به گزارش خبرگزاری علم و فناوری از سمنان، مصطفی خانی درباره چکیده طرحی با عنوان طراحی و تولید انواع سامانه تله مانیتورینگ پارامترهای سنجش تحت شبکه های مخابراتی و ارتباطی، می گوید: این دستگاه ها جهت اندازه گیری و انتقال پارامترهای سنجشی مورد نظر از طریق زیرساخت ارتباطی سیار و در بستر پیامک(GSM) و اینترنت سیار (GPRS) برای کاربران طراحی و تولید شده است که در مدل های تک کاناله، 2 کاناله 4 کاناله و 8 کاناله به بازار عرضه شده است.
او به قابلیت های موجود در این طرح اشاره میکند و میگوید: از جمله قابلیت های این دستگاه امکان اتصال به انواع سنسور ها و یونیت های اندازه گیری است که میتواند هر پارامتری که قابلیت سنجش و اندازه گیری داشته باشد را کنترل و مانیتور نماید.
مسئول سازمان بسیج علمی، پژوهشی و فناوری استان سمنان ادامه می دهد :همچنین ذخیره نمودن اطلاعات روی حافظه جانبی دستگاه، ارسال اطلاعات اندازه گیری شده به سامانه نرمافزاری مانیتورینگ مرکزی، ارسال گزارش از وضعیت پارامترهای تحت کنترل، ارسال هشدارهای لازم در صورت تغییرات نامطلوب شرایط از طریق پیامک و به سیستم مانیتورینگ مرکزی، از دیگر قابلیت های این دستگاه می باشد.
او درباره کاربرد این دستگاه میگوید: این طرح در اتاق تجهیزات رادیویی و بی سیم، سردخانه های نگهداری واکسن، مواد دارویی و فرآورده های خونی، سردخانه نگهداری گوشت و مواد غذایی، یخچال ها و فریز های صنعتی و خانگی، انبارهای نگهداری سلاح و مهمات، اتاق های مجهز به تجهیزات رایانه ها، گلخانه ها و سالن های پرورش طیور، واحدهای کلرزنی و تصفیه آب کاربرد دارد .
خانی به طرح دیگری یعنی دستگاه حفاظت ،کنترل مانیتورینگ و مدیریت مصرف کولر گازی اشاره می کند و درباره چکیده این طرح اینگونه می گوید :با استفاده از این دستگاه به وسیله ابزارهای اندازه گیری ولتاژ، جریان ،دما، سنسورهای کنترلی ،رابط های کاربردی ورودي، رله های کنترل خروجی سیستم های پردازشگر الکترونیکی می توان از یک مجموعه در مقابل خطراتی مثل آتش سوزی کنترل تردد ،نوسانات ولتاژ، جریان، افزایش بیش از حد دما، خرابی منابع تغذیه و رکتفایرها، کنترل، تردد و حفاظت کرد و به وسیله شبکه GMS به صورت بی سیم و سیستم انتقال آلارم بهصورت وایرینگ کنترل و نظارت مناسبی بر روی سیستم داشت و ضمن افزایش پایدار سیستم، انرژی مصرفی کولر های گازی را به میزان قابل توجهی کاهش داد.
او تصریح میکند : این طرح در اماکن مهم و حساس مثل اتاق های کنترل برق، سرور ،مراکز مخابراتی و ...کاربرد دارد.
مسئول سازمان بسیج علمی، پژوهشی و فناوری استان سمنان درباره طرح دستگاه برداشت میکرو جلبک میگوید: هومن سعدالله مجری این طرح است و از انجایی که یکی از مشکلات اصلی در پرورش صنعتی میکرو جلبک ها، موضوع برداشتن آنها از محیط کشت در مقیاس انبوه است، درام فیلتر برداشت و جداسازی میکرو جلبک اسپیرولینا که ظرفیت تصفیه ۱۰ هزار لیتر در ساعت محیط کشت را دارد قادر است با کمترین میزان انرژی مصرفی به صورت پیوسته و دائم کار عملیات برداشت را انجام دهد .
او بیان میکند: اپراتوری و به کارگیری آسان و همچنین سهولت در تعمیر و نگهداری این تجهیز از مزیت های این دستگاه است و نسبت به نمونه خارجی از بهره وری و طراحی بهینه تری برخوردار است.
به گفته خانی این طرح در مراکز پرورش صنعتی میکرو جلبک اسپیرولینا کاربرد دارد.

مسئول سازمان بسیج علمی، پژوهشی و فناوری استان سمنان درباره طرح دیگر دستگاه تصفیه ذرات معلق موجود در آب فاضلاب و پساب می گوید: مجری این طرح نیز هومن سعدالله است و دستگاه تصفیه ذرات معلق موجود در آب قابلیت جداسازی ذرات معلق تا ۲۵ میکرون، در اندازه و ظرفیت های مختلف قابلیت بکارگیری به صورت پیوسته و دائم کار را دارد.
او ادامه میدهد : کاربرد این طرح در تصفیه آب استخر های مزارع ،کشاورزی تصفیه مکانیکی ذرات معلق فاضلاب و پساب صنعتی، تصفیه آب استخرهای پرورش آبزیان، پرورش برداشت جلبک های میکرو ماکرو از محیط کشت و برداشت آرتمیا از استخرهای پرورش است
گفتنی است : جمعه 11 آذر ماه آخرین روز برگزاری نمایشگاه دستاوردهای علمی نخبگان بسیج کشور در تهران است.
زمان انتشار: شنبه ۱۲ آذر ۱۴۰۱ - ۱۰:۰۵:۰۰
شناسه خبر: 102175