به گزارش پایگاه خبری علم و فناوری نیوز استان ایلام، دکتر «طاهر عليمحمدي» رئيس دانشگاه ايلام در نشست هم اندیشی دانشگاه ایلام و معاون وزیر نفت که در سالن اجلاس دانشگاه ایلام برگزار شد از پتانسیل ها و ظرفیت های استان ایلام سخن گفت و ابراز کرد: این استان با داشتن ذخایر نفتی و گازی از استان های تاثیرگذار در توسعه صنعت نفت و گاز کشور است.
4 درصد نفت و 11 درصد گاز کشور در استان ایلام تامین می شود
وی با بیان اینکه 4 درصد نفت و 11 درصد گاز کشور در استان ایلام تامین می شود اذعان کرد: با توجه به ظرفیت های این استان و بهره مندی از اساتید و پژوهشگران برتر دانشگاهی در دانشگاه ایلام، انتظار داریم تحقیقات حوزه نفت، گاز و پتروشیمی به این استان واگذار شود.
دکتر عليمحمدي راه اندازي شعبه پژوهشکده پتروشيمي و صنايع هيدروکربوري در منطقه چوار را از مسئولان خواستار شد و بیان کرد: راه ندازی شعبه پژوهشکده پتروشیمی در منطقه چوار علاوه بر متحول شدن صنایع نفتی و گازی استان، تکمیل چرخه پتروشیمی و پالایشگاه گاز را در پی خواهد داشت.
ایلام با داشتن منابع غنی حوزه نفتی مورد کم لطفی مسئولان قرار گرفته است
این مسئول با گله مندی از مسئولان، از استان ایلام به عنوان استان مظلوم کشور یاد کرد و عنوان داشت : ایلام استانی با ظرفیت ها و پتانسیل های غنی در حوزه های مختلف است، اما بدلیل کم اقبالی مسئولان نتوانسته از این ظرفیت ها به نحو مطلوب در راستای توسعه استان بهره مند شود.
وی در پایان اظهارات خود با اشاره به انعقاد تفاهم نامه همکاری دانشگاه ایلام و شرکت پژوهش و فناوری شرکت ملی صنایع پتروشیمی کشور عنوان کرد: این تفاهمنامه ضمن تقویت ارتباط دانشگاه با صنعت، منجر به برداشتن گامهای بلند در جهت توسعه صنایع نفتی و گازی استان خواهد شد .
گفتنی است در پایان این مراسم 2 نفر از اساتید و کارشناسان حوزه نفت و گاز استان به تشریح طرح های تخصصی خود در راستای توسعه استان پرداختند.
انتهای پیام /
خبرنگر: فرشته نیازی
زمان انتشار: سه شنبه ۸ آذر ۱۴۰۱ - ۱۹:۴۳:۲۳
شناسه خبر: 102096