دانیال فرهیخته در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری در جهرم گفت: با توجه به بازگشایی آموزشگاهها و حضور کودکان در جامعه ،لازم است والدین مراقب باشند چراکه در میان کودکانی که بدن آنها پادتن (آنتی بادی) بیماری «کووید ۱۹» را تولید کرده بود علاوه بر علائمی همچون تب و سردرد، اسهال و استفراغ نیز گزارش شده است
وی افزود: این در حالی است که تاکنون تنها از تب، سرفه و تغییر حسهای بویایی و چشایی به عنوان علائم ابتلا به ویروس کرونا در میان کودکان یاد میشد. در مقابل پژوهش ها نشان میدهد که درد عضلانی، خستگی، احساس گیجی، درد قفسه سینه و مشکل گوارشی علائم اصلی ابتلا به کرونا در میان بزرگسالان است.
کارشناس بهداشت دانشگاه علوم پزشکی جهرم با اشاره به اینکه اگر بخواهید ابتلا به کرونا را در کودکان شناسایی کنید باید به علائمی مانند اسهال و استفراغ توجه کنید و تنها به دنبال نشانههایی در دستگاه تنفسی نباشید، تصریح کرد: با در نظر گرفتن تب، سرفه و تغییر حسهای بویایی و چشایی تنها می توان ۷۶ درصد موارد ابتلا به کرونا را با آزمایش شناسایی کرد، اما با توجه به علائم گوارشی در کودکان می توان این رقم را به ۹۷ درصد رساند.
وی عنوان کرد: از سوی دیگر بسیاری از کودکان در فصل پائیز از علائم سرماخوردگی رنج خواهند برد اما آبریزش بینی و عطسه در میان کودکان نشانه ابتلا به ویروس جدید کرونا محسوب نمیشود.
انتهای پیام/
زمان انتشار: سه شنبه ۲۵ شهریور ۱۳۹۹ - ۰۸:۰۰:۰۰
شناسه خبر: 90747