به گزارش خبرگزاری علم و فناوری از خراسان شمالی، محمد شاکری، از فناوران موفق استان خراسان شمالی در حوزه محیط زیست با عنوان شرکت پالایش محور خراسان فعالیت می کند.
وی در حوزه زیست محیطی، تصفیه فاضلاب و پساب و بحثهای زیست محیطی و ریفاینری فلزات و بازیافت فلزات گران بها از ضایعات الکترونیکی و ضایعات باتری های لیتیومی که مبحث بسیار مهم در کشور و همنچنین جهان می باشد، فعالیتش را به همراه تیم خود در استان آغاز کرده است.
شاکری در مصاحبه با خبرنگار علم و فناوری از خراسان شمالی گفت: با توجه به اینکه دنیا به باتری های لیتیومی روی آورده، ما می توانیم از این موضوع غافل نشویم.
وی افزود: در این باب یک حوزه تحقیقاتی را شروع و یک تیم را کنار هم گرد آوردیم که بتوانیم خیلی زود اولین پروسسه ریفاینری در حوزه باتری لیتومی را استارت بزنیم.
شاکری با بیان اینکه ایجاد کسب و کار با چالش ها، سختی ها، هزار ناامیدی ها، گرانی ها و خیلی فشارهای زیادی مواجه است، گفت: ما با تمام این ها قدم در سیستم های کارآفرینی گذاشتیم که بتوانیم حوزه ای در یک نیاز مردم را ببینیم و سعی کنیم با توجه به نیازشان یک راه حل را ارائه بدهیم.
فناور جوان و تلاشگر استان اظهار داشت: مهم ترین چیزی که باید هر جوان برای راه اندازی کسب و کار و کارآفرینی داشته باشد، بحث عزت نفس و فعل صرف خواستن است.
شاکری در بحث بوم و کسب و کار چالش ها، مشکلات مجوزها، سختی ها و کمبود نقدینگی را بیان کرد و گفت: مهم تر از همه این چالش ها یک تیم یک دل است که نیاز مخاطب را سنجیده، بازار و هدف را بداند، و در نهایت نوع محصول مورد نیاز و دانش فنی را برای ایجاد شغل بومی بررسی کرده و به نتیجه نهایی برسد.
وی بیان کرد: در هر حوزه ای که وارد می شوید، باید بدانید در چه نوع صنعتی می خواهید فعالیت کنید، درگاه های اطلاعات اتاق بازرگانی و یا گمرک را باید بررسی کرده، در هر زمینه ای که هستید از صادرات و واردات این حوزه تحقیقات کنید و با اطلاعات کامل نسبت به هر موضوع وارد فعالیت شوید که نتیجه مثبتی دریافت کنید.
شاکری با بیان اینکه یکی از ایده های استراتژیک 40 سال انقلاب ایجاد مراکز رشد در تمام کشور است، گفت: نقش پارک ها و مراکز رشد یک پلی است برای کسانی که ایده های در مرحله خام دارند.
وی افزود: با کمک پارک ها و مراکز رشد ایده ها رو به رشد بوده، نیاز سنجی خطرات انجام شده، در دریافت مجوزها، وام های بلاعوض، توانمندسازی نیروها به شرکت های نوپا کمک می شود.
شاکری خاطرنشان کرد: بستگی به حوزه هایی که فعالیت می شود، مراکز رشد به شرکتها اعتماد بنفس، تسهیلات مالی، سرمایه گذاری های خطرپذیر برای اینکه بتوانند محصولی در خور جامعه تولید کنند، را می دهند.
انتهای پیام
خبرنگار / سهیلا سعیدی
زمان انتشار: پنج شنبه ۹ تیر ۱۴۰۱ - ۱۳:۲۰:۵۷
شناسه خبر: 102222