با اختراع دانش آموز گرگانی؛

آبیاری گل‌های آپارتمانی هوشمند شد

دانش آموز مخترع گرگانی پروژه آبیاری هوشمند گل‌های آپارتمانی را اجرایی کرد.

محمدطاها نجفی‌پاسندی، دانش آموز گرگانی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری استان گلستان گفت: طرحی که من ارائه کرده کمک می‌کند که به گل‌های آپارتمانی به صورت خودکار و به‌صورت هوشمند آبیاری شود.

این دانش آموز مخترع ادامه داد: من علاقمند به یادگیری فعالیت های الکترونیکی بودم و پس از آنکه در چنین کلاس‌هایی شرکت کردم و براساس آن علم رباتیک من افزایش یافت و توانستم پروژه گلخانه هوشمند را بسازم.

نجفی به نحوه فعالیت این پروژه اشاره کرد و گفت: زمانی که ما در منزل نیستیم از طریق حس‌گر رطوبت‌سنج یا ماژور تشخیص رطوبت خاک میزان رطوبت خاک گلدان اندازه‌گیری می‌شود و اگر رطوبت آن پایین باشد برق را به سمت مغز ربات که تشکیل شده از ترانزیستور و رله  ارسال می‌کند  و وقتی ترانزیستور برق را دریافت می‌کند به حالت اشباع می‌رود و رله پمپ آب را روشن کرده و آبیاری گل‌ها صورت می‌گیرد.

وی افزود: همچنین ماکتی که برای این کار ساختم دزگیر نصب شده که یک نوع حس‌گر حرکتی است و وقتی حرکتی را احساس کند شروع به آژیرکشیدن می‌کند.

این دانش آموز گرگانی افزود: در اجرایی این طرح خانواده و برخی از آشنایان و معلمم  من را حمایت کردند و بیشتر معلم و پدر و مادرم حامی من بودند که توانستیم این طرح را ارئه کنم.

 

خبرنگار: داود خاندوزی

انتهای پیام/

زمان انتشار: شنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۱ - ۰۹:۳۵:۰۰

شناسه خبر: 102381

مطالب مرتبط :
دستگاه التراسونیک

طراحی و ساخت ماشین هوشمند؛

طراحی و ساخت ماشین هوشمند التراسونیک برای جلوگیری از افزایش تصادفات توسط نوجوان ارومیه‌ای

مخترع جوان ارومیه از طراحی و ساخت ماشین هوشمند التراسونیک و دستگاه هوشمند آبیاری خبر داد و گفت: ماشین التراسونیک یک نوع ماشین هوشمند از مانع گریز بوده و این ماشین مجهز به mcu node است و از بروز تصادفات احتمالی و افزایش مرگ و میر جلوگیری می‌ کند.

روستاپیشه

ارائه طرحهای نوآورانه و خلاقانه علمی توسط مرکز رشد شهید قاسمی هشتگرد

مرکز رشد شهید قاسمی هشتگرد با تکیه بر استعداد و توانایی جوانان و نخبگان البرزی توانست طرحهای علمی فناورانه خود را که متناسب با نیازهای روز جامعه و با بهره گیری از تکنولوژی نوین کنونی می باشد، ارائه کند.

دستگاه آبیاری هوشمند

فصلی جدید در کاهش آبیاری بخش کشاورزی:

دستگاه هوشمند آبیاری شالیزاری در مازندران ساخته شد/ صرفه جویی ۳۰ درصدی در میران مصرف آب اراضی

دستگاه هوشمند آبیاری شالیزاری توسط نخبه مازندرانی با هدف استفاده بهینه و صرفه جوئی ۳۰ درصدی در آب کشاورزی، بدون کاهش سطح تولید در مازندران ساخته شد.

سسب

دستگاه آبیاری هوشمند و کنترل و مانیتورینگ پارامتر های محیطی

فعال دانشجویی دانشگاه صنعتی شیراز گفت:با توجه به بحران آب و خشکسالی‌ها، سال به سال نیاز به آبیاری مدرن و هوشمند نیاز آن بیشتر احساس می شود لذا جهت صرفه‌جویی و کاهش در مصرف آب (حدود ۳ تا۵ برابر ) دستگاه آبیاری هوشمند و کنترل و مانیتورینگ پارامتر های محیطی بر مبنای iot را اختراع کردم.

دیدگاه ها و نظرات :
نام کامل وارد شود
دقیق و صحیح وارد شود
لطفا فارسی و خوانا باشد
captcha
ارسال
اشتراک گذاری مطالب