معاون جهاددانشگاهی فارس خبر داد:

آغاز مسابقات مناظره دانشجویی در فارس

رئیس سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی استان فارس گفت: مرحله استانی مسابقات ملی مناظره دانشجویی، از دوشنبه هشتم اسفند در فارس آغاز می‌ شود.

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری از شیراز، محمدرضا غلامپور گفت: از روز دوشنبه هشتم اسفند، شاهد آغاز یازدهمین دوره از مسابقات مناظره دانشجویان با عنوان "نشان خواجه نصیرالدین طوسی) خواهیم بود.

او با بیان اینکه مسابقات مناظره دانشجویان، یک رویداد ملی است که 10 سال گذشته به همت سازمان دانشجویان ایران، برگزار شده است، گفت: فارس همواره در این رویداد ملی دانشجویی، جایگاهی در خور را کسب کرده است.

غلامپور هدف از برگزاری این رویداد را ایجاد و توسعه فرهنگ گفت و گو، آموزش و ارتقا تفکر خلاق و نقاد در میان دانشجویان و ... ذکر و اضافه کرد: یکی از دغدغه های مقام معظم رهبری که همواره بر آن تاکید داشته اند ایجاد فضای گفت و گو و آزاد اندیشی در دانشگاه ها بوده است..

وی ادامه داد: مسابقات ملی مناظره که سالانه در سطوح استانی، منطقه‌ای و ملی برگزار می‌شود، با ایجاد فضای نقد و گفتمان دانشگاهی، ابزاری کارآمد برای حل مشکلات جامعه و ارائه راه‌حل توسط نخبگان دانشگاهی برای مواجهه با مسائل و شنیدن دغدغه جوانان است.

غلامپور یادآور شد: برگزیدگان مرحله استانی، سال آینده در مرحله منطقه‌ای شرکت خواهند کرد و سپس، گروه‌های دانشجویی برگزیده به مرحله ملی راه خواهند یافت.

معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی فارس گفت: سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی فارس در ششمین دوره از مسابقات مناظره دانشجویان در سطح ملی جزو برگزیدگان قرار گرفت و از این حیث تجربه ارزشمندی را دارد.

غلامپور توضیح داد: در مرحله یازدهم، هر مسابقه مناظره با سه داور که همگی از اعضای هیئت علمی جهاددانشگاهی و دانشگاه شیراز هستند، برگزار خواهد شد و امتیازدهی نیز براساس آئین‌نامه مشخصی انجام می‌شود.

معاون فرهنگی جهاددانشگاهی فارس، با بیان اینکه در یازدهمین دوره از رقابت‌های مناظره دانشجویی در این استان 8 تیم شرکت کرده‌اند، گفت: در این دوره از مسابقات تیم‌هایی از دانشگاه‌های شیراز، فرهنگیان، پیام‌نور، علوم قرآنی و ... با هم رقابت خواهند کرد.

غلامپور یادآور شد که مسابقات مناظره دانشجویی، از دوشنبه هشتم اسفند در محل دانشگاه شیراز آغاز به کار خواهد کرد و تا روز دهم اسفند ادامه دارد.

 

انتهای پیام /

زمان انتشار: یکشنبه ۷ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۲:۲۸:۴۲

شناسه خبر: 105200

مطالب مرتبط :
مناظره 

مرحله مقدماتی مسابقات مناظره دانشجویان در قزوین پایان یافت

مرحله مقدماتی مسابقات مناظره دانشجویان در قزوین بین ۱۶ گروه به صورت حذفی و به مدت ۲ روز برگزار شد که مرحله مقدماتی در حال حاضر پایان یافته است.

جهاد دانشگاهی فارس با پنج ساختار در حمایت از اشتغال و کارآفرینی/ آموزش‌های دانشگاهی ما تناسبی با صنعت کشور ندارد

رییس جهاد دانشگاهی فارس در گفتگو با علم و فناوری:

آموزش‌های دانشگاهی ما تناسبی با صنعت کشور ندارد

رییس جهاد دانشگاهی استان فارس گفت: به منظور ارتباط هر چه بهتر، مفیدتر و موثرتر دانشگاه با صنعت باید آموزش های دانشگاهی ما با نیازهای صنعت کشور تطابق بیشتری داشته و واقعی باشند.

دیدگاه ها و نظرات :
نام کامل وارد شود
دقیق و صحیح وارد شود
لطفا فارسی و خوانا باشد
captcha
ارسال
اشتراک گذاری مطالب