در راستای معرفی طرحهای نوآورانه شرکت کننده در نمایشگاه ملی فناورانه دانش بنیان بسیج؛

توليد پهپاد عمود پرواز بدون نیاز به تیک آف

در نمایشگاه ملی فناورانه و دانش بنیان بسیج یک نمونه پهپاد بومی سازی شده عمود پرواز بدون نیاز به تیک آف به نمایش گذاشته شد.

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری، آبتین سلیمی مسئول مرکز رشد ولایت در معاونت علمی و فناوری سپاه حضرت نبی اکرم (ص) استان کرمانشاه، با ارائه محصول دانش بنیان خود در نمایشگاه ملی فناورانه و دانش بنیان بسیج تهران گفت:در کار گروه پهپاد مرکز رشد ولایت، محصولاتی در حوزه هوافضا شامل پهپاد های عمود پرواز و پهپادهای ترکیبی روتور تولید شده است که بهترین و کامل ترین نوع پهپادها می باشند.
وی با اشاره به پهپاد ارائه شده در نمایشگاه افزود: این پهپاد دارای مقاله ثبت شده جهانی است که خوشبختانه این محصول تجاری سازی شده است و به وزارت دفاع و سپاه حضرت نبی اکرم(ص) و قرارگاه نجف اشرف کرمانشاه فروخته شده است که محصول فروخته شده یک مرحله افزایش امکانات داشته و آن این است که ضمن عدم احتیاج به تیک اف عمودی، به صورت کاملا خودکار می‌تواند با استفاده از مختصاتی که از قبل به آن داده شده، ماموریت خود را انجام دهد.
مسئول مرکز رشد ولایت در توضیح انواع پهپادهای تولید شده این مرکز افزود: ما سه مدل محصول در رابطه با پهپادها تولید کرده‌ایم که شامل پهپاد های تارگت، پهپادهای شناسایی و
پهپادهای انتحاری هستند.
وی با اشاره به کاربرد پهپادهای شناسایی گفت: این پهپادها صرفا نظامی نیستند و با استفاده از فتوگرامتری هوایی و برد کوتاه یک‌سری ابر نقاط را دریافت می‌کنند که بهترین سیستم نقشه برداری در حال حاضر دنیا می‌باشد؛ به این صورت که فتوگرامتری، ابر نقاط را از بالا دریافت کرده و نقشه آنلاین و زنده آن نقطه را به صورت دقیق و سه بعدی ارائه می‌دهد.
وی افزود: بهترین و بالاترین مزیت این پهپاد نسبت به نمونه خارجی آن، این است که بومی سازی شده و تمامی قطعات از موتور که با استفاده از مگنت های موجود و دستگاه تراش CNC ساخته شده تا سیم پیچی ها و درایور ها به جز باتری که وارداتی است، در داخل کشور تولید شده و بومی است که به خاطر قطعاتی که در داخل ساخته شده قیمت آن به شدت کاهش یافته است.
گفتنی است نمونه خارجی این پرنده حدود ۸۰۰ میلیون تومان قیمت دارد که با حدود ۱۵۰ میلیون تومان می‌توان این پهپاد را در داخل کشور تولید کرد.
سلیمی در توضیح محصول دیگری که در نمایشگاه عرضه‌ کرده است گفت: این محصول یک کمک ولیچر است که به وسیله آن می‌توان با یک افزونه، یک ویلچر ساده را به ویلچر برقی با همان قابلیت ها تبدیل کرد.
وی در توضیح ویژگی هاي اين محصول گفت: این ویلچر از لحاظ کاربرد و نوع استفاده مثل یک دوچرخه ساده است که به راحتی قابل استفاده می باشد و از نظر توانایی و برد می‌تواند مسافت ۲۵ کیلومتر را پیمایش کند؛ همچنین از نظر باتری بابت چهار ساعت حرکت به دو ساعت شارژ نیاز دارد و سرعت آن از صفر تا ۲۰ کیلومتر قابل تنظیم است. از دیگر امکانات آن می‌توان به سیستم ترمز ABS، دزدگیر، چراغ جلو، راهنما و ترمز دستی اشاره کرد.
این ویلچر قابلیت حرکت در شیب های صفر تا ۲۵ درجه را نیز دارد که به راحتی بر روی شیب می‌تواند حرکت کند.
وی با اشاره به مزیت های این ویلچر اضافه کرد: نصب، راه اندازی و کار با این ویلچر برای افراد معلول بسیار آسان است و در مقایسه با ویلچرهای برقی می‌توان آن را با یک پنجم قیمت تهیه کرد، ضمن اینکه با توجه به سنگین بودن ویلچرهای برقی که حمل آن با مشکل روبه‌رو است و اگر در راه باتری تمام کند باید با وانت آن را حمل کرد؛ این ویلچر با جداسازی قطعه ای که بر روی آن نصب می‌شود به راحتی تا شده و در صندوق عقب ماشین جا می‌گیرد و به طور کل به همراه قطعه نصب شده روی آن، دارای ۱۲ کیلوگرم وزن می‌باشد.

زمان انتشار: پنج شنبه ۱۰ آذر ۱۴۰۱ - ۱۱:۲۴:۳۹

شناسه خبر: 102122

مطالب مرتبط :
چگونه فناوری های جدید بر بازدارندگی، دفاع و امنیت تأثیر می گذارد

تحولات فناورانه

چگونه فناوری های جدید بر بازدارندگی، دفاع و امنیت تأثیر می گذارد

پیشرفت چشمگیر فناوری ها، به ویژه در حوزه دیجیتال، همه عرصه های زندگی را تحت تاثیر قرار داده است. این امر که عمدتاً از بخش تجاری نشأت می‌گیرد، منجر به عمومی شدن فناوری‌هایی شده است که می‌توان آن‌ها را نیز به سلاح تبدیل کرد.

قاچاق سوخت

در راستای معرفی طرحهای نوآورانه شرکت کننده در نمایشگاه ملی فناورانه دانش بنیان بسیج؛

جلوگیری از قاچاق سوخت با دستگاه فناورانه RTU دیسپچینگ

شرکت دانش بنیان آریا تابان هوشمند با ارائه دستگاه دانش بنیان RTU دیسپچینگ جایگاه های سوخت کشور و لامپ فوق کم مصرف در نمایشگاه ملی فناورانه و دانش بنیان بسیج شرکت کرده است.

شانه تخم مرغ

در راستای معرفی طرحهای نوآورانه شرکت کننده در نمایشگاه ملی فناورانه دانش بنیان بسیج؛

تولید شانه تخم مرغ از کود حیوانی

برای اولین بار در طرحی مبتکرانه شانه های تخم مرغ از کود حیوانی تولید شد.

آغاز عملیات احداث ساختمان مرکز رشد جهرم/ بیش از ۱۵ عنوان برنامه فناورانه در مرکز رشد بسیج در ۶ماهه اول سال ۱۴۰۱

در گفت وگو با علم و فناوری مطرح شد:

آغاز عملیات احداث ساختمان مرکز رشد جهرم/ بیش از ۱۵ عنوان برنامه فناورانه در مرکز رشد بسیج در ۶ماهه اول سال ۱۴۰۱

مدیر مرکز رشد جهرم به تشریح مهم ترین رویداد علم و فناوری شهرستان جهرم در شش ماه اول سال ۱۴۰۱ پرداخت.

پهپاد

تمرینات هواپیماهای جنگنده مجهز به پهپادهای هوش مصنوعی

تمرین های رزمی تازه شرکت بی ای ای با استفاده از هواپیماهای جنگنده بی و باسرنشین انجام داده و از فناوری هوش مصنوعی هم بهره گرفته است.

دیدگاه ها و نظرات :
نام کامل وارد شود
دقیق و صحیح وارد شود
لطفا فارسی و خوانا باشد
captcha
ارسال
اشتراک گذاری مطالب