به گزارش خبرگزاری علم و فناوری استان بوشهر، در آذرماه سال 1374 در روستای باغان با طبیعت زیبا و سَرسبز، جنگلهای طبیعی و بکر و باغهای گوناگون با درختان میوه همچون درختان انار، لیمو ترش، ترنج، خرما و بعضاً لیمو شیرین و انگور که از جوی های آب شیرین رودخانه باغان تغذیه می شوند، بسیار دیدنی است، چشم به جهان گشودم.

.jpg)
روستای سرسبز باغان
این روستا، از توابع بخش شنبه و طسوج شهرستان دشتی است که یکی از آباد ترین و سَرسبز ترین مناطق در جنوب استان بوشهر محسوب میشود و با توجه به فراوانی آب شیرین تا سالهای نَه چندان دور، یکی از گونههای بذر برنج مشهور به چمپا، در این روستا کشت و جزو سبد غذایی مردم این دیار بوده است.
تحمل سختیها برای رسیدن به موفقیت
دوران دبستان را در مدرسه شهید رضایی همین روستا گذراندم و بعد از آن برای گذراندن مقاطع بالاتر به شهر خورموج، مدرسه نمونه علامه طباطبایی رفتم. این روستا تا مرکز شهرستان ۸۵ کیلومتر فاصله دارد و دورترین روستا از مرکز شهرستان محسوب میشود. با توجه به علاقه شدیدی که به درس و ادامه تحصیل داشتم، کمبود امکانات و سختیهای رفت و آمد در این مسیر را حس نمیکردم و بیشتر به دنبال ادامه تحصیل و کسب علم بودم تا بتوانم برای جامعه فردی مفید باشم.
قبولی در رشته پرستاری
در سال 1393 در رشته پرستاری دانشگاه علوم پزشکی استان بوشهر پذیرفته و در سال 1397 فارغ التحصیل شدم. بعد از فارغ التحصیلی طی 6ماه به صورت قراردادی در بیمارستان شهید گنجی شهر برازجان خدمت کردم و بعد از آن به مدت 13ماه و 15 روز به خدمت سربازی رفتم.

شروع کار پرستاری با کرونا ویروس

بعد از گذراندن دوران مقدس سربازی، طی یک درخواست طرح در مورخه 27/11/98 به عنوان پرستار بخش داخلی مردان بیمارستان شهدای خلیج فارس استان بوشهر معرفی شدم اما از قضای روزگار شروع طرح ما مصادف شد با شیوع «کرونا ویروس» در کشور و این بیمارستان به عنوان بیمارستان مرکزی کرونا ویروس و بخش ما به عنوان بخش "کرونا مثبت" معرفی شد.
راهاندازی کارگاه تولید ماسک
بحران شیوع کرونا در کشور و کمبود اقلام بهداشتی از جمله ماسک باعث شد در ساعاتی که استراحت هستم و به روستا بر میگردم، به اتفاق اعضای شورای اسلامی، دهیار، بسیج، بهورزان خانه بهداشت تشکیل ستاد مبارزه با کرونا در روستا دادیم به این نتیجه رسیدیم که مرکز بهداشتی سابق روستا که بلااستفاده بود بعد از ضدعفونی به کارگاه تهیه ماسک تبدیل کنیم و به کمک خانمهای خیاط روستا به تولید ماسک بپردازیم و گروه جهادی سپهد شهید حاج قاسم سلیمانی مستقر در مسجد جوادالائمه دشتی هم کمک کردند.

به کمک جوانان جهادی روستا یک تیم تخصصی تشکیل دادیم و با جمعآوری مقداری هزینه اولیه که اعضای تیم متقبل شدند کار را آغاز کرده و یکی از خیرین روستا به نام «ناصر صدارت جو» پارچه مخصوص دوخت ماسک تهیه و در اختیار ما قرار دادند و به کمک یکی از خواهران روستا طی یک فراخوان 20 خیاط اعلام همکاری کرده که در سه شیفت صبح و عصر و شب سازمان دهی شدند. و روزانه ۱۰۰۰ عدد ماسک تهیه واستریل میشود. و این روند تولید زیر نظر مرکز بهداشت بخش و تاییدیه بهداشت شهرستان و با همکاری ویژه خانه بهداشت باعان در روند تولید نظارت دقیق دارند. و ماسکهای تولیدی از کیفیت بالایی برخوردارند.
توزیع رایگان ماسک برای بیماران خاص
ماسکهای تولیدی ابتدا به اهالی روستا سپس به روستاهای منطقه طسوج و بعد از آن به بخش تا شهرستان دشتی و علاوه بر آن به ادارات دولتی و برخی بیمارستانها نیز توزیع میشود. ماسکهای تولیدی برای افرادی که بیماری خاص دارند یا بی بضاعت هستند به صورت رایگان و مابقی افراد با تخفیف داده میشود.
تا پایان «کرونا ویروس» همقدم با مدافعان سلامت، به امید شکست این ویروس با مقاومت به کار خود ادامه خواهیم داد.
انتهای پیام/حسینی مفرد
زمان انتشار: شنبه ۹ فروردین ۱۳۹۹ - ۰۲:۰۴:۲۹
شناسه خبر: 86872