خبرگزاری علم و فناوری از استان مرکزی به گفتگوی کوتاهی با خانم یادگاری رئیس گروه تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اراک در رابطه با تغذیه سالم در دوران سالمندی پرداخته است.
یادگاری گفت: خوب غذا خوردن در هر سنی مهم است، و با افزایش سن باید بیشتر به آن توجه کرد.
او اظهار کرد: گزارش های سازمان بهداشت جهانی نشان می دهد که بیشتر بیماری های سالمندان از نداشتن رژیم غذایی مناسب است.
رئیس گروه تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اراک بیان کرد: غذا و تغذیه، نقش اساسی در تأمین نیازهای عملکردی و فیزیکی بدن و تأثیر قابل توجهی بر بهبود کیفیت زندگی در دوره سالمندی دارد.
یادگاری اضافه کرد:با تغذیه سالم می توان از بروز و پیشرفت بیماری های غیر واگیر و مزمن که در سالمندی گریبانگیر افراد می شود پیشگیری کرد.
او افزود:با افزایش سن تغییراتی در عملکرد بدن رخ می دهد مانند کاهش سوخت و ساز پایه ای و تغییرات حس چشایی و بویایی، که دریافت مواد غذایی به بدن را کاهش می دهد.
رئیس گروه تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اراک خاطر نشان کرد: نیاز تغذیه ای سالمندان بر اساس اندازه بدن، میزان فعالیت، جنس و ابتلاء یا عدم ابتلاء به بیماری های مختلف، متفاوت است.
یادگاری با بیان اینکه در زمانهایی که فرد درگیر بیماری، عفونت ها، زخم ها است و درگیر دوره نقاهت، نیازهای تغذیه ای افزایش می یابد ادامه داد: اصلاح سبک زندگی سالمندان، آموزش اصول تغذیه مناسب، نحوه انتخاب یک رژیم غذایی سالم و انجام رفتارهای تغذیه ای مناسب ضروری است.
انتهای پیام /جوکار
زمان انتشار: سه شنبه ۲۲ آذر ۱۴۰۱ - ۱۴:۵۱:۱۱
شناسه خبر: 102546