طبق مطالعه انجام شده:

میوه نان بدون گلوتن است/ کمک می‌کند تا سلامت قلب را بهبود بخشد

میوه نان(Breadfruit) دارای مواد فیتو شیمیایی( (Phytochemicals که کمک به جلوگیری از آترواسکلروز، که در آن شریان‌ها به علت رسوبات چرب سخت می‌شوند.

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری استان بوشهر؛ درخت نان یا برد فروت با نام علمی Artocarpus altilis، گونه‌ای از درختان گلدار و از خانواده توت است. یکی از مهمترین گیاهان که توسط پولینزیایان باستان در حال سفر به هاوایی آورده شده است.

میوه نان از گینه نو و منطقه هند و مالایا نشات گرفته است و توسط مسافران جزیره‌ای در سراسر اقیانوس آرام گسترش یافته است. اروپایی‌ها در دهه 1500 میوه نان را کشف کردند و از درختی که میوه‌های نشاسته‌ای مثبتی تولید می‌کرد و وقتی بو داده شده شبیه نان تازه پخته شده بود  شگفت زده و خوشحال شدند.

 

درختان نان یکی از گیاهان غذایی است که بیشترین بازده را دارد. یک درخت به تنهایی می‌تواند بین 50 تا 150 میوه در سال تولید کند(عملکرد در مناطق مرطوب و خشک متفاوت است) و میوه‌های گرد، بیضی یا مستطیل آنها می‌تواند تا 12 پوند وزن داشته باشد!

درختان میوه نان می‌توانند تا ارتفاع 85 فوت رشد کنند و در تمام قسمت‌های درخت یک شیره لاتکس تولید می‌شود که به عنوان یک ماده مهر و موم مانند آب پز کردن کانو مفید است. این چوب سبک و محکم برای محیط‌های نجاری قایق‌رانی و ساخت خانه استفاده می‌شود.

میوه نان بدون گلوتن است!

میوه نان بدون گلوتن(گلوتن از خانواده‌ی پروتئین‌هاست که در غلاتی مانند گندم، چاودار، اِسپِلت (گندم آلمانی) و جو یافت می‌شود و برای بدن مضر است) است و دارای مواد مغذی زیادی است. این یکی از چندین "غذای فوق العاده" در دوران باستان (همراه با تارو و نارگیل) بود که هاواییایی‌ها را قادر به استعمار هشت جزیره اصلی هاوایی با آنچه ممکن است نزدیک به 1 میلیون نفر باشد، می کند!

نان میوه دارای کربوهیدرات زیادی است و منبع خوبی از آنتی اکسیدان‌ها، کلسیم، کاروتنوئیدها، مس، فیبر غذایی، انرژی، آهن، منیزیم، نیاسین، امگا 3، امگا 6، فسفر، پتاسیم، پروتئین، تیامین، ویتامین A و ویتامین C است.

همچنین حاوی مقداری کاروتنوئید و لوتئین است که در برنج سفید یا سیب زمینی سفید وجود ندارد. یک فنجان میوه نان 25٪ RDA فیبر و 5 تا 10٪ RDA پروتئین، منیزیم و پتاسیم تأمین می‌کند. با رسیدن میوه، نشاسته به قندها تبدیل می‌شود و میوه‌ها به حالت خامه‌ای نرم می‌شوند. این کاستارد شیرین را می‌توان به صورت خام مصرف کرد.

 

چگونه میوه نان را ذخیره کنم؟

در بعضی از نقاط جهان، میوه نان را در آب سرد ذخیره می‌کنند تا زمانی که برای جلوگیری از کبودی استفاده شود. اگر ترجیح می‌دهید آن را در آب ذخیره نکنید، می توانید آن را در مکان تاریک و سرد (مانند یخچال) نگهداری کنید. نان پخته شده را می‌توان یک تا دو روز بدون یخچال نگهداری کرد.

فواید میوه نان

میوه نان کالری بالایی دارد.

همانند سایر میوه‌های گرمسیری، میوه نان نیز کالری بیشتری دارد. 100 گرم میوه تازه 102 کالری تأمین می‌کند. کربوهیدرات‌ها بخش قابل توجهی از این انرژی را تشکیل می‌دهند. با رسیدن میوه، مقدار زیادی از این نشاسته به ساکارز و قندهای ساده مانند فروکتوز و گلوکز تبدیل می‌شود. از این رو، میوه های رسیده شیرین‌تر هستند و دارای رایحه دلپذیری از کاستارد هستند.

 

به کاهش کلسترول خون کمک می‌کند.

 

فیبر غذایی با جلوگیری از جذب کلسترول در روده، کاهش چاقی، فشار خون و محافظت از مخاط روده بزرگ با دفع مواد شیمیایی سرطان زا از روده بزرگ به کاهش کلسترول خون کمک می‌کند.

 رادیکال‌های آزاد مضر را از بین می‌برد.

میوه نان بیشتر از گریپ فروت و موز ویتامین C دارد. حدود 29 میلی گرم یا 48٪ از RDA را فراهم می‌کند. ویتامین C (اسید اسکوربیک) یک آنتی اکسیدان قوی در محلول در آب است. مصرف میوه‌های سرشار از ویتامین C به بدن انسان در برابر مقاومت در برابر عوامل عفونی کمک می‌کند و رادیکال‌های آزاد مضر را از بین می‌برد.

دارای سطح متوسطی از ویتامین‌ها و مواد معدنی ضروری است.

این میوه دارای سطح متوسطی از ویتامین‌ها و مواد معدنی ضروری است. مانند سایر غذاهای لذیذ گرمسیری، این ویتامین سرشار از بسیاری از گروه‌های حیاتی کمپلکس B است. این میوه منبع متوسطی از ویتامین‌ها به ویژه تیامین، پیریدوکسین و نیاسین است.

به تنظیم ضربان قلب و فشار خون کمک می‌کند.

میوه‌های تازه منبع عالی پتاسیم است. پتاسیم یکی از اجزای مهم مایعات سلول و بدن است که به تنظیم ضربان قلب و فشار خون کمک می‌کند. تفاله آن از نظر مس، آهن، منیزیم و فسفر مناسب است.

دانه‌های نان میوه دارای مقادیر متوسطی از پروتئین هستند. 100 گرم بذر 7.4 گرم یا 13 درصد مقادیر توصیه شده روزانه را تأمین می‌کند. با این حال، آنها منابع عالی مواد معدنی مانند پتاسیم، آهن، کلسیم، روی، سلنیوم، منگنز و غیره هستند.

کلام آخر

راه‌های بسیاری برای مصرف میوه‌های نان وجود دارد، رسیده‌ها را می‌توانند خام بخورند، در حالیکه بالغ و نابالغ آنها پخته می‌شوند. طبق یک مقاله ملی جغرافیایی، میوه نان خشک شده می‌تواند به آرد تبدیل شود که یک جایگزین گلوتن برای آرد گندم معمولی است.

سایر قطعات درخت نان نیز ممکن است برای شیوه‌های زیست محیطی و کشاورزی استفاده شود. به عنوان مثال، برگ‌های بزرگ آن را می‌توان برای مالچ استفاده کرد، در حالی که پوست‌های داخلی آن به طور سنتی برای پارچه سازی برای بافندگی و لباس استفاده می‌شود. گلهای خشک شده از درختان میوه نان نیز برای دفع پشه‌ها و حشرات دیگر هنگام سوزش مفید هستندآلرژی یا عدم تحمل به میوه نان نادر است.

انتهای پیام/

خبرنگار:حسینی مفرد

 

 

 

زمان انتشار: جمعه ۱۱ مهر ۱۳۹۹ - ۲۳:۴۷:۳۱

شناسه خبر: 91200

مطالب مرتبط :
قطعه

ساخت قطعه الکترونیکی از جنس آب که مانع آتش سوزی وسایل برقی می گردد !

"Jop Group" نام قطعه الکترونیکی کوچکی از جنس آب می باشد که با بکارگیری آن در بردها و مدارهای برقی مانع آتش سوزی آن ها می شود .

محققان معتقدند میوه نان می‌تواند سوپرفود مناسبی باشد

محققان دانشگاه بریتیش کلمبیا کانادا:

محققان معتقدند میوه نان می‌تواند سوپرفود مناسبی باشد

مطالعات جدید نشان می‌دهد که استفاده از میوه نان به عنوان بخشی از یک رژیم غذایی سالم محسوب می‌شود و آرد تولید شده از میوه‌های آن یک پروتئین فاقد گلوتن، شاخص گلیسمی کم، مواد مغذی و کامل برای غذاهای امروزی است.

حسگر

به سرپرستی دانشمند ایرانی محقق شد؛

حسگر ریز بر روی لباس می تواند سلامت قلب و ریه را کنترل کند

دانشمندان انستیتوی فناوری جورجیا به سرپرستی دانشمند ایرانی خود موفق به ابداع حسگر ریز شدند که می تواند سلامت قلب و ریه را از روی لباس کنترل کند.

۶

دانشمندان برای کاهش حساسیت ناشی از گلوتن موجود در نان انجام دادند:

استفاده از روش ویرایش محتوای ژن موجود در نان

دانشمندان در پژوهشی که به تازگی انجام دادند سعی کردند با روش ویرایش محتوای ژن یا همان «کریسپر» سبب کاهش گلوتن موجود در نان شوند.

دیدگاه ها و نظرات :
نام کامل وارد شود
دقیق و صحیح وارد شود
لطفا فارسی و خوانا باشد
captcha
ارسال
اشتراک گذاری مطالب