به گزارش خبرگزاری علم و فناوری استان بوشهر؛ « دکتر عبدالرحیم مهرور» متخصص بیهوشی است، پزشکی عمومی را در دانشگاه علوم پزشکی بندرعباس گذرانده و تخصص بیهوشی هم از دانشگاه علوم پزشکی اصفهان به پایان رسانده است و در حال حاضر در بیمارستان شهدای خلیج فارس استان بوشهر در حال خدمت به بیماران کرونایی است.
با او به گفت و گو نشسته ایم و صحبتش را اینطور آغاز می کند : در شورهزارهای بوشهر متولد شدم و همیشه سعی کردم با کمترین دستمزدها هم کار کنم و مستقل باشم.در کنار کار به ادامه تحصیل هم پرداختم و به دلیل علاقه بسیاری که به شغل معلمی داشتم چند صباحی توفیق تدریس پیدا کردم ، من زمانی که کوچک بودم خانوادههایی را می دیدم که برای درمان از اطراف به بوشهر میآمدند و ناچار بودند در پیاده رو بخوابند از همان زمان همیشه آرزو میکردم ایکاش یک پزشک بودم و به مردم خدمت میکردم بر همین اساس تغییر رشته دادم و به مدت هفت سال رشته پزشک عمومی انتخاب و به ادامه تحصیل پرداختم و بعد از آن به مدت سه سال در اصفهان تخصص بیهوشی خواندم.

از دوران جنگ بگویید:
در جنگ تحمیلی هر کسی بنا به وظیفهای که داشت در میدان حضور پیدا میکرد و من هم به نوبه خودم سعی کردم حضوری موثر داشته باشم در عملیات والفجر ۸ حضور داشتم البته توضیح بیشتر در این باره در کتاب «از بوشهر تا فاو» حدود ۱۵ صفحه با همکاری آقای حسینی گردآوری شده و به صورت مفصل توضیح داده شده است و همین لباسی که در تصویر پوشیدهام لباس شیمیایی است زیرا که در این عملیات سمت بنده علاوه بر رزمندگی، خنثی کننده بمبهای شیمیایی هم بوده است.

جنگ بیولوژیکی از جنگ سخت، سختر است!
اصولاجنگها خانمان سوزند اما جنگ بيولوژيكى بر خلاف جنگ هـشت ساله دشمن نامريى است به همين دليل مبارزه با آن سختر و مهلكتر است.
وضعیت کرونا ویروس در استان بوشهر چطور ارزیابی میکنید؟
تعداد بیماران مبتلا به کرونا در استان بوشهر تا روز جمعه ۱۵ فروردین ۱۰۵ نفر شامل ۵۹ مرد و ۴۶ زن است که به نسبت دیگر استانها وضعیت بهتری دارد و اگر آلودگی هم هست ناشی از مسافرت افراد دیگر به این استان است که میتوانند عامل انتشار این ویروس باشند. اگر مردم همکاری لازم داشته باشند و بهداشت فردی را رعایت کنند این ویروس را شکست خواهیم داد.
چه خاطرهای از زمان خدمتتان در بین بیماران کرونایی دارید؟
چند روز قبل از عيد در نيمه شب، خانمى ٣٩ ساله اهل يكى از روستاهاى استان هوشيار اما با تنگى نفس به بيمارستان شهدای خليج فارس مراجعه نمود كه سريعا خودم را به ICU رساندم اقدامات اوليه درمان برايش شروع كردم تا يك ساعت بر بالينش بودم اما متاسفانه در ناباورى يك ساعت بعد زنده زنده زنده پر پر شد. يكى از علتهاى آن وحشى بودن كروناست كه تاكنون تاريخ پزشكى نتوانسته بود اين وقايع را تجربه و ثبت كند.

حرف پایانی شما
كرونا امروزه ثابت كرد كه همه انسانها از هر رنگ، نژاد، قوم، دين و آيين به همديگر وابستهاند وليكن از اين بين اقشارى چون پرستاران، تكنسينها و كارگران خدماتى بيمارستانها با توجه به آلودگىهاى زيست محيطى كه بيش از بيش براى همگان نمايان است جزو خواص هر جامعهاى مىباشند.
در جهان هستى تغييرات و رخدادهاى بى شمارى تجربه نمودهايم كه گاه به سود يا ضرر ما مىباشد و در اين رخدادها علم، تجربه وانسانيت نقش بسزايى داشته است. تاكنون بيشتر به اين خيال بودم كه به تنهايى مىتوانم فرشته نجات انسانها در بحرانهاى سلامت باشم و به همين خيال رفتارم اندكى مغرورانه بود و گاهى حتى در راه رفتنم مى توانستم آن رفتارهاى ناپسند را درك كنم و عواملى چون علم، غرور و ثروت مانع از اين مىشد كه لحظهاى هم بر رفتارهايم نقد و يا تجديد نظر كنم تا اينكه كرونا به بنده نشان داد كه خط اول درمان و سلامت همين فرشتگان نجات بيماران در بيمارستانها، پرستاران هستند كه با كارهاى طاقت فرسايشان خستگى، ناتوانى و درماندگى را از جسم و روح و روان بيماران مى زدايند هر چند كه در مقطعى از زمانهاى خاص مورد بى مهرى افراد محدودى از هموطنان قرار مى گرفتند اما بايد براى هميشه قدردانشان باشيم و اگر چه تا كنون حاكميت هم نتوانسته ذره اى از خسارتهاى روحى و مالى اين قشر گرانقدر جبران نمايد اما از اين به بعد من و هموطنانم به چنين همكاران زحمتكش و فرشته نجات سلامت مى باليم و به دستان پر توان شفا بخششان بوسه مى زنيم .
خبرنگار : وحید مقتدایی
زمان انتشار: چهارشنبه ۲۰ فروردین ۱۳۹۹ - ۰۸:۱۵:۰۰
شناسه خبر: 87097