به گزارش خبرگزاری علم و فناوری از استان مازندران، سفر سورنا ستاری با برگزاری نمایشگاه جهادگران علمی مازندران همراه شد.
در نمایشگاه جهادگران علمی مازندران 100 طرح در 30 غرفه ارائه شده است.
طرحهای که با حمایتهای سازمان بسیج علمی مازندران بسیاری از آنها تبدیل به ایده و به مرحله تولید رسیده است.
پای به سالن محل برگزاری نمایشگاه جهادگران علمی که میگذارید با تعداد زیادی از نخبگان مواجه میشویم که هر کدام از آنها طرحها وایدههای به ثمر رسیده و ثبت شده دارند که برای تولید انبوه با بروکراسی اداری مواجه شدند.
مهدی بابایی داری 15 ثبت اختراع در زمینههای پزشکی و فناوری که طرح و ایدهاش مورد توجه سابق وزیر بهداشت کشور قرار گرفته و حتی قول مساعد مالی در محل برگزاری همایش تجلیل از نخبگان داده شده است اما رقم اعلام شده عملیاتی نشده است.
این نخبه ملی در حال حاضر با سنگهای جلوی پای زیادی برای پیشرفت مواجه است که مسؤولان اجرایی استان مازندران میتوانستند با دعوت از سورنا ستاری حداقل زمینه انتقال دغدغههای نخبگان را فراهم کنند.
در اظهارات ستاری به مازندران، مباحثی درباره خوداتکایی و نگاه حمایتی به نخبگان وجود داشت اما در عمل دیدار و گفتوگو که میتوانست زمینه برون رفت از چالشهای نخبگان را فراهم کند زمینه سازی نشده است.
مدیران امر در بنیاد نخبگان استان مازندران و پارک علم و فناوری در جریان برگزاری نمایشگاه جهادگران علمی استان مازندران بودهاند آیا نمیتوانستند زمینه حضور حداقل زمانی معاون رئیس جمهور را در این نمایشگاه فراهم کنند؟
مسؤولان استانی در زبان و روی کاغذ بحث حمایت از نخبگان را مطرح میکنند اما در عمل نسبت به برگزاری نمایشگاه بزرگ جهادگران علمی در مرکز استان مازندران که قطع به یقین دعوتنامههای برگزاری این مراسم هم برای آنها ارسال شده بیتفاوت بودند.

آیا میتوان نسبت به مهدی بابایی دارنده چندین اختراع در بخش پزشکی،مجتی طالب پورجاری دارای بیش از 15 ثبت اختراع در بخشهای مختلف علمی و کاربردی، مهدی حسن پور داری اختراعات متعددی در بخش پزشکی و رباتیک که این روزها به دلیل هزینه بالای ثبت اختراع به قول خودش بی خیال ثبت شده و بدون توجه به این مجموعه بنا دارد به فعالیت علمی خودش ادامه دهد،مجتبی اسماعیل زاده که نگهدارنده گل و گیاهش این روزها مورد توجه صادرکنندگان کالا قرار گرفته اما از حمایتهای مسؤولان اجرای برخودار نیست، محسن محمودجانلو که در زمینه تولید محصولات مرتبط با زنبور عسل فعالیت چشمگیر داشته و تولیداتش مورد توجه زنبور داران کشور قرار گرفته، فازمتر غیر تماسی عظیمی که این روزها پشت دربهای بیتفاوتی مدیران اجرایی استان گیر کرده و در خارج از استان مورد حمایت قرار میگیرد، بیتفاوت بود؟

سؤوال اساسی از مدیران اجرایی در بخش علم و فناوری اینکه چرا این ایدهها و اختراعات در استان دیده نمیشود و زمینه حضور مسؤول ملی که مدعی حمایت از طرحهای و ایدههای نخبگانی است در استان مازندران فراهم نمیشود اما برای افتتاح یک مجموعه کوچک این مسؤول ملی را به استان میکشانند تا کارهای کوچک خودشان را بزرگ جلوه دهند؟

آیا این نخبگان افراد غیر بومی خارج از کشور هستند که مسؤولان اجرای مدعی حمایت از نخبگان در استان فرصت دیده شدن طرحهای و ایدههایشان را نزد مسئولان اجرای بالادستی را فراهم نمیکنند و اصرار بر بزرگ نمایی اندک اقدامات خویش دارند؟
این نمونه کوجک از قابلیتهای نمایشگاه بزرگ جهادگران علمی مازندران است که عظمت و بزرگی و خلاقیتهای این نخبگان در قاب دوربین نمیگنجند که بنا داریم به صورت سریالی تلاشها و اقدامات این نخبگان را در بستههای متعددی خبری منتشر کنیم تا فریاد رسان بزرگ مردان عرصه علم وفناوری استان مازندران باشیم و بتوانیم حقایق مغفول مانده از تلاش این نخبگان را معرفی کنیم.
زمان انتشار: سه شنبه ۵ آذر ۱۳۹۸ - ۰۹:۴۸:۴۳
شناسه خبر: 83543