آخرین یافته محققان فرانسوی:

نوشیدنی های قندی باعث سرطان می شوند

طالعات‌ نشان‌میدهد کاهش مصرف نوشیدنی های پرقند از جمله آبمیوه ها خطر ابتلا به سرطان را کاهش میدهد.

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری و به نقل از وبسایت ساینس دیلی

در دهه های اخیر مصرف نوشیدنی های قندی افزایش یافته که بر اثر آن چاقی و ابتلا به انواع سرطان افزایش یافته است .یک تیم محقق فرانسوی در سدد ارزیابی رابطه مصرف نوشیدنی های قندی (مثل نوشیدنی های میوه ای ، نوشیدنی های رژیمی با قند مصنوعی و غیره) با احتمال ابتلا به سرطان های گوناگون از جمله سینه،پروستات و روده هستند.مطالعات بر روی ۱۰۱۲۵۷ فرد سالم بالغ با میانگین سنی ۴۲ سال انجام شده است.
شرکت کنندگان به مدت ۹سال پیوسته پرسشنامه آنلاین در مورد برنامه غذایی جواب دادند و مشخص شد علاوه بر عوامل مهم سرطان مثل سن،جنسیت،سابقه سرطان در خانواده،سیگار کشیدن و موقعیت اجتماعی،نوشیدن نوشیدنی های قندی نیز نقش بزرگی در ایجاد سرطان ایفا میکند.
مشخص شد مصرف روزانه ۱۰۰ میلی گرم نوشیدنی قندی ، ۱۸٪ احتمال ابتلا به سرطان های عمومی و ۲۲٪ احتمال ابتلا به سرطان سینه را افزایش میدهد.
در رابطه با ارتباط نوشیدنی قندی با سرطان میشود توضیح داد که : شکر موجود در نوشیدنی چربی های اطراف اندام های حیاتی و پانکراس و کبد را افزایش میدهد، سطح قند خون و التهاب های شناور را افزایش میدهد. 
ترکیبات شیمیایی دیگر مانند مواد افزودنی در نوشابه ها هم بی تاثیر نیستند.

انتهای پیام/

زمان انتشار: شنبه ۵ مرداد ۱۳۹۸ - ۰۹:۱۳:۴۷

شناسه خبر: 79812

دیدگاه ها و نظرات :
نام کامل وارد شود
دقیق و صحیح وارد شود
لطفا فارسی و خوانا باشد
captcha
ارسال
اشتراک گذاری مطالب