مجتبی تنها در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری در خراسان رضوی؛ گفت: یکی از سیاستهای سازمان حمایت از فرآیندهای تجاریسازی و فرآیندهایی است که در جامعه کاربردی است.
وی با اشاره به اینکه مسئله محیط زیست و بهداشت حائز اهمیت است، بیان کرد: این دستگاه هوشمند بازیافت در مبدا شامل درگاههای اصلی دریافت بطری به تفکیک رنگ و جنس با رعایت کدهای بین المللی بازیافت است.
تنها در ادامه افزود: دستگاه در لحظه ورود بطری با هر نوع جنسی آنها را پرک و داخل دستگاه ذخیره میشود و پسماندها را در همان مبدا علاوه بر افزایش ظرفیت ذخیره دستگاه مبلغ پسماند را نیز در مبدا چندین برابر افزایش میدهد.
وی با بیان اینکه با تولید چنین دستگاهی برای 25 نفر اشتغال ایجاد میشود، ادامه داد: به ازای هر دستگاه برای 10 نفر اشتغال مستقیم و 15 نفر اشتغال ایجاد میشود.
تنها خاطر نشان کرد: در حال حاضر 10 دستگاه از این محصول آماده شده است و تا پایان سال جاری 20 دستگاه دیگر تولید خواهد شد.
وی ابراز کرد: در مرحله اول 10 دستگاه، در مرحله دوم 20 دستگاه و در مرحله سوم که پایان سال 97 است 60 دستگاه هوشمند بازیافت تولید خواهیم کرد.
مسئول سازمان بسیج علمی، پژوهشی و فناوری خراسان رضوی گفت: این دستگاه نمونه داخلی و خارجی ندارد و برای اولین بار بصورت آزمایشی در مجتمع خورشید واقع در قاسم آباد نصب شده است.
وی با اشاره به فرا رسیدن ایام اربعین حسینی بیان کرد: جهت ارائه خدمات ویژه به زائران پیاده اربعین به عتبات عالیات آماده اجرای این طرح و نصب دستگاه در مسیر راه زائران از نجف تا کربلا هستیم.
مسئول سازمان بسیج علمی، پژوهشی و فناوری خراسان رضوی یادآور شد: در مراحل بعد آمادگی صادر کردن این دستگاه به کشورهای دیگر را نیز خواهیم داشت.
تنها اظهار کرد: قیمت این دستگاه هوشمند بازیافت، 30 میلیون تومان و درآمد ماهانه سرمایهگذار این دستگاه سه میلیون تومان میباشد.
وی بیان کرد: سازمان بسیج سازندگی به افرادی که میخواهند چنین دستگاه بازیافتی را تولید کنند 30 میلیون تومان وام با اقساط 60 ماهه و با کارمزد 10 درصد اعطا میکند.انتهای پیام/
زمان انتشار: سه شنبه ۱۸ مهر ۱۳۹۶ - ۱۴:۰۱:۰۰
شناسه خبر: 37806