به گزارش خبرگزاری علم و فناوری از شیراز، غلامحسین یوسفی، متولد سال ۱۳۵۷ و اهل آباده فارس است. وی در سال ۱۳۷۵ در دانشگاه علوم پزشکی شیراز در رشته داروسازی پذیرفته شد و بلافاصله پس از فارغ التحصیلی در آزمون تخصص شرکت و در رشته فارماسیوتیکس در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی پذیرفته و مشغول به تحصیل شد.
در سال ۱۳۸۷ با مدرک phd فارغ التحصیل و به عنوان عضو هیت علمی در دانشکده داروسازی شیراز مشغول به کار می شود و درحال حاضر دانشیار فارماسیوتیکس و مدیرگروه نانوفناوری دارویی می باشد.
این جوان آبادهای یک مخترع در زمینه داروسازی است و در حال حاضر علاوه بر تدریس، در قالب شرکت های دانش بنیان نیز فعالیت می کند که در آنجا محصولاتی که در بازار دارویی داخل و خارج از کشور وجود ندارد و نیازشان احساس میشود را توسعه، تولید و به بازار عرضه میکنند.
دکتر یوسفی در این زمینه دو ثبت اختراع بین المللی داشته است، از جمله ایجاد فرم محلول از داروی کارودیلول که امکان ایجاد اولین فرمولاسیون تزریقی ایمن از دارو را جهت درمان فشار خون اورژانسی فراهم می آورد و تاکنون نمونه مشابهی نداشته و برپایه تکنیک های نانو فناوری توسعه یافته و ثبت اختراع آمریکا شده است.
نمونه دیگر در همین راستا اولین فرم تزریقی از کورکومین، ماده رنگی گیاه زردچوبه است که خواص زیستی متعددی دارد و به دلیل اینکه قابلیت حل شدن در آب را ندارد عملا فرم قابل تزریق نیست، به همین خاطر ثبت اختراعی داخلی و خارجی برپایه تکنیک های نانوفناوری به منظور تولید محلول قابل تزریق از آن انجام داده که موفق به کسب عنوان اختراع برگزیده در جشنواره رازی در سال گذشته شد.
دکتر غلامحسین یوسفی در مسابقات متعددی افتخار آفرینی کرده است، وی علاوه بر اختراعات مذکور، در مشارکت با همکاران پارک علم و فناوری فارس اختراعی را به ثبت رساند که به واسطه آن توانست در جشنواره اختراعات تورنتو کانادا در سال ۲۰۲۲ مدال طلای برترین اختراع را کسب نماید.
به گزارش خبرگزاری علم و فناوری از شیراز، به طور خلاصه رشته فارماسیوتیکس عملا به تولید اشکال دارویی از مواد اولیه دارویی در قالب های معمول یا نوین و پیشرفته برای رسیدن به بالاترین اثر بخشی همراه با کمترین عارضه و بیشترین سهولت مصرف در بیمار میپردازد.
انتهای پیام /
زمان انتشار: جمعه ۴ فروردین ۱۴۰۲ - ۰۰:۰۶:۰۶
شناسه خبر: 105559