به گزارش خبرگزاری علم و فناوری استان تهران به نقل از CNSA ؛اداره ملی فضایی چین (CNSA) در مورد کاوشگر Tianwen-1 مریخ خود که در ماه جولای با موفقیت به فضا پرتاب شد ، بروزرسانی کرده است.
این کاوشگر در شرایط پایداری قرار دارد و اکنون به عنوان بخشی از سفر به سیاره سرخ ، بیش از 15 میلیون کیلومتر (9 میلیون مایل) از زمین فاصله دارد که در مجموع 470 میلیون کیلومتر (292 میلیون مایل) را طی خواهد کرد.
چین هنوز اطلاعات قابل ملاحظه ای درباره یک فضاپیمای مرموز قابل استفاده مجدد که دو روز پس از پرتاب تیانوان 1 به زمین بازگشت ، منتشر نکرده است.
تصحیح مدار اول با موفقیت:
اگرچه Tianwen-1 با رسیدن به مریخ در نهایت در حدود 195 میلیون کیلومتر (118 میلیون مایل) از زمین دور خواهد شد ، اما در کل 470 میلیون کیلومتر (292 میلیون مایل) مسافت را طی کرده است.
این به دلیل این واقعیت است که این کاوشگر چهار مانور انتقال و اصلاح مسیر را انجام می دهد که با چرخش خورشید به تدریج حرکت آن را به سمت سیاره سرخ در یک مسیر منحنی مشاهده می کند. CNSA می گوید Tianwen-1 اوایل ماه گذشته اولین اصلاح مداری را در میان دوره انجام داده است.
سفینه فضایی متشکل از یک مدارگرد ، یک لندر و یک مریخ نورد ، بلندپروازترین ماموریت مریخ چین تاکنون است. همه به خوبی پیش می روند.
مسابقه فضایی داغ می شود:
چین در به روزرسانی خود فضاپیمای آزمایشی قابل استفاده مجدد خود را كه یكشنبه گذشته در یك محل فرود مشخص شده بازیابی شد ، تحولی دانست كه در نهایت حمل و نقل فضایی نسبتاً كم هزینه برای CNSA فراهم می شود. جزئیاتی از مشخصات فضاپیما فاش نشده است.
از زمان تبدیل شدن به سومین ملت تاریخ ، پس از روسیه و ایالات متحده ، که انسان را در سال 2003 به فضا پرتاب کرده است ، چین به کار خود در مسیر لبه پرواز در فضا ادامه داده است.
آنچه با راه اندازی موشک جدید آلمان ، Isar Aerospace Technologies ، تولید این ماه و برنامه های بلند پروازانه فضایی چین آغاز می شود ، ناسا و اسپیس ایکس در سال های آینده رقابت شدیدی خواهند داشت.

اتمام خبر/

خبرنگار:علیرضا یزدی نژاد
http://stnews.ir/p=88642
زمان انتشار: دوشنبه ۳۱ شهریور ۱۳۹۹ - ۰۸:۰۶:۰۰
شناسه خبر: 90821