به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری از خراسان رضوی؛ دکتر آخوندیان امروز در همایش کشوری صرع کودکان که در بیمارستان قائم دانشگاه علوم پزشکی مشهد برگزار شد، گفت: در گذشته افرادی که مبتلا به بیماری صرع بودند هیچ امیدی به مداوای آنان نبود اما امروزه با پیشرفت علمی و دارویی موفقیت درمان این بیماری افزایش یافته است.
وی در ادامه افزود: هم اکنون امکانات مناسبی برای تشخیص و درمان در کشورمان فراهم شده است بطوریکه 85درصد افرادی که به این بیماری عصبی مبتلا هستند قابل درمانند.
عضو هیات علمی گروه مغز و اعصاب دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به اینکه یک درصد از کل افراد جامعه به بیماری صرع مبتلا هستند، بیان کرد: خوشبختانه با تجویز دارو میتوان این افراد را مداوا کرد وآن دسته افرادی که در برابر دارو مقاومت میکنند بایستی علاوه بر تجویز دارو افراد را به لحاظ روحی و روانی با این بیماریشان آماده کرد تا بر روی کیفیت زندگیشان تاثیر منفی نگذارد.
وی خاطرنشان کرد: بیماری صرع عموما از دوران نوزادی و کودکی آغاز می شود.
آخوندیان، عفونت در دوران بارداری، عوامل ژنتیکی و آسیبهای مغزی را از عوامل عمده بیماری صرع برشمرد.
دبیر همایش کشوری صرع کودکان در بخش دیگر سخنان خود، هدف از برگزاری این همایش را ارائه جدیدترین راهکاها و روشها توسط متخصصان و صاحبنظران در خصوص پیشگیری و درمان بیماری صرع کودکان عنوان کرد.
ارسال 70 مقاله به دبیرخانه همایش
وی در ادامه ابراز داشت: 70 مقاله به دبیرخانه کنگره ارسال شده است که از این تعداد 45 مورد آن در قالب سخنرانی و پنل ارائه میشود.
این پزشک متخصص گفت: رشته اعصاب از ۳۰ سال گذشته در ایران راه اندازی شده است و متخصصین در سراسر کشور در این راستا به کار طبابت می پردازند و دانشگاه علوم پزشکی مشهد نیز در این زمینه بسیار موفق عمل کرده است.
آخوندیان یاداور شد: مشکلات رفتاری در صرع کودکان، تشنجات پایدار و غیر قابل کنترل، تصویربرداری در صرع کودکان، انواع درمانهای بیماری صرع، تب و تشنج، جراحی در صرع را از جمله محورهای این همایش برشمرد.
گفتنی است این همایش به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد از امروز به مدت دو روز در بیمارستان قائم در حال برگزاری است.
زمان انتشار: چهارشنبه ۱ آذر ۱۳۹۶ - ۱۵:۱۵:۰۵
شناسه خبر: 39917