به همت جوان لرستانی؛

۲۰۰ دستگاه «پرس اینسترومنت» تولید شد

علی شیخ الاسلامی یکی از جوانان خلاق لرستانی است که طرح تولید دستگاه پرس اینسترومنت را ثبت و تاکنون ۲۰۰ دستگاه پرس اینسترومنت به مرحله تولید رسانده است.

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری لرستان علی شیخ الاسلامی یکی از جوانان خلاق لرستانی و تحصیل‌کرده رشته مهندسی پزشکی است که با تلاش و پشتکار فراوان و طی کردن دوره‌های مهارت‌افزایی و مدیریت کسب و کار منطبق با نیازها و دانش روز در سال ۱۳۹۹ شرکت آویسا تجهیز پایا را تأسیس کرد.

و هم اکنون با برند مدیساز زیر نظر پارک علم و فناوری استان لرستان در چهار بخش حوزه‌ خدمات تعمیری و بازسازی تجهیزات دندانپزشکی، ارائه خدمات آموزشی، فروش تجهیزات دندانپزشکی و قطعات یدکی و همچنین تولید تجهیزات دندانپزشکی فعالیت می‌کند.

وی در پارک علم و فناوری استان لرستان، طرح تولید دستگاه پرس اینسترومنت را ثبت کرده و تاکنون نیز 200 دستگاه پرس اینسترومنت در شرکت آویسا طب تجهیز پایا به تولید رسانده است.

این جوان موفق از سال ۱۳۹۶ و با رشته تجهیزات و یونیت دندانپزشکی وارد بازار کار شده است و علاوه بر تولید دستگاه‌های دندان‌پزشکی در حال نوشتن کتابی درباره عیب‌یابی و تعمیرات تخصصی تجهیزات دندانپزشکی است که در حال حاضر مراحل پایانی را می‌گذراند.

علی شیخ الاسلامی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری لرستان اظهارداشت: شرکت آویسا طب تجهیز پایا بروجرد در زمینه ساخت تجهیزات دندانپزشکی فعال است و در همه فیلدهای تولید، فروش و بازرگانی و آموزش فعالیت می‌کند.

وی با بیان اینکه تجهیزات پزشکی حوزه‌ای تخصصی است افزود: برای ورود به بازار کار باید تخصص لازم را داشت چراکه مخاطبان از طیف گسترده پزشکان، بیمارستان‌ها، کلینیک‌ها و دندانپزشکی‌ها هستند.

مدیرعامل شرکت آویسا طب تجهیز پایا بیان کرد: این شرکت مجموعه آموزشی کاملی به‌همراه تجهیزات به‌روز و پیشرفته دارد که برای آموزش، عیب‌یابی و تعمیر تجهیزات دندانپزشکی مناسب است.

وی با اشاره به اینکه یکی از محصولات این شرکت دستگاه پرس عمودی اینسترومنت داندانپزشکی است، عنوان کرد: این محصول زیر نظر پارک علم وفناوری لرستان تولید شده و کاربرد گسترده‌ای در بحث مهندسی تجهیزات دندان و بحث تعمیرات توربین های دندانپزشکی و غیره دارد.

مدیرعامل شرکت آویسا طب تجهیز پایا بروجرد با اشاره به اینکه  این شرکت از سال ۹۹ ثبت شده است خاطر نشان کرد: از آبان ماه امسال حدود ۲۰۰ دستگاه تولید شده که تاکنون پنجاه درصد آن‌ها به فروش رفته است.

وی با اشاره به به اینکه شرکت در نظر دارد که امکانات دستگاه پرس عمودی اینسترومنت را برای کامل‌تر شدن نسخه موجود بیشتر کند گفت: برنامه بعدی این شرکت ساخت دستگاه ساکشن برقی کنار یونیتی است.

شیخ الاسلامی اظهارداشت: به صورت مستقیم ۶ نفر اغلب در رنج سنی ۲۰ تا ۲۵ سال در شرکت فعال هستند که اکثرا فارغ‌التحصیل رشته مهندسی پزشکی هستند و به صورت تخصصی در فیلد تجهیزات کار می‌کنند.

وی با اشاره به دغدغه‌ها و مشکلات مالی موجود در شرکت‌ها عنوان کرد: اگر حمایت‌های مالی درست صورت بگیرد ما می‌توانیم طرح‌هایی که در ذهن داریم را زودتر عملی کنیم و نیازی به برون سپاری نیست.

شیخ الاسلامی ضمن اشاره به دریافت یک وام ۲۰۰ میلیون تومانی از پارک علم وفناوری تصریح کرد: با حمایت‌های مالی می‌توانیم تجهیزات را از صفر تا صد توسط شرکت طراحی و تولید کنیم.

مدیرعامل شرکت آویسا طب تجهیز پایا گفت: این اولین دستگاه تخصصی تجهیزات دندانپزشکی است که نمونه خارجی آن به اسم کوکسوکه توسط کشور چین ساخته شده که قیمت آن تقریبا سه برابر نمونه تولیدی ما است که از نظر کیفی و کارایی ضعیف‌تر است.

انتهای پیام/

زمان انتشار: دوشنبه ۱ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۶:۴۴:۰۶

شناسه خبر: 104923

مطالب مرتبط :
​پارک‌های علم و فناوری نقش بسزایی در تولید و اشتغال‌آفرینی جوانان دارند

مدیرکل دفتر تحقیقات، توسعه فناوری و ارتباط با صنعت آب و فاضلاب کشور:

​پارک‌های علم و فناوری نقش بسزایی در تولید و اشتغال‌آفرینی جوانان دارند

مدیرکل دفتر تحقیقات، توسعه فناوری و ارتباط با صنعت آب و فاضلاب کشور گفت: پارک‌های علم و فناوری عرصه‌های بسیار خوبی هستند که با فراهم نمودن امکانات و ارائه خدمات بهینه به تولید و اشتغال‌آفرینی توسط جوانان کمک بسزایی می‌کنند.

تولید دستکش نامرئی توسط مخترع ایرانی

برای اولین‌بار در ایران:

ژل محافظ دست تولید شد

یک مخترع ایرانی توانسته است ژلی برای محافظت دست دربرابر مواد خارجی، با خاصیت آنتی باکتریال تولید کند.

دستیابی به مدل‌ مفهومی اشتغال در روستاهای استان اصفهان

مدیر کل دفتر امور روستایی و شوراهای استانداری اصفهان:

دستیابی به مدل‌ مفهومی اشتغال در روستاهای استان اصفهان

مدیر کل دفتر امور روستایی و شوراهای استانداری اصفهان گفت: در روستاهای استان طی یکسال گذشته اقدامات خوبی انجام شده و فرآیندهایی را پی‌گیر بودیم که به مدل‌ مفهومی اشتغال در روستاهای استان اصفهان دست پیدا کردیم.

تجلیل از برگزیدگان خراسان شمالی

استاندار خراسان شمالی:

فضای مدارس و دانشگاه‌ها باید فضایی باشد که در جهت کسب علم و پیشی گرفتن از مدرس به وجود بیاید تا به نقطه‌ای برسیم که یادگیری و تولید علم معنای واقعی خود را پیدا کند.

همایش اختتامیه هفته پژوهش و فناوری استان خراسان شمالی در محل سالن جلسات استانداری و با حضور استاندار، مسئولین دانشگاهی، دستگاه‌های اجرایی مربوطه، فناوران، پژوهشگران و نخبگان استانی جهت تجلیل از برگزیدگان در حوزه های مختلف علمی برگزار گردید.

دیدگاه ها و نظرات :
نام کامل وارد شود
دقیق و صحیح وارد شود
لطفا فارسی و خوانا باشد
captcha
ارسال
اشتراک گذاری مطالب