نکاتی که در مصرف چای باید مدنظر قرار گیرد

یک متخصص تغذیه اعلام کرد: مصرف زیاد چای و قهوه و در نتیجه دریافت بعضی از عناصر نظیر تانن ها و کافئین و امثال آنها بعضی اوقات‌ تداخلات و مشکلاتی نظیر بی خوابی و ایجاد بی قراری را در افراد ایجاد می‌کند.

مدیر گروه تغذیه مرکز بهداشت استان یزد در مصاحبه با خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری از یزد؛ گفت: در فصل تابستان با توجه به گرمای هوا اصلی ترین نکته ای که باید در بحث تغذیه به آن توجه شود دریافت آب و مایعات کافی است.

یوسف نقیایی افزود: چای یکی از مایعاتی است که می توانیم از آن استفاده کنیم و خیلی محدودیتی در مصرف آن نداریم. فقط از لحاظ زمانی بسیار مهم است که چای را نزدیک به وعده های غذایی یعنی قبل و بعد از وعده غذایی مصرف نکنیم تا تداخلی در جذب عناصر مغذی مانند آهن، روی و کلسیم پیش نیاید.

وی خاطرنشان کرد: در مصرف چای و قهوه باید چند نکته را مد نظر قرار داد که اصلی‌ترین و مهم‌ترین آن فاصله‌گذاری با وعده غذایی است تا جذب مواد مغذی اختلال ایجاد نکند. نکته مهم دیگر موادی است که به آنها چای مصرف می‌کنیم که اصلی‌ترین آن قند یا نبات است که اینها عوامل خطر محسوب می شوند و مصرف چای بهانه  ای می شود برای اینکه قند بیشتر از حد نیاز را دریافت کنیم.  اینها  جزء ریسک فاکتورهای بدن ما محسوب شود و ما را دچار چالش می کند.

نقیایی تاکید کرد: نکته بعد پررنگ و کمرنگ بودن چای است. در کل مایعاتی که غلیظ و پررنگ هستند برای کلیه ها خیلی توصیه نمی شوند و باعث می‌شوند کلیه ها نیاز به آب و مایعات بیشتری برای خنثی کردن غلظتی که در خون ایجاد می کنند داشته باشد. بنابراین بهترین گزینه مصرف چای کم رنگ و باعث شود که مشکلی در کلیه ایجاد نشد.

وی اضافه کرد: مصرف زیاد چای و  قهوه و  در  نتیجه دریافت بعضی از عناصر نظیر تانن ها و کافئین و امثال آنها بعضی اوقات‌ تداخلات و مشکلاتی نظیر بی خوابی و  ایجاد بی قراری را در افراد ایجاد می‌کند.

انتهای پیام/

زمان انتشار: جمعه ۱۷ مرداد ۱۳۹۹ - ۰۷:۳۰:۰۰

شناسه خبر: 89761

مطالب مرتبط :
ی

تأسیس و راه اندازی پردیس فناوری و صنعتی دانشگاه یزد کلید خورد

با هدف ارزش‌آفرینی و اثربخشی صنعتی، اجتماعی و منطقه‌ای، رؤسای دانشگاه یزد و پارک علم و فناوری یزد روز دوشنبه بیستم مردادماه جاری توافق‌نامه تأسیس، راه‌اندازی و اداره پردیس فناوری و صنعتی دانشگاه یزد را امضا کردند.

۱

عضو هیات علمی دانشگاه یزد تاکید کرد:

اصلاح الگوی مصرف مقدم بر استخراج آب های ژرف/ بعضی ادعاها در مورد آب های ژرف اغراق آمیز است

دکتر انصاری تاکید کرد: اصلاح الگوی مصرف خانگی، صنعت و کشاورزی و افزایش بهره‌وری راه‌حل رفع مشکل کم آبی است و هزینه این اقدامات از هزینه طر‌ح‌های تأمین آب از راه های غیر متعارف از جمله اکتشاف و استحصال آب تجدیدپذیر ژرف بمراتب کمتر است.

ستار

گزارش تصویری؛

سفر معاون رئیس جمهور به یزد و بازدید از پارک علم و فناوری یزد

سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رئیس جمهور ظهر امروز از شرکت های فعال در پارک علم و فناوری یزد بازدید کرد.

۱

واکسیناسیون ۱۶ هزار راس دام و طیور توسط دانشجویان جهادگر

طرح واکسیناسیون تب مالت و نیوکاسل طیور بخش عقدا توسط گروه جهادی شهید مروتی دانشگاه اردکان در شهر عقدا برگزار شد.

س

رقابت ۳۰۰۰ نفری برای ورود به مقطع دکتری در دو حوزه امتحانی در یزد

نماینده تام‌الاختیار دانشگاه یزد در برگزاری آزمون‌های سراسری اعلام کرد: آزمون دکتری امسال طبق دستورعمل‌های ابلاغ شده و با رعایت کامل پروتکل‌های بهداشتی امروز پنجشنبه نهم مردادماه همزمان با سراسر کشور در استان یزد نیز با حضور ۳۱۲۴ نفر داوطلب در حوزه‌های امتحانی دانشگاه یزد و آموزشکده فنی شهید صدوقی برگزار شد.

۵ نوشیدنی برای تقویت سیستم ایمنی بدن/نقش رژیم و مکمل‌های غذایی در طی درمان COVID-۱۹

طی بررسی انجام شده؛

۵ نوشیدنی برای تقویت سیستم ایمنی بدن/نقش رژیم و مکمل‌های غذایی در طی درمان COVID-۱۹

سبک زندگی یکی از عوامل تاثیرگذار اصلی بر شرایط سیستم ایمنی بدن انسان است در این روز ها که ویروس کرونا در حال مبتلا نمودن افراد زیادی است، بالا بردن قدرت سیستم ایمنی بدن به شدت توصیه می‌شود، در این گزارش با پنج نوشیدنی که می‌تواند سیستم ایمنی بدن شما را تقویت کند آشنا خواهید شد.

ی

بایدها ونبایدهای تغذیه در تابستان

مدیر گروه تغذیه مرکز بهداشت استان یزد گفت: در فصل تابستان با توجه به گرمای هوا اصلی ترین نکته ای که باید در بحث تغذیه به آن توجه شود دریافت آب و مایعات کافی است.

دیدگاه ها و نظرات :
نام کامل وارد شود
دقیق و صحیح وارد شود
لطفا فارسی و خوانا باشد
captcha
ارسال
اشتراک گذاری مطالب