به گزارش خبرگزاری علم و فناوری از قم ، یکی از صنایع مادر کشورها صنعت خودرو سازی است که مشاغل مهمی در آن نقش دارند. صنعت خودروسازی کشور دهه های خوبی را سپری نکرده است و علی رغم استعداد های فراوان در کشور، از حیث فنی و هم از حیث مالی سهم قابل توجهی از بازار جهانی را نتوانسته ایم به کشور اختصاص دهیم ، کشور ایران به بازار هدف بسیار خوبی برای صاحبان صنایع خودرو سازی در جهان تبدیل شده است و شرکت های خودرو سازی مختلفی در سراسر جهان به تاخت و تاز در ایران مشغول هستند. در این بین جوانانی درکشور وجود دارند که با اعتماد به خود به فکر احیای صنعت خودرو سازی کشور هستند.
حسین عبدی که به عنوان جوان ترین کارآفرین ملی انتخاب شده است از دست فروشی کار خود را شروع کرده و هم اکنون چندین مجموعه موفق را در زمینه تولید قطعات جلوبندی خودرو و قطعات تراکتور در کشور را راه اندازی کرده است، یکی از بزرگ ترین اهداف زندگیش ایجاد انقلاب صنعتی در کشور است.
عبدی متولد 1362 فارغ التحصیل کارشناسی مهندسی ساخت و تولید و دانشجوی فوق لیسانس حقوق بین الملل است، وی مدیر عامل مجموعه مفصل سازان راوین (تولید کننده قطعات جلوبندی خودرو)، قائم مقام مدیر عامل صنایع تولیدی مسماری، و شرکت سازه برتر آذران (تولید کننده قطعات خودرو و تراکتور)، مدیر عامل شرکت مسکو توزیع کننده قطعات تراکتور در سطح ایران ، عضو هیئت مدیره شرکت مسماری در کشور ترکیه (که کار تولید تراکتور و مونتاژ تراکتور را انجام می دهد)است.
در ارتباط با اشتغال زایی مجموعه مفصل سازان راوین می توان به اشتغال زایی مستقیم 250 نفر و اشتغال زایی غیر مستقیم 4000 نفر اشاره کرد.
آغاز کسب و کار با دست فروشی از سن ده سالگی
در گفت و گوی خبرگزاری علم و فناوری با حسین عبدی ، وی بیان داشت: کسب و کار را از سن ده سالگی با دست فروشی آغاز کردم. وقتی که وارد دانشگاه شدم دوست داشتم بعد از فارغ التحصیلی متناسب با رشته تحصیلی خود کار کنم، به همین خاطر بعد از اخذ مدرک تحصیلی وارد صنعت شدم و زحمات زیادی کشیدم تا توانستم کار پیدا کنم. اما خیلی سریع به این نتیجه رسیدم که صنعت ما خیلی مشکل مدیرتی دارد و اکثر مجموعه ها با مشکل مدیرتی و ادره کردن مواجه هستند. دو سال سابقه کار داشتم که به دنبال کارخانه های ورشکسته برای احیا کردن بودم تا از این طریق بتوانم به سود خوبی برسم.
احیای کارخانه های ورشکسته
به کارخانه ای مراجعه کردم که بحران مالی داشت ، قطعات تراکتور تولید می کرد، در آن کارخانه صد نوع قطعه تراکتور را برای اولین بار تماما داخلی تولید کردیم و مجموعه ای که زیان ده بود و در حال ورشکستگی بود را نجات دادیم و به سود خوبی هم رسیدم.
راه اندازی مجموعه کارخانه مفصل سازان راوین
مدیر عامل مفصل سازان رامین اذعان داشت: از حدود دو سال پیش به همراه دوست خود مجموعه مفصل سازان رابین را راه اندازی کردیم ، که محصولات تولیدی قطعات جلوبندی خودرو است، که با گارانتی 18 ماهه و با کیفیت بهتر از نمونه های خارجی و با قیمت مناسب تر و قابل رقابت توانسته ایم سهم خوبی از بازار را داشته باشیم.
وی در ادامه گفت : قطعات جلوبندی به طور مستقیم با جان مردم سروکار دارد و به همین خاطر ایمنی کار بسیار مهم است، سعی کرده ایم تمامی پارامترها و استاندارد های جهانی را در محصولات لحاظ کنیم.
عبدی به اشتغالزایی بالای در تولید 120 هزار قطعه در مجموعه مفصل سازان و تلاش بر توسعه 20 درصدی در هر ماه اشاره کرد و بیان داشت: با توجه به رکودی که در جامعه حاکم شده است ، کار تخصصی تر شده است و نگاه ما به این مسئله یک فرصت است و با تلاش شبانه روزی، فکرهای خوب، مطالعه و مشاوره گرفتن از افراد با تجربه و اهل فن هرماه 20درصد بهبود را نیز به صورت پیوسته خواهیم داشت.
مشکل وجود ندارد و با مسائل حل شدنی روبه رو هستیم
کارآفرین جوان کشور در ارتباط با مشکلات موجود در مسیر کاری اذعان داشت : مشکل وجود ندارد، مسئله هست، مورد خاصی نمی بینیم، نشسته ایم تا مسئله حل کنیم و در چنین موارد هیچ چیز نمی تواند برای ما مشکل باشد و این باور ماست و نه اینکه که شعار باشد، تا به امروز که از دست فروشی شروع کردیم و توانسته ایم یک مجموعه خوب و چابک راه اندازی کنیم چنین رویکردی داشتیم و از کسی هم انتظاری نداریم.
جوانان با وجدان و محکم کار کنند
عبدی در خطاب به جوانان گفت : جایی که کار می کنند محکم کار کنند، با وجدان باشند، این که همه بخواهند کارآفرین باشند یا زود کارآفرینی رو شروع کنند توصیه نمی کنم، می توانند جایی کار کنند.تیمی باشیم، اگر بخواهیم صادرلت داشته باشیم، با دنیا رقابت کنیم با مجموعه های ضعیف و کوچک نمی توانیم حرفی برای گفتن داشته باشیم، هرکس استعدادی دارد ، اگر بتوانیم این استعداد ها را در کنار هم جمع بزنیم و پول هایمان را روی هم جمع کنیم قدرتمان بیشتر می شود ، می توانیم تکنولوژی را وارد کنیم و صادرات داشته باشیم و فقط صادرات می تواند ما را از رکود اقتصادی خارج کند و اقتصاد واشتغال و وضعیت جامعه را بهبود ببخشد.
وی در ادامه افزود : هر کس هر جایی کار می کند ، با وجدان و محکم و با ارداه وعلم و با نیت خوب کار کند، کارفرما هم سعی کند قرارداد های برد برد داشته باشند فقط سود را بر ای خودمان نبینیم باید همه سود کنند تا یک مجموعه موفق باشد.
تهدیدها را به فرصت تبدیل می کنیم
فعال صنعت خودرو ساز کشور در ارتباط با آینده اقتصادی بیان داشت: شاید روزهای سخت اقتصادی را در پیش روداشته باشیم، منتها در مجموعه خود سعی میکنیم این تهدید رو به فرصت تبدیل کنیم و با ایجاد راه های خوب برای توسعه محصول ، توسعه صادرات ، توسعه بازار از این تهدیدی که در آینده احساس می کنیم ممکن است پیش بیاید به عنوان فرصت استفاده کنیم.
حضور در نمایشگاه ها فرصتی برای صادرات
عبدی بر حضورشرکت ها در نمایشگاه های دخلی و بین المللی تاکید کرد و گفت: در نمایشگاه خودرو تهران شرکت می کنیم، در نمایشگاه اتومکانیکال استانبول در زمینه قطعات تراکتور دو سالی است که شرکت می کنیم ، توصیه ما به بقیه شرکت ها برای اینکه صادرات داشته باشند این است که در نمایشگاه ها شرکت کنند، ما خودمان را باور نکرده ایم که می توانیم صادرات داشته باشیم ، خوبی شرکت در نمایشگاه این است که احساس می کند یک قطعه کوچک هم در دنیا خواهان دارد و خیلی ها به دنبال چنین پیمانکارانی هستند.
همکاری های بین المللی و ارتباط با شرکت های خارجی برای توسعه صادرات
عبدی در ارتباط با همکاری های بین المللی و ارتباط با کارخانجات سایر کشورها بیان داشت : به تازگی یکی از بزرگ ترین شرکت های تولید کننده قطعات جلوبندی در خاورمیانه سی تی ران ، جهت ایجاد سایت و سرمایه گذاری در ایران با ما وارد مذاکره شده است و پتانسیل فنی ، نیروهای جوان و انرژی مجموعه ما را که دیدند خوشحال شدند و از ما هم دعوت کردند که مجموعه آن ها را بازدید کنیم، احتمال قوی وجود دارد که بتوانیم یک تیم خوب را تشکیل بدهیم و از آن طریق محصولات تولیدی ما با برند سی تی آر به سایر کشور ها صادر شود.
برنامه های آینده
قطعه ساز کشورمان در ارتباط با برنامه های آینده شرکت گفت: در این اوضاع روحیمون خیلی خوب است ، حالمون خوب هست ، کارهای خوبی رو برنامه ریزی کردیم ، از جمله راه اندازی آکادمی صنعت در کارخانه ، استعداد یابی و تربیت مدیران فردا، که برای آینده مدیران جوانی داشته باشیم و استعداد ها را بشناسیم و بتوانیم تیم تشکیل دهیم و کارهای بزرگ و خدمتی برای صنعت کشورانجام دهیم.
عبدی افزود: واقعیت این است که هدف مان ایجاد انقلاب صنعتی در کشور است و باید از یک جایی شروع شود ، شاید بلند پروازانه باشد، اما برنامه ریزی های لازم برای این کار انجام شده است و اگر هم به این هدف نرسیم تغییراتی برای بهبود کشور انجام داده ایم.
جوان ترین کارآفرین ملی در ارتباط با خواسته های خود از مسئولین بیان داشت: تاکنون از مسئولین هیچ چیزی نخواسته ام ، فقط درخواستی که از مسئولین داشته ام این بوده است که مشکلاتشان را بگویند ، اعتقاد ما بر این است مشکلاتی که دولتمردان نمی توانند حل کنند، به ما بگویند تا حل کنیم.
عبدی در پایان اذعان داشت : همین که رسانه ها به دنبال ما می آیند و مصاحبه انجام می دهند خود نوعی حمایت است ،از آنها تشکر می کنم از این طریق کم کم ارزش کارآفرینی را در جامعه نهادینه می کنند، انشالله بتوانیم طی دو سه سال آینده مجموعه را سه چهار برابر بزرگتر و میزان اشتغال زایی را افزایش دهیم. تغییرات صنعتی باید از یک جایی آشروع بشود و انشالله به زودی این اتفاق به وقوع بپیوندد.
ادامه دارد...
انتهای پیام/
علیرضا مومنی