مجتبي تنها به عنوان رئيس جديد سازمان بسيج علمي خراسان رضوي معرفي شد
مراسم توديع و معارفه رئيس سازمان بسيج علمي، پژوهشي و فناوري خراسان رضوي با حضور سردار غفور پور، جانشين فرماندهي سپاه امام رضا(ع) خراسان رضوي و سنگسري، مسئول حوزه رياست سازمان بسيج علمي کشور برگزار شد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاري علم و فناوري از مشهد، مراسم توديع و معارفه رئيس سازمان بسيج علمي، پژوهشي و فناوري خراسان رضوي با حضور سنگسري، مسئول حوزه رياست سازمان بسيج علمي کشور و غفور پور، جانشين فرماندهي سپاه امام رضا(ع) خراسان رضوي برگزار شد.
در اين مراسم ضمن تقدير از زحمات علي رضا جامي، رئيس سابق سازمان بسيج علمي، پژوهشي و فناوري استان، مجتبي تنها به عنوان رئيس جديد اين سازمان منصوب شد.
در ادامه غفورپور، جانشين فرماندهي سپاه امام رضا(ع) خراسان رضوي ضمن تشکر از تلاشهاي برجامي، رئيس سابق سازمان بسيج علمي استان، گفت: اقاي جامي علارغم کمبودها و مشکلات موجود در اين سازمان تلاشهاي قابل توجهاي از خود ارائه کرد و مجموعه از عملکرد وي رضايت داشته است.
وي در ادامه سخنان خود با اشاره به اهميت پرداختن به علم و دانش درکشور، افزود: اهميت و توجه به حوزه علم و دانش به قدري مهم است که رهبرمعظم انقلاب در چند سال اخير به اين حوزه ورود پيدا کرده اند و اين امر باعث شده که کشور توفيقات خوبي در بحث علم ودانش بدست آورد.
جانشين فرماندهي سپاه امام رضا(ع) خراسان رضوي تاکيد کرد: مقام معظم رهبري اهتمام جدي در رشد علم و دانش کشور دارند و همواره تمامي ما را به توجه و اهميت به اين بخش توصيه ميکنند.
غفورپور ضمن تاکيد بر اين موضوع که بسيج بالاترين سرمايه انساني نظام جمهوري اسلامي ايران است، بيان کرد: چنانچه اين امر را باور داشته باشيم نگاه ما نسبت به بسيج متفاوت خواهد شد و در حفظ و توسعه اين سرمايه انساني تلاش خواهيم کرد.
وي خاطرنشان کرد: در بسيج ظرفيتي است که توانايي حل تمام نيازهاي کشور را دارد، زمان دفاع مقدس در هر عرصه که دچار مشکلي ميشديم از بسيج استفاده ميکرديم و در آن عرصه به اغنا ميرسيديم.
جانشين فرمانده سپاه امام رضا(ع) خراسان رضوي افزود: امروز که جنگ تحميلي به پايان رسيده ميتوان از توان بسيج در زمينههاي ديگر استفاده کنيم.
غفورپور اعتقادات معنوي را از ديگر ظرفيتهاي بسيج دانست و تصريح کرد: اين اعتقادات خود نيز ميتواند مشکل گشا باشد. در زمينه علم و دانش بسيج بايد شروع کننده باشد، اگر چه که اين سازمان متولي کامل علم و پژوهش در کشور نيست؛ اما ميتوانيم ظرفيت هاي اين بخش را به مسئولان و جامعه معرفي کنيم.
در ادامه اين مراسم عليرضاجامي، رئيس سابق سازمان بسيج علمي، پژوهشي و فناوري خراسان رضوي با ارائه گزارشي از اقدامات اين سازمان در طي سه ساله گذشته، گفت: در اين سه سال سازمان بسيج علمي استان اقدامات خوبي انجام داد و اتفاقات خوبي نيز شکل گرفته و بسترهاي رشد فراهم شده است.
وي با اشاره به اين نکته که در سال 92 تعداد اعضاي سازمان بسيج علمي پژوهشي و فناوري استان 700 نفر بود و در حال حاضر 1100مبتکر و مخترع در سامانه مخترعين و مبتکرين اين سازمان ثبت نام کردهاند، افزود: سالي 100مخترع و مبتکر علارغم محدوديتهاي مالي از خدمات اين سازمان استفاده ميکنند.
رئيس سابق سازمان بسيج علمي، پژوهشي و فناوري خراسان رضوي بيان کرد: در بخش دفتر مطالعات اين سازمان 300 شبکه پرسشگري فعال است و همچنين اين دفتر در سه ماه اخير بيش از 16 پروژه پرسشگري به صورت شبانه روز انجام داده است.
همچنين مجتبي تنها، رئيس سازمان علمي بسيج خراسان رضوي در ادامه مراسم با بيان اينکه سه برنامه اصلي امسال در دستور کار داريم، گفت: راهاندازي 39پايگاه علمي در 39 ناحيه استان، ايجاد مرکز رشد، برگزاري جشنواره مخترعين و تقدير از فعالين در حوزه علمي، فعاليت مستقيم و مستمر با دانشگاهها، مراکز آموزش علمي و پارک علم و فناوري و تجاري سازي اختراعات از جمله اقدامات سازمان بسيج علمي خراسان رضوي است.
زمان انتشار: چهارشنبه ۱۰ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۲:۳۷:۴۳
شناسه خبر: 15208