به گزارش خبرگزاری علم و فناوری از شیراز، معمولاً فراهم سازی زیرساخت تولید به ویژه تولید محصولات حوزه سلامت هزینه زیادی دارد و بسیاری از شرکت های کوچک و گروه ها و هسته های نوآور نوپا در حوزه تولید محصولات آرایشی ، بهداشتی و دارویی قادر به تأمین این زیرساخت ها نمی باشند به همین علت و همچنین نامگذاری سال با عنوان تولید، دانش بنیان و اشتغال آفرین، دانشگاه علوم پزشکی شیراز اقدام به راه اندازی پارک فناوری سلامت کرد، پارکی که با حضور جمعی از مسئولین در شهر شیراز به بهره برداری رسیده است.
پارک فناوری سلامت دانشگاه علوم پزشکی شیراز با فضای دو هزار و پانصد متر مربعی در پردیس دانشگاه که در ۹ دی ماه افتتاح شد، تلاش دارد شرایط فعالیت شرکت های دانش بنیان را تسهیل نماید و نتیجه تحقیقات پژوهشگران حوزه سلامت به صورت کاربردی در خدمت مردم قرار گیرد .
در ادامه به گفت و گو با مدیر فناوری سلامت معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی شیراز پیرامون پارک فناوری سلامت پرداختیم که می خوانید :::
باسلام، خودتان را معرفی کنید.

باسلام و احترام و عرض ادب. دکتر حسین پارسایی، مدیر فناوری سلامت معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی شیراز و همچنین معاون توسعه فناوری سلامت پارک فناوری سلامت در خدمت شما هستم .
اهداف راه اندازی پارک فناوری سلامت توسط دانشگاه علوم پزشکی شیراز چه بوده است؟
پارک فناوری سلامت شیراز با هدف حمایت از تجاری سازی و تولید نیمه صنعتی محصولات حوزه سلامت ایجاد شده است. محصولاتی که در حد نمونه اولیه، پروتوتایپ تهیه شده است، می توانند در مسیر حمایت این مجموعه را بگیرند.
شرکت های دانش بنیان مستقر در پارک فناوری سلامت در حال حاضر چه تعداد هستند و عمده فعالیت این شرکت ها چیست؟

در مرحله نخست تعداد ۳۵ شرکت در این پارک مشغول به فعالیت می باشند . در حوزه نرم افزارها و اپلیکشن ها ، گیاهان دارویی ، سلول های بنیادی ، نرم افزار های آموزشی و شبیه سازها و فرآورده های آرایشی ، بهداشتی و غذایی فعالیت دارند.
صاحبان ایده چگونه می توانند با شما همکاری کرده و از خدمات پارک فناوری سلامت استفاده کنند؟
زیست بوم فناوری سلامت در دانشگاه علوم پزشکی شیراز تعریف شده است و صاحبان ایده در حوزه سلامت می توانند به مرکز نوآوری و شتاب دهنده این دانشگاه واقع در خیابان نشاط جنب تالار های صدرا و سینا مراجعه یا با این مرکز بصورت تلفنی ۳۲۱۲۲۲۶۶ تماس بگیرند . در صورتیکه که توانستند مراحل اولیه را با موفقیت طی کنند می توانند در پارک فناوری سلامت شیراز ساکن شوند.
برای آینده پارک فناوری سلامت چه برنامه ای دارید ؟
گسترش فضای پارک که امکان استقرار شرکت ها را بیشتر و نیز توسعه فضای کارگاهی شرکت ها را مهیا خواهد کرد ، مهم ترین برنامه اولویت دار ما برای پارک فناوری سلامت است .
به گزارش خبرگزاری علم و فناوری از شیراز، همزمان با افتتاح پارک فناوری سلامت دانشگاه علوم پزشکی شیراز در تاریخ 9 دی ماه 1401، از پنج محصول جدید فناورانه و دانش بنیان حوزه سلامت رونمایی شد. دستگاه پمپ «DVT» یا «IPC» برای جلوگیری از لخته شدن خون بیماران بستری، دستگاه اتوماتیک استخراج «DNA» برای آزمایشگاه های تشخیصی مولکولی، دستگاه پوشر خون دیجیتال، دستگاه هوشمند تله مانیتورینگ علائم حیاتی، محصولات مولاژ آموزشی ویژه دستیاران جراحی و دستگاه اندازه گیری دُز بیمار از راه دور در حوزه پزشکی هسته ای برای نخستین بار در کشور رونمایی شد.

قابل ذکر است که پارک فناوری سلامت دانشگاه با پیش بینی فضای دفتری برای شرکت های دانش بنیان و کارگاه های تولید نیمه صنعتی، در پردیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز واقع شده است.
خبرنگار: احسان ایوبی
انتهای پیام /
زمان انتشار: سه شنبه ۲ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۱:۱۰:۰۰
شناسه خبر: 104913