به گزارش خبرگزاری علم وفناوری،دکتر محمد راضیجلالی، با اشاره به اقدامات انجام شده از سوی پارک علم و فناوری در راستای تحقق شعار تولید،دانش بنیان و اشتغال آفرین، اظهار کرد: با توجه به نامگذاری سال توسط مقام معظم رهبری، در قالب چارچوبهای کوتاهمدت، میان مدت و بلندمدت فعالیتهای خود را در مسیر توسعه زیست بوم فناوری و در بستر اقتصاد دانش بنیان آغاز کردیم.
رییس پارک علم وفناوری خوزستان افزود: اولین اقدام، پیشنهاد تشکیل شورای عالی فناوری و نوآوری در استان خوزستان بود که خود جزو اولین استانها بودیم که این شورا را برگزار کردیم و هم اکنون ریاست این شورا بر عهده استاندار خوزستان است. در راستای فعالیت این شورا، کارگروههایی از جمله نفت و گاز و پتروشیمی، کشاورزی، آموزش و... تشکیل شد و به دنبال آن اقداماتی انجام گردید. بلافاصله پس از آن ابلاغ رسمی تشکیل ستاد اقتصاد دانش بنیان در استانها انجام که پارک علم وفناوری با دبیری خاص فعالیت خود را آغاز کرد.
وی گفت: از ابتدا تلاش شد ارتباط بین شرکتهای فناور و دانش بنیان با صنایع استان خوزستان به عنوان بازار کار و بستر فعالیت شرکتها، تسهیل شود و توسعه پیدا کند. در این راستا تفاهمنامههایی با شرکت ملی مناطق نفت خیز جنوب، شرکت نفت و گاز اروندان، شرکت فولاد خوزستان و پتروشیمیهامنعقد شد. همچنین تورهای فناوری برای شرکتها برگزار و با چالشها و مشکلات صنایع مختلف از نزدیک آشنا گردیده و با ارائه راهکارهایی این اقدام، مقدمه ارتباط بیشتر شد.
راضیجلالی عنوان کرد: یکی از خلاءهایی که در پارک علم و فناوری وجود داشت، نبود محل فعالیت شرکتها یا فضای کالبدی پارک بود. با پیگیریهای انجامشده تلاش کردیم به جای ساخت فضای جدید که هم زمانبر وهزینه بر خواهدبود، از فضاهای موجود استفاده کنیم. در این خصوص، قراردادی با دانشگاه آزاد اسلامی خوزستان بستیم که منجر به تاسیس پردیس علم و فناوری انرژی گردید و بخش عمدهای از نیاز شرکتهای دانش بنیان به فضای اداری را رفع کرد. نمایندگان شرکتهای بزرگ نفت وگاز، آب و لولهسازی نیز در این مجموعه مستقر خواهند شد.
او یادآور شد: با سازمان فنی و حرفهای نیز تفاهمنامهای منعقد شد و بنا بر آن یک سوله ۳ هزار متری دو طبقه در شهرک صنعتی شماره ۲ در اختیار شرکتهای دارویی و زیست فناوری و محصولات بهداشتی قرار خواهد گرفت.
زمان انتشار: سه شنبه ۹ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۲:۱۷:۵۸
شناسه خبر: 105290