به گزارش خبرگزاری علم و فناوری از شیراز، مهندس جمال رازقی در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهار داشت: درحالی که منبع اصلی کشور ما، نفت می باشد اما شاهد شدیدترین تحریم ها علیه کشورمان هستیم.
وی در ادامه به موضوع صادرات پرداخت و گفت: مدت هاست که هیچگونه کارت بازرگانی توسط سازمان توسعه تجارت صادر نشده و احتمال می رود که تا مدتی دیگر صادرات ما به حالت تعلیق درآید.
رئیس اتاق بازرگانی فارس با اشاره به عضویت هزار نفر دارای کارت بازرگانی در اتاق بازرگانی فارس عنوان کرد: 300 کارت بازرگانی به حالت تعلیق درآمده و این روش نه علمی و نه منطقی است.
وی خاطرنشان کرد: با تعلیق درآمدن وضعیت صادرات، شاهد افزایش تعداد دلالان هستیم که موجب بالارفتن قیمت دلار شده اند.
رازقی با اشاره به وضعیت نامناسب صادرات ایران به کشورهای همسایه و با بیان این که حلقه صادرات به طرز شدیدی کوچکتر شده، گفت:کشوری مثل عراق به دلیل مسائل سیاسی حاضر نیست که حتی با یکی از تجار ایرانی مشارکت اقتصادی داشته باشد،این در حالیست که اسرائیل تا پشت مرزهای ما نفوذ کرده و نتیجه این شده که میزان صادرات ما نسبت به سال های گذشته 40 درصد کاهش یابد و در نهایت با سقوط بیشتری همراه شود.
انتهای پیام/
زمان انتشار: سه شنبه ۱۱ شهریور ۱۳۹۹ - ۱۸:۰۰:۰۰
شناسه خبر: 90449