به گزارش خبرنگار علمی و فناوری در کرمانشاه، کشت زعفران این طلای سرخ چند سال است که در کرمانشاه آغاز شده است؛ استانی دارای زمینهای زراعی وسیع و شرایط اقلیمی مناسب که زمینه را برای کشت این محصول فراهم کرده است.
همچنین بهینهسازی مصرف آب و نیز تشویق کشاورزان برای تغییر الگوی کشت می تواند از جمله موارد مشوق برای کاشت این محصول باشد.
زعفران محصولی اقتصادی است و میتواند درآمد کشاورزان را به میزان چشمگیری افزایش دهد و با توجه به بحران کم آبی نیز از نظر مصرف آب بسیار باصرفه است.
آزمایش نمونههای کشت شده زعفران در استان نشان میدهد کیفیت این محصول در کرمانشاه دارای مرغوبیت بالایی است.
.jpg)
سید افشین صفوی در گفت و گو با خبرنگار علمی و فناوری در کرمانشاه اظهار کرد: طبق برنامهریزی صورت گرفته امسال ۴۷۰ هکتار از مزارع استان زیر کشت این محصول می رود.
وی با بیان اینکه طی سال گذشته در ۳۵۰ هکتار از اراضی استان زعفران کاشته شده است، افزود: شرایط آب و هوای استان کرمانشاه موجب شده است کاشت این محصول در همه شهرستانهای استان به جز نواحی گرمسیری امکانپذیر باشد.
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه بر اینکه محدودیتی در زمینه کشت محصول زعفران در استان نداریم ادامه داد: کشاورزان استان تا نیمه دوم ماه آینده فرصت دارند تا در مزارع خود زعفران کشت کنند.
این مسئول بیان داشت: کشاورزانی که متقاضی کشت زعفران در استان کرمانشاه هستند از سوی سازمان جهاد کشاورزی مورد حمایت قرار خواهد گرفت.
صفوی گفت: زعفرانی که در استان کرمانشاه تولید میشود جزو زعفران های مرغوب است و قابلیت رقابت با زعفران استان خراسان را دارد.
زمان انتشار: شنبه ۲۵ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۸:۱۵:۳۸
شناسه خبر: 90043