عضو انجمن تغذیه آمریکا:

هیچ محدودیتی برای تغذیه افراد کرونایی وجود ندارد

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز با بیان اینکه بر خلاف آنچه که متصور می شود هیچ محدودیتی برای افراد مبتلا به کرونا وجود ندارد، گفت: این افراد می توانند از همه مواد غذایی مورد نیاز بدن استفاده کنند که این موضع در تازه ترین مقالات علمی جهان آورده شده است.

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری از استان خوزستان، یکی از نکات مهمی که در این روزها دغدغه افراد مختلف جامعه به ویژه افراد مبتلا به بیماری کرونا ویروس و خانواده های آنها است چگونگی تغذیه افراد کرونایی است.

متاسفانه در این روزها که آمار مبتلایان به کرونا در استان خوزستان رو به صعود است شایعات زیادی درباره چگونگی تغذیه افراد مبتلا به این بیماری واگیردار در فضای مجازی به سرعت در حال پخش است.

ضرورت تامین پروتئین مورد نیاز بدن بیماران

برخی از این مطالب که به گفته متخصصان پشتوانه علمی ندارد برخی از خوراکی ها مانند شیر و خرما را برای افراد مبتلا به کرونا ویروس مضر اعلام کرده اند که سبب نگرانی و سردرگمی خانواده ها شده است.

در همین ارتباط به سراغ دکتر حسین جزایری متخصص تغذیه و رژیم درمانی، عضو انجمن تغذیه آمریکا، عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز، بنیانگذار و مدیر نخستین مرکز تغذیه انترال (گاواژ) و پرنترال در ایران، نویسنده و پژوهشگر رفتیم تا توضیحاتی در این اراتباط ارائه دهد.

دکتر حسین جزایری در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری در استان خوزستان اظهار کرد: باید تغذیه بیمار مبتلا به کرونا ویروس به نحوی باشد که همه مواد مورد نیاز بدن از جمله پروتئین آن تامین شود.

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز تصریح کرد: باید پروتئین مورد نیاز بدن بیماران مبتلا به بیماری کروناویروس از طریق استفاده از مواد پروتئینی مانند گوشت قرمز و گوشت سفید تامین شود.

مصرف شیر و تخم مرغ برای بیماران مبتلا به کرونا

مدیر نخستین مرکز تغذیه انترال (گاواژ) و پرنترال در ایران اضافه کرد: همچنین مصرف شیر و تخم مرغ نیز برای تامین مواد مورد نیاز بدن برای بیماران مبتلا به کروناویروس توصیه می شود.

وی در ادامه سخنان خود خاطرنشان کرد: متاسفانه شایعاتی مبنی بر ضرر داشتن مصرف مواد لبنی از جمله خوردن شیر در سطح وسیعی در فضای مجازی منتشر شده است که چنین چیزی واقعیت ندارد.

دکتر جزایری نکات دیگری را برای تغذیه افراد مبتلا به کرونا ویروس بیان کرد و با تاکید بر این نکته مهم که بر خلاف آنچه که متصور می شود هیچ محدودیتی برای افراد مبتلا به کرونا وجود ندارد، عنوان کرد: این افراد می توانند از همه مواد غذایی مورد نیاز بدن استفاده کنند که این موضع در تازه ترین مقالات علمی جهان آورده شده است.

عضو انجمن تغذیه آمریکا در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به انتشار برخی از مطالب بی اساس و بدون پشتوانه علمی در سطح جامعه تاکید کرد: متاسفانه شایعات زیادی در فضای مجازی برای نخوردن برخی از مواد غذایی برای افراد مبتلا به کرونا وجود دارد که مختص ایران نیست بلکه در سطح جهان نیز گسترده است.

محدودیتی برای تغذیه وجود ندارد

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز در ادامه سخنان خود در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری در استان خوزستان بیان کرد: گاهی ممکن است بیمار مبتلا به بیماری کرونا به هر دلیلی کم اشتها شود که باید پروتئین مورد نیاز بدنش تامین شود به همین خاطر محدودیتی برای تغذیه وجود ندارد.

این متخصص تغذیه و رژیم درمانی با اشاره به برخی از مطالب مبنی بر امتناع از خوردن برخی مواد غذایی یادآورد شد: بر خلاف آنچه که در فضای مجازی منتشر شده خوردن خرما، موز و توت فرنگی برای بیماران مبتلا به کروناویروس مضر نیست و منعی در این زمینه وجود ندارد.

وی در پاسخ به سوال دیگری درباره چگونگی ارتباط بیماران مبتلا به کروناویروس با دیگر افراد نیز گفت: این بیماران تا 4 هفته ممکن است منتقل کننده این بیماری به دیگران باشند ولی در دو هفته نخست احتمال انتقال بیماری به دیگران بیشتر است.

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز د پاسخ به سوال دیگری درباره انجام تست مجدد برای بیماران تصریح کرد: پس از بهبودی بیماران مبتلا به بیماری کروناویروس انجام این کار بستگی به نظر پزشک معالج آنها دارد.

انتهای پیام/

زمان انتشار: چهارشنبه ۷ خرداد ۱۳۹۹ - ۰۰:۱۰:۰۱

شناسه خبر: 88150

کلید واژه‌ها:
کرونا ویروس کرونای جدید ویروس کرونا تشخیص ویروس کرونا مقابله با ویروس کرونا جلو گیری از شیوع ویروس کرونا ویروس کرونا در ایران کرونا را شکست می‌دهیم کیت تشخیص کرونا واکسن کرونا کرونا در بهبهان کرونا در اندیکا کرونا در خرمشهر کرونا در اندیمشک کرونا در هندیجان کرونا در باوی کرونا در گتوند کرونا در کارون کرونا در رامشیر کرونا در شادگان کرونا در دزفول کرونا در شوش کرونا در امیدیه کرونا در اهواز کرونا در باغملک کرونا در قلعه تل کرونا در ایذه کرونا در رامهرمز کرونا در حمیدیه کرونا در دشت آزادگان درمان بیماری کرونا در آبادان کرونا در آغاجاری درمان کرونا در آبادان کرونا در مینوشهر کرونا در لالی کرونا در هفتگل کرونا در مسجدسلیمان کرونا در ماهشهر کرونا در شوشتر کرونا در آبادان کرونا در خوزستان کرونا در ایران کرونا در استان خوزستان کرونا را شکست می دهیم حسین جزایری دکتر حسین جزایری دکتر حسین جزایری متخصص تغذیه و رژیم درمانی دکتر حسین جزایری متخصص تغذیه و رژیم درمانی، استادیار دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز، بنیانگذار و مدیر نخستین مرکز تغذیه انترال (گاواژ) و پرنترال در ایران و عضو انجمن تغذیه آمریکا خوزستان استان خوزستان خبرگزاری علم و فناوری خوزستان
دیدگاه ها و نظرات :
نام کامل وارد شود
دقیق و صحیح وارد شود
لطفا فارسی و خوانا باشد
captcha
ارسال
اشتراک گذاری مطالب