به گزارش خبرگزاری علم و فناوری از استان خوزستان، از زمستان سال 1398 بیماری کروناویروس در جهان و کشور ایران شناسایی شد که در پی این مسئله مسئولان وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشکی برای در امان ماندن از بیماری محدودیت هایی را از جمله برپایی تجمعات را لحاظ کردند.
در این ایا مردم ایران برای برپایی برخی از برنامه های خود ابتکاری را به خرج دادند که در همین ارتباط با ابتکار مردم استان خوزستان در ایام کرونا سالگرد شهید قربان مکوندی از شهدای عملیات رمضان به صورت مجازی برگزار شد.
این برنامه که به مناسبت سی و هشتمین سالگرد شهادت رزمنده دلیر شهید قربان مکوندی از شهدای عملیات رمضان برگزار شد اقشار مختلف مردم از جمله خانواده های معظم شهدا، ایثارگران، جوانان و نوجوانان ایرانی شرکت کردند.
سالگرد شهادت رزمنده دلیر شهید قربان مکوندی در دو نوبت برگزار شد که طی این برنامه ها مردم ایران علاوه بر ذکر فاتحه، زیارت عاشورای سرور و سالار شهیدان را قرائت کردند و به ختم صلوات پرداختند.
در نخستین برنامه سالگرد شهادت رزمنده دلیر شهید قربان مکوندی که قرائت زیارت عاشورا بود شرکت کنندگان از سراسر کشور برای شادی روح این شهید بیش از 250 زیارت عاشورا را قرائت کردند.
در برنامه دوم نیز که در چند گروه برگزار شد شرکت کنندگان 235 هزار و 284 صلوات به روح پاک شهید قربان مکوندی هدیه کردند.
شهید قربان مکوندی فرزند محمد در یکم خرداد ماه سال 1340 به عنوان چهارمین فرزند خانواده، در روستای جارود شهرستان هفتگل واقع در شمال استان خوزستان دیده به جهان گشود و با تولد خود شادی را برای پدر و مادر به ارمغان آرود.
با آغاز تهاجم دشمن بعثی به خاک وطن، این جوان دلیر روستایی به همراه چند تن دیگر از دوستان خود رهسپار جبهه های حق علیه باطل شد و لباس رزم به تن کرد.
پس از حضور در جبهه و نبرد با با دشمنان اسلام، سرانجام این جوان رشید در روز پنجم مرداد ماه سال 1361 در عملیات رمضان بر اثر اصابت ترکش به جمجمه اش به فیض عظیم شهادت نائل آمد.
پیکر پاک و مطهر شهید مکوندی که در منطقه عملیاتی شلمچه شهید شده بود پس از شهادت از خرمشهر به شهرستان هفتگل منتقل شد تا در زادگاهش تشییع شود.
در یک آئین باشکوه و کم نظیر پیکر پاک شهید قربان مکوندی از خانه پدری در روستای جارود هفتگل بر دوش اقشار مختلف مردم، خانواده های شهدا، #رزمندگان اسلام، جمعی از مسئولان لشکری و کشوری و دوستان و همرزمانش تشییع شد.
پس از برگزاری مراسم تشییع، پیکر مطهر شهید قربان مکوندی به بقعه متبرکه شاهزاده محمود در روستای جارود انتقال یافت و به عنوان نخستین شهید روستا در فبرستان این بقعه متبرکه آرام گرفت.
شهید قربان مکوندی در سن 21 سالگی به شهادت رسید و مزارش در بقعه متبرکه شاهزاده محمود روستای جارود واقع در کیلومتر 17 جاده هفتگل به مسجدسلیمان زیارتگاه عاشقان است.
شهید خیرالله جنت شعار، شهید بارونی فتحی چم خانی، سرباز شهید غلام سواری، سرباز شهید عباسعلی زنگنه، شهید قربان مکوندی، شهید محمدجواد محمدپور، شهید جواد بالشی، شهید محمدرضا حسین کوهی، شهید سید احمد دانش، شهید ایرج کریمی، شهید عبدالمحمد صابری بهبهانی، شهید موسی ستها، شهید حسن بیدلی، شهید محمدرضا ملا اسدازاده، شهید جمشید صالحی، سرباز شهید قاسم بلند، شهید ابراهیم مکوندی، شهید منصور منوچهری، شهید اکبر علی حیدرنژاد، شهید سعید نژاددهباشی، شهید اسدالله پورکاظم، شهید هوشنگ راجی، شهید عبدالرضا مترصد، شهید عبدالایمان طعمه دریس، شهید گنج علی سرملی بادی، شهید مسعود مباشر، شهید کیومرث پورحزبه، شهید محمدرحیم ممبینی، شهید علی بابادی، شهید مسعود مکوندی گوداژدر، شهید عطاء الله خزایی، شهید غلام رضا حسین نژادیان و سرباز شهید امیر موری از جمله شهدای عملیات رمضان هستند.
انتهای پیام/
زمان انتشار: شنبه ۱۱ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۹:۰۶:۲۱
شناسه خبر: 89762