به گزارش خبرگزاری علم و فناوری از لارستان، برای رسیدن به هر هدفی باید تلاش کرد و در راه رسیدن با مسائل و مشکلاتی نیز دست به گریبان شد. این روند درخصوص موفقیت در کنکور سراسری نیز صادق است و نفرات برتر کنکور برای رسیدن به این دستاورد باید سختی هایی کشیده و چشم بر بسیاری از خواسته هایشان ببند تا در فصل درو، آنچه می خواهند را برداشت کنند.
** * ضمن عرض سلام و تبریک، خودتان را معرفی نمایید؟!
سلام، بنده زهرا سعیدی هستم متولد مهرماه سال هشتاد، رتبه بیست و چهار کنکور انسانی سال نود و نه.
** * انگیزه شما برای شروع چه بود؟
همیشه دوست داشتم کارهایم را به نحو احسن انجام بدهم، کنکور هم مرحله ای از تحصیلم بود که باید به بهترین نحو انجام می شد، پس تصمیم گرفتم که درس هایم را خوب بخوانم و رتبه خوبی را کسب کنم.
** * به طور جدی از کی شروع به خواندن کردید؟
در واقع همیشه درس هایم را می خواندم و دانش آموز درس خوانی بودم، اما از تابستان نود و هشت به طور جدی کنکوری خواندن را شروع کردم.
** * به طور میانگین روزانه چند ساعت مطالعه داشتید؟
ساعت مطالعه ام متغییر بود، گاهی دو ساعت و گاهی حتی به نُه ساعت هم می رسید، اما به طور میانگین شش الی هفت ساعت مطالعه داشتم.
** * آیا در آزمون های آزمایشی هم شرکت می کردید؟
بله در آزمون ها نیز شرکت و اکثرا رتبه تک رقمی کسب می کردم، به طوری که چندین بار رتبه یک کشوری شدم.
** * چه عواملی در موفقیت شما نقش داشتند؟
طبعا خانواده، دوستان، اطرافیانم، دبیران و مدرسه نقش مهمی در انگیزه دادن به من داشتند و باعث می شدند که بیشتر تلاش کنم و خودم را نشان بدهم و همچنین مشاور تحصیلی ام همیشه به من کمک می کرد و من از ایشان سپاسگزار هستم.
** * تا چه اندازه از کتاب های کمک درسی استفاده می کردید؟
دبیران ما درس ها را خوب توضیح می دادند و بنده کتاب درسی را مطالعه می کردم، البته خودم را به کتاب درسی محدود نمی کردم و هر نکته ای را می دیدم، در کتابم یادداشت می کردم وهمین موضوع در موفقیت من تاثیر داشت.
** * کلاس های تقویتی شرکت می کردید؟
فقط در کلاس هایی که مدرسه برگزار می کرد حضور داشتم.
** * چه روشی را برای مطالعه به دانش آموزان توصیه می کنید؟
روش های مطالعه بیشتر شخصیه و هرکس به یک روش عادت دارد. به عنوان مثال بنده با مطالعه فردی در خانه راحت تر بودم، اما دوستانم به صورت گروهی مطالعه می کردند و درس را بهتر یاد می گرفتند.
پیشنهاد می کنم در هر صورت کیفیت را نسبت به کمیت در اولویت قرار بدهند، یک ساعت مطالعه دقیق و مفید بهتر از سه ساعت مطالعه با حواس پرتی است.
** * زمان های استراحتتان را چگونه می گذراندید؟
معمولا زمان استراحتم را با خانواده و یا در فضای مجازی می گذراندم، البته اگر از فضای مجازی استفاده صحیح شود، می تواند مفید باشد، من صفحات مفیدی را دنبال و از نکاتی که می گفتند، استفاده می کردم.
** * نظرتان را درمورد کنکور بفرمایید!
به طور کل کنکور یک مرحله سخت و رقابقی که گاها ناعادلانه می باشد، کنکور نود و نه هم که به نوبت خودش شاهکار بود،شرایط سخت و سوالات هم سخت تر از سال های دیگر.
توصیه می کنم حتما حتما درس هایشان را بخوانند و به سال آخر واگذار نکنند، اگر از همان کلاس دهم خوب خوب بخوانند، سال کنکور موفق تر خواهند بود و انرژی شان عموما صرف مرور می شود نه یادگیری.
** * حرف آخر.
حرف آخر هم اینکه اگر چیزی را واقعا می خواهید، برای به دست آوردنش تلاش کنید و این را نیز بدانید برای رسیدن به موفقیت هیچ راه میانبری وجود ندارد و فقط و فقط تلاش شمارا می طلبد.
امیدوارم همه ی بچه های کنکوری موفق باشند و نتیجه ای که دوست دارند و به صلاحشان هست را به دست بیاورند.
گفتگو از فاطیما حلیمی
انتهای پیام/
زمان انتشار: شنبه ۱۹ مهر ۱۳۹۹ - ۰۶:۰۰:۰۰
شناسه خبر: 91226