در بازدید معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری از دانشگاه صنعتی اصفهان مطرح شد:

صادرات یک میلیون دلاری شرکتهای دانش بنیان

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس جمهور با حضور در دانشگاه صنعتی اصفهان از چند طرح راهبردی که با حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در حال انجام است دیدن کرد و از صادرات یک میلیارد دلاری شرکت های دانش بنیان کشور در سال جاری خبر داد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری از اصفهان، روح‌الله دهقانی فیروزآبادی در حاشیه بازدید از طرح ملی رادار مراقبت ثانویه فرودگاهی در پژوهشکده فناوری اطلاعات و ارتباطات دانشگاه صنعتی اصفهان در جمع خبرنگاران با بیان این که  استان اصفهان به ویژگی‌های خیلی  زیادی شهره است از جمله به مردمان سختکوش در حوزه‌های  صنعت و علم و تکنولوژی، گفت: برنامه امروز که در استان داریم مربوط به هم دانشگاه صنعتی و هم یکسری از صتعتگران و صاحبان صنایع بزرگ استان است. 

معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری افزود: جریان بسیار خوبی  در استان راه افتاده برای حمایت واقعی از دانش بنیان‌ها و فناورهای کشور و این جریان عرضه کردن و ایجاد فرصت کردن برای شرکت‌هاست که نیازهای واقعی صنایع را مرتفع کنند همینطور خیلی فرصت‌های سرمایه‌گذاری توسط صنایع استان برای توسعه فناوری‌های آینده ایجاد شده است.

وی اظهار کرد: دانشگاه صنعتی اصفهان یک دانشگاه خوشنام است که اساتید خیلی خوبی دارد دانشجویانی خیلی خوبی دارد و کارهای خیلی خوبی انجام داده‌اند و با این توانی که این بچه‌های کشور دارند فقط کافی است اراده و مدیریت باشد و بازار برایشان فرصت را باز کند که اتفاقات بزرگ بیفتد؛ این جریان جوان کشور رقم زننده واقعی گام دوم خواهد بود.

 

عمده حمایت از جریان شرکت‌هایی است که وصل شوند به زنجیره‌های ارزش بزرگ در کشور

معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری افزود: عمده نگاه ما این است که حداقل 60 تا 70 درصد حمایت‌هایمان را چه معنوی و چه مادی و ... بگذاریم روی پروژه‌های و موضوعاتی که یک نیاز واقعی کشور است؛ عمده توجه به این سمت است که دانش بنیان‌ها به زنجیره‌های ارزش بزرگ وصل شوند؛ اگر این اتفاق بیفتد دانش بنیان‌های کوچک و دانش بنیان‌های بزرگتر  به زنجیره‌های ارزش بالادستی وصل شوند ارزش‌های بزرگ تولید می‌شود.

وی در خصوص اولویت‌ها اظهار کرد: در کشور مزیتها مشخص است، انرژی یکی از بزرگترین مزیت‌های کشور است؛ حوزه دیگر معدن است ما کشور بسیار غنی هستیم در این حوزه که در استان هم حمایت‌های خوبی انجام می‌شود؛ حوزه دیگر غذا و امنیت غذایی کشاورزی و دام است که مورد توجه است؛ حوزه دیگر با توجه سلامت است که خیلی به آن دقت داریم همچنین حوزه‌های دیگر حمل و نقل و اقتصاد دیجیتال و حوزه های دیگر است.  

 

امسال سال شروع توجه واقعی به دانشبنیان‌ها بعنوان کلیدهای اصلی حل مسائل کشور بود

 دهقانی در خصوص جمع‌بندی آماری دستاوردهای دانش‌بنیان امسال هم، گفت: امسال سال دانش بنیان نبود امسال سال شروع توجه واقعی به دانش‌بنیان‌ها بعنوان کلیدهای اصلی حل مسائل کشور بود یعنی ما از امسال تا سال‌های بعد حداقل ده سال توجه جدی به دانش‌بنیان‌ها و اقتصاد دانش بنیان را جزو برنامه هفتم می‌دانیم.

وی بیان کرد:  اتفاقات بزرگی امسال افتاد و بزرگترین آن به نظرم تصویب کامل قانون جهش تولید بود که تمام آیین نامه‌هایش هم تصویب شد؛ با توجه به این قانون پیش‌بینی این است اگر بتوانیم ده سال حداقل قوی و محکم اجرا کنیم واقعا اقتصاد‌مان متحول خواهد شد.

 

امسال قریب 1600 شرکت دانش‌بنیان شدند 

معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری گفت: اتفاق دیگر که امسال افتاد تقریبا دوبرابر شدن شرکت‌های دانش‌بنیان است که امسال دانش‌بنیان شدند نسبت به پارسال؛ امسال قریب 1600 شرکت دانش‌بنیان شدند در حالی که آماری که پارسال داشتیم 700یا 800 شرکت بود؛ اگر چه هنوز خیلی فاصله داریم با هدفگذاری که مقام معظم رهبری برایمان کردند.

 

8 هزار شرکت می‌تواند منشا تحولات بسیار چشمگیر در کشور شود

وی افزود: الان با داشتن قریب 8 هزار شرکت دانش‌بنیان یک جرم بزرگی وجود دارد که می‌تواند حرکت ایجاد کند اگر بتوانیم خوب مدیریت کنیم این شرکت‌ها را  که قرارشان دهیم در زنجیره‌های ارزش واقعی؛ همین 8 هزار شرکت می‌تواند منشا تحولات بسیار چشمگیر در کشور شود.

 

صادرات یک میلیون دلاری شرکت‌های دانش‌بنیان

معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری در خصوص آمار صادرات گفت: آمار صادرات متعدد است، صادرات ما به دوبخش تقسیم می‌شود یکی صادرات دانش بنیانهاست و یکی صادرات محصولات دانشبنیانها؛ چون شرکت‌هایی هستند که دانش بنیان شده‌اند ولی محصولات متنوعی را صادر می‌کنند آماری که فعلا داریم از صادرات دانش‌بنیان‌ها قریب یک میلیارد دلار است؛ منتها بخشی از این آمار جزو محصول دانش‌بنیان است یعنی شرکتی هست که ده تا محصول دارد سه تا ممکن است دانش‌بنیان باشد؛ آمار دقیق را با اطلسی که در معاونت داریم طراحی می‌کنیم برای محصولات دانش‌بنیان و شرکت‌ها بزودی اعلام خواهیم کرد.  

 

 امسال 20 تا 25 درصد رشد صادرات دانش بنیان داشتیم 

وی در خصوص رشد صادرات دانش بنیان امسال نسبت به سال گذشته، گفت: پیش‌بینی ما این است که 20 تا 25 درصد رشد صادرات داشتیم با وجود همه محدویت‌هایی که امسال بوده. 

دهقانی فیروز آبادی ضمن بازدید از پژوهشکده فاوا از نزدیک در جریان پیشرفت اجرای طرح ملی راهبردی رادار فرودگاهی قرار گرفت.

این طرح برای نخستین بار در کشور توسط محققان دانشگاه صنعتی اصفهان و به سفارش شرکت فرودگاه ها و ناوبری هوایی ایران به عنوان کارفرما و بهره بردار در حال انجام است.

انتهای پیام/

معصومه صادقی

 

زمان انتشار: یکشنبه ۷ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۲:۱۰:۰۰

شناسه خبر: 105088

کلید واژه‌ها:
مطالب مرتبط :
افتتاح مجموعه اتاق‌های تمیز پارک علم و فناوری سلامت دانشگاه علوم پزشکی اصفهان

با حضور معاون علمی، فناوری ریاست جمهوری؛

افتتاح مجموعه اتاق‌های تمیز پارک علم و فناوری سلامت دانشگاه علوم پزشکی اصفهان

مجموعه اتاق‌های تمیز پارک علم و فناوری سلامت دانشگاه علوم پزشکی اصفهان باحضور دکتر روح.. دهقانی فیروزآبادی معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری و جمعی از مسئولین دانشگاه افتتاح شد.

بازدید معاون علمی

بازدید معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری از دانشگاه آزاد اصفهان

معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری و رییس بنیاد ملی نخبگان از مجموعه شرکت‌های فناور و سراهای نوآوری گیاهان دارویی مستقر در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان(خوراسگان) بازدید کرد.

وعه‌هایی مثل فولاد با صبوری و به معنی واقعی در سرمایه‌گذاری خطرپذیر وارد شوند

معاون علمی فناوری ریاست جمهوری:

مجموعه‌هایی مثل فولاد با صبوری و به معنی واقعی در سرمایه‌گذاری خطرپذیر وارد شوند

روح‌الله دهقانی فیروزآبادی در همایش و نمایشگاه مسیر زاینده که به میزبانی فولاد مبارکه اصفهان در دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار شد، گفت: امروز بزرگترین مسئولیت اجتماعی هر کسی که در این کشور هست؛ بها دادن و فضا دادن و امید آفرینی به این نسل جوان تابنده‌ای است که امید دارد برای آباد کردن کشور؛ بنابراین اولین خواهشم این است که با صبوری و با حوصله به معنی واقعی خطرپذیری کنید.

بازدید معاون علمی ریاست جمهوری از پیشرفت طرح ملی رادار مراقبت ثانویه فرودگاهی/۱۵ فرودگاه نیازمند نصب سامانه‌اند

پژوهشکده فاوا دانشگاه صنعتی اصفهان؛

طرح ملی رادار مراقبت ثانویه فرودگاهی به مراحل نهایی رسیده/الان ۱۵ فرودگاه نیازمند نصب سامانه‌اند

طرح ملی رادار مراقبت ثانویه فرودگاهی که در زمستان ۹۸ با تفاهم‌نامه سه جانبه بین شرکت شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران و دانشگاه صنعتی اصفهان و معاونت علمی ریاست جمهوری اجرای پروژه آغاز شد، اکنون به مراحل نهایی رسیده و طبق ارزیابی پژوهشکده فاوا دانشگاه صنعتی اصفهان همین الان ۱۵ فرودگاه نیازمند نصب این سامانه هستند.

ق

معاون اجتماعی ستاد اجرایی فرمان امام (ره) هرمزگان خبرداد: برگزاری نخستین رویداد ملی توسعه فناوری امید درهرمزگان

رویداد بزرگ امید با حمایت بنیاد احسان ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) و توسط دبیر خانه طرح محور امید در راستای دستورات مقام معظم رهبری برای توسعه علم و فناوری در هرمزگان برگزار می‌شود.

اصفهان بیش از ۱۳ درصد از پژوهشگران و فناوران کشور را در خود جای داده است

استاندار اصفهان:

اصفهان بیش از ۱۳ درصد از پژوهشگران و فناوران کشور را در خود جای داده است

استاندار اصفهان در آیین افتتاح پارک علم و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف آباد که باحضور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی کشور برگزار شد، با بیان این که معتقدیم استان اصفهان بهترین مکان و منطقه کشور برای اجرای اقتصاد دانش‌بنیان است، گفت: اصفهان بیش از ۱۳ درصد از پژوهشگران و فناوران کشور را در خود جای داده است.

موافقت شورای گسترش آموزش عالی با ایجاد پارک دانشگاه کاشان

برطبق جلسه شورا؛

موافقت شورای گسترش آموزش عالی با ایجاد پارک دانشگاه کاشان

شورای گسترش آموزش عالی مبنی بر موافقت بـا ایجـاد پـارك غیـاث الـدین جمشـید کاشـانی، بـا انفکاك آن پارك از شـهرك علمی_تحقیقاتی اصفهان و قرار گرفتن آن به عنوان پارك دانشگاه کاشان، موافقت به عمل آورد.

دیدگاه ها و نظرات :
نام کامل وارد شود
دقیق و صحیح وارد شود
لطفا فارسی و خوانا باشد
captcha
ارسال
اشتراک گذاری مطالب