تشخیص علائم بیماری با استفاده از توالت هوشمند

محققان دانشگاه استنفورد موفق به ابداع نوع جدیدی از "توالت هوشمند" شده‌اند که به طور خودکار نمونه‌های ادرار و مدفوع را برای شناسایی علائم بیماری اسکن می‌کند.

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری از اردبیل و به نقل از استنفورد مدیسین نیوز؛ محققان دانشگاه استنفورد موفق به ابداع نوع جدیدی از "توالت هوشمند" شده‌اند که به طور خودکار نمونه‌های ادرار و مدفوع را برای شناسایی علائم بیماری اسکن می‌کند.

این یک توالت هوشمند است. اما نه نوعی که در آماده سازی برای استفاده، درب خود را بلند کند. این توالت مجهز به فناوری است که می تواند طیف وسیعی از نشانگرهای بیماری را در مدفوع و ادرار تشخیص دهد، از جمله برخی از سرطانها مانند سرطان های روده بزرگ یا ادراری. این وسیله برای افرادی که از نظر ژنتیکی مستعد ابتلا به شرایط خاصی هستند، مانند سندرم روده تحریک پذیر، سرطان پروستات یا نارسایی کلیه، بسیار جذاب است و می خواهد سلامت خود را حفظ کند.

گامبیر، استاد و رئیس رادیولوژی گفت: مفهوم ما به بیش از 15 سال بر می گردد. وقتی آن را بزرگ کردم، مردم می خندیدند، زیرا یک ایده جالب اما کمی عجیب به نظر می‌رسید.

گامبیر و تیمش با یک مطالعه مقدماتی از 21 شرکت کننده که در حال حاضر به اتمام رسیده است، دیدگاه خود را در مورد بهداشت توالت هوشمند با دقت دقیق به واقعیت تبدیل کرده اند.

این فناوری به گونه‌ای طراحی شده است که با توالت‌های موجود سازگار است و می‌توان به راحتی آن را روی کاسه سوار کرد. این دستگاه شامل یک دوربین است که از ادرار و مدفوع فیلم می‌گیرد و سپس توسط الگوریتم‌ها برای ارزیابی ویژگی‌های فیزیکی پردازش می‌شود.

این توالت یک توالت معمولی است که با وسایل داخل کاسه پوشیده شده است. این ابزارها، مجموعه ای از فناوری های مختلف، از حس سنجش حرکت استفاده می کنند تا ترکیبی از تست هایی را که سلامت هرگونه رسوب را ارزیابی می کند، استفاده کنند. نمونه ادرار تحت تجزیه و تحلیل فیزیکی و مولکولی قرار می گیرد. ارزیابی مدفوع براساس خصوصیات بدنی است.

علاوه بر این، "توالت هوشمند" فیلم‌های گرفته شده را برای اسکن نمونه ادرار برای فاش شدن ویژگی‌های مولکولی استفاده می‌کند

گامبیر ادامه داد:: این توالت هوشمند می‌تواند ۱۰ نشانگر مختلف زیستی از جمله شمارش گلبول‌های سفید و میزان پروتئین‌های خاص را که می‌تواند نشان‌دهنده طیف وسیعی از بیماری‌ها از جمله نارسایی کلیه، عفونت یا سرطان مثانه باشد، ردیابی کند.

گامبیر تصریح کرد: در آینده، این سیستم می تواند برای دسترسی سریع و آسان به سیستم ثبت سوابق هر ارائه دهنده خدمات درمانی ادغام شود.

این گروه تصور می‌کند که این توالت هوشمند با پیشرفت و توسعه بیشتر می‌تواند با یک برنامه روی گوشی‌های هوشمند کار کند تا وقتی چیزی غیر عادی به نظر می‌رسد، اطلاعات را به کاربر و پزشک انتقال دهد. 

گامبیر گفت: نکته اصلی این است که بازخورد سلامتی دقیق و فردی ارائه دهیم، بنابراین ما باید اطمینان حاصل کنیم که توالت می تواند بین کاربران تشخیص دهد. برای این کار، ما یک اهرم شستشو ساختیم که اثر انگشت را می خواند. با این حال، این تیم فهمیدند که اثر انگشت کاملاً خنثی نیست.

گامبیر ادامه داد: این کار کمی دشوار است، اما ما در حال تلاش برای انجام آن هستیم. توالت هوشمند راهی مناسب برای به دست آوردن منبع داده‌ای است که معمولاً نادیده گرفته می‌شود و نیازی نیست کاربر به آزمایشگاه برود.

این مطالعه در مجله Nature Biomedical Engineering منتشر شده است.

 

زمان انتشار: پنج شنبه ۲۱ فروردین ۱۳۹۹ - ۰۶:۲۰:۰۰

شناسه خبر: 87108

مطالب مرتبط :
۰۲۵۸

به سرپرستی محقق ایرانی و در دانشگاه استنفورد انجــام گرفت؛

هوش مصنوعی این بار برای پیش بینی زمین لرزه

یک تیم پژوهشی به سرپرستی یک ایرانی در دانشگاه استنفورد با کمک هوش مصنوعی سیستمی برای پیش‌بینی زلزله‌ ابداع نمود.

محققان استنفورد توانستند نور را به دام بیاندازند+عکس

دانشمندان استنفورد رویکرد جدیدی را برای کاهش چشم‌گیر سرعت نور به نمایش گذاشته‌اند. محققان دانشگاه «استنفورد» موفق به ساخت نانوآنتن های سیلیکونی بسیار نازک شده اند که نور را به دام می اندازد و می تواند مسیر آن را تغییر دهد.

دیدگاه ها و نظرات :
نام کامل وارد شود
دقیق و صحیح وارد شود
لطفا فارسی و خوانا باشد
captcha
ارسال
اشتراک گذاری مطالب