به گزارش خبرگزاری علم و فناوری از یزد؛ دکتر اسلامی سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی یزد اظهار داشت: در حال حاضر، ۱۲۷ بیمار مشکوک به کرونا در بیمارستانهای استان یزد بستری هستند.
وی ادامه داد: از این تعداد، ۲۰ نفر به دلیل وخامت حالشان در بخش مراقبتهای ویژه حضور داشته و خدمات دریافت میکنند.
سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی یزد افزود: در شبانه روز گذشته، ۳۴ بیمار مشکوک به کرونا در بیمارستانهای استان یزد پذیرش شده است.
وی گفت: در حال حاضر شهرستان اشکذر و میبد در وضعیت آبی کرونایی، شهرستان ابرکوه در وضعیت قرمز، شهرستان های تفت، خاتم، مروست، بهاباد و مهریز در وضعیت نارنجی و سایر شهرستان ها در وضعیت زرد کرونایی قرار دارند.
دکتر اسلامی همچنان بر تکمیل چرخه واکسیناسیون و رعایت شیوه نامه های بهداشتی از جمله استفاده از ماسک در تجمعات تاکید کرد.
انتهای پیام/ ندا دهقانی زاده
زمان انتشار: سه شنبه ۴ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۳:۳۲:۴۷
شناسه خبر: 102336