افتتاح کلینیک ناباروری در خراسان شمالی

مدیر کل امور بانوان و خانواده استانداری خراسان شمالی، از افتتاح کلینیک ناباروری در استان و همچنین اعطا تسهیلات به خانواده های نابارور که توانایی پرداخت هزینه های ناباروری را ندارند، از سمت دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی و ستاد اجرایی امام خمینی (ره) خبر داد.

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری از خراسان شمالی، زهرا معینی یکتا مدیر کل امور بانوان و خانواده استانداری خراسان شمالی در مصاحبه با خبرنگار خبرگزاری با بیان اینکه ابلاغ قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت در آبان ۱۴۰۰ تصویب شد، گفت: پس از ابلاغ این قانون آیین نامه اجرایی و تشکیل قرارگاه جوانی جمعیت استان ها ابلاغ گردید که با ریاست استاندار و دبیری مدیر کل امور زنان و خانواده استانداری شکل گرفت.

معینی یکتا در ادامه افزود: در این آیین نامه مشخص شده که چه کسانی به عنوان اعضای این قرارگاه باید حضور داشته باشند.

او بیان کرد: طی تشکیل قرارگاه حمایت از خانواده و جوانی جمعیت، جلساتی در استان برگزار شد، از اردیبهشت سال ۱۴۰۱ که به عنوان مدیر کل امور بانوان و خانواده استانداری منصوب شده ام تا کنون 4 جلسه به ریاست استاندار برگزار گردیده و همچنین قرارگاه های شهرستانی نیز با ریاست فرمانداران هر شهرستان چندین جلسه را جهت پیگیری و ابلاغ این قانون برگزار نموده اند.

مدیر کل امور بانوان و خانواده استانداری اعلام نمود: در جلساتی که قرارگاه حمایت از خانواده و جوانی جمعیت برگزار کرد، حدود ۲۴ مصوبه داشتیم که به تصویب رسیده و در حال پیگیری می باشد.

او در ادامه افزود: از جمله مصوبات پیگیری شده؛ نرخ باروری شهرستان مانه و سملقان بود که نرخ باروری را به خاطر استعلام اشتباه در سال ۱۳۹۰ بالا اعلام نموده بودند، متاسفانه این شهرستان از تسهیلات فرزندآوری نمی توانست استفاده کند،با پیگیری که از طریق مرکز آمار ایران، بانک مرکزی، نمایندگان مجلس، سازمان مدیریت و وزارت کشور انجام گردید، این نرخ اصلاح شده و تسهیلات به کسانی که فرزندآوری داشته اند تعلق خواهد گرفت.

معینی یکتا، در خصوص برنامه های اجرا شده با محوریت جوانی جمعیت اینگونه بیان می کند: همایش ها و دوره های آموزشی با موضوعات ازدواج و فرزندآوری برگزار کرده ایم، از این همایش ها می توان به "سهم من از ایرانی جوان" و "ایران جوان بمان" اشاره کرد که با همکاری دستگاه‌های اجرایی مختلف و گروه‌های مردمی این برنامه ها انجام شده است.

او افزود: بعد از اجرای دوره های آموزشی و همایش ها از خانواده های دارای فرزند زیاد حمایت شده و بسته های غذایی و بهداشتی اعطا گردید.

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری از خراسان شمالی، مدیر کل امور بانوان و خانواده استانداری اظهار داشت: از مصوبات سفر ریاست جمهوری به استان تعداد 8 مصوبه مختص خانواده و بانوان استان بود که یکی از آنها در خصوص بحث جوانی جمعیت می باشد.

معینی یکتا در ادامه افزود: افتتاح کلینیک ناباروری استان با اعتباری بالغ بر ۵ میلیارد ریال از سفر ریاست جمهوری به این پروژه اختصاص داده شده، متاسفانه کلینیک ناباروری سطح دو را در استان نداشتیم که با راه اندازی این کلینیک دیگر نیاز نیست هم استانی های ما به استان‌های همجوار عزیمت کنند و هزینه هایی غیر از هزینه های ناباروری به آنها تحمیل شود.

تسهیلات ناباروری توسط دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی و ستاد اجرایی فرمان امام خمینی (ره) به خانواده ها تعلق می گیرد، معینی یکتا با بیان این مورد گفت: علاوه بر بخشی از هزینه های ناباروری که توسط دولت پرداخت می گردد، مابقی هزینه ها را که خانواده‌های نابارور توانایی پرداخت آن را ندارند، از طریق دانشگاه علوم پزشکی استان و ستاد اجرایی امام خمینی (ره) به بانک‌ها معرفی شده و می‌توانند از این تسهیلات استفاده کنند.

مدیر کل امور بانوان و خانواده استانداری اعلام نمود: در خصوص بحث سیاست های دولت در مبحث فرزندآوری و جوانی جمعیت با همکاری دستگاه‌های اجرایی و گروه‌های مردمی برنامه های حمایتی از قبیل تامین سبدهای غذایی، بهداشتی و درمانی، پیگیری درمان ناباروری، برنامه های فرهنگی استانی و شهرستانی، پیگیری آیین نامه های اجرایی قانون مذکور را در دست اقدام داریم.

او همچنین بیان کرد: در بحث قانون جوانی جمعیت مبحث دورکاری زنان باردار شاغل را داریم، با توجه به آن که قانون وجود دارد و تصویب شده ولی متاسفانه زیرساخت هایی جهت انجام دورکاری بانوان باردار شاغل در استان وجود ندارد و در حال پیگیری ایجاد زیرساخت هستیم که مدیران با دورکاری بانوان شاغل باردار مشکلی نداشته باشند و بتوانند نیروی خود را آزاد کنند.

معینی یکتا در پایان گفت: در مبحث سقط جنین و جهت جلوگیری از این مورد دستگاه های متولی نظیر دانشگاه علوم پزشکی استان، دستگاه قضا و پزشکی قانونی با همکاری گروه های مردمی نهاد برنامه هایی جهت جلوگیری از این موضوع را دارند، گروه های مردمی این افراد و همچنین پزشکانی که به صورت غیرقانونی اقدام به سقط جنین کرده اند را شناسایی و به دانشگاه علوم پزشکی معرفی می نمایند و بعد از تحقیقات و شناسایی پرونده تکمیل شده و به دستگاه قضایی ارائه و در نهایت مطب پزشکان پلمپ می گردد.

 

 

انتهای پیام

خبرنگار / سهیلا سعیدی

زمان انتشار: یکشنبه ۷ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۴:۰۱:۳۳

شناسه خبر: 106894

مطالب مرتبط :
 برگزاری نشست حکمرانی استانی حمایت از خانواده و جوانی جمعیت در خراسان شمالی

برگزاری نشست حکمرانی استانی حمایت از خانواده و جوانی جمعیت در خراسان شمالی

نشست حکمرانی استانی حمایت از خانواده و جوانی جمعیت در خراسان شمالی به دبیری معاونت علمی، پژوهشی و فناوری سپاه حضرت جوادالائمه (ع) خراسان شمالی و با همکاری دانشگاه علوم پزشکی استان با حضور حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر گودرزی دبیر جایزه ملی جمعیت، معاون هماهنگ کننده سپاه حضرت جوادلائمه (ع) خراسان شمالی، معاون سیاسی، امنیتی استاندار، معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استاندار و مدیران کل دستگاه های استان و حلقه های میانی و کنش‌گران جمعیت( مدیر مرکز مطالعات زنان و خانواده رضوان, مرکز نفس، سمن های مردمی ) برگزار گردید.

ت

مرکز پیوند مغز استخوان یزد از برترین های کشور است

رئیس اداره طب سلولی و درمان ناباروری وزارت بهداشت، امکانات و سازماندهی بخش پیوند مغز استخوان در یزد را از بهترین های کشور دانست.

دیدگاه ها و نظرات :
نام کامل وارد شود
دقیق و صحیح وارد شود
لطفا فارسی و خوانا باشد
captcha
ارسال
اشتراک گذاری مطالب