنبه ۲ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۵:۵۵:۳۲
شناسه خبر: 101294