به گزارش خبرگزاری علم و فناوری از خراسان شمالی، فواد شکری، رییس دانشگاه آزاد شیروان در نشست دو جانبه معاونت علمی و پژوهشی خراسان شمالی و دانشگاه آزاد شیروان بیان کرد: واحد دانشگاه شیروان در یک ماه اخیر تقریبا 60 الی 70 دانشجوی کاردانی-کارشناسی و 20 دانشجوی ارشد از شهرستان راز و جرگلان جذب داشته است.
شکری با بیان اینکه بالغ بر 15 میلیارد تجهیزات آزمایشگاهی در دانشگاه وجود دارد گفت: مجتمع کارگاهی را به زودی در دانشگاه افتتاح می کنیم که این مجتمع شامل 2 کارگاه عمران، 2 کارگاه برق، کارگاه خیاطی، کارگاه مکانیک خودرو، کارگاه معماری و قالب بندی و کارگاه طلاسازی می باشد.
رئیس دانشگاه آزاد شیروان اعلام کرد: مرکز رشد دانشگاه، یک مرکز پژوهشی است و سعی بر این دارد که پژوهش را به عمل تبدیل کند، در دانشگاه به پژوهشگران اتاقی تعلق می گیرد که بتوانند فعالیت پژوهشی و علمی و همچنین ایده های خود را شروع کنند، در بازه زمانی 9 ماهه اگر بتوانند ایده های خود را به تولید محصول تبدیل کنند، مرکز رشد به شرکت و بعد از آن به شرکت دانش بنیان تبدیل می شود.
هادی محمدزاده، معاونت علمی و پژوهشی خراسان شمالی گفت: از رویکردهای معاونت علمی و پژوهشی استان تفاهم نامه همکاری و تعامل با دانشگاه آزاد می باشد و اولین مرکز رشد را در دانشگاه آزاد بجنورد مستقر کردیم که چندین سال است فعالیت می کند، واحدها و هسته هایی داشتیم که به صورت مشترک در مرکز رشد فعالیت داشتند.
وی بیان کرد: معاونت علمی و فناوری سپاه ظرفیت های پژوهشی و فناوری زیادی را دارا می باشد، تعاملات بسیار زیادی با مراکز صنعتی و مراکز علمی دارد.
محمدزاده اظهار داشت: رویکرد فعالیتها در استان هم در حوزه پژوهشی و هم در حوزه فناوری به صورت مسئله محور می باشد.
معاونت علمی و پژوهشی استان گفت: تعداد 5 مرکز رشد در استان وجود دارد، استان مرکز حمایتی برای تکمیل زنجیره علم و فناوری را دارا می باشد که طرح های اولیه را از ایده تا ثروت و تجاری سازی دنبال می کند.
محمدزاده همچنین بیان کرد: علاوه بر ظرفیت معاونت علمی و فناوری، صندوق سرمایه گذاری تحت عنوان صندوق پیشگامان در استان فعالیت دارد که تا سقف یک میلیارد تومان سرمایه گذاری در پروژه ها و گاهاً تا یک و نیم و 2 میلیارد تومان افزایش پیدا می کند.
وی با بیان اینکه سرمایه گذاری با توجه به ایده و طرح گاهی افزایش دارد، اعلام نمود: در حوزه تسهیلات در خصوص حمایت از طرح های فناورانه و ساخت نمونه اولیه، از محل صندوق تا سقف 60 میلیون تومان تسهیلات 4 درصد با بازپرداخت دو ساله داریم که البته در موارد خاص تا 120 میلیون تومان نیز قابل افزایش است.
انتهای پیام
خبرنگار / سهیلا سعیدی
زمان انتشار: چهارشنبه ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۱ - ۰۰:۲۴:۴۳
شناسه خبر: 102048