آیا کپک روی آبلیمو و آبغوره خطرناک است؟

یک کارشناس بهداشت گفت: کپک ها در انسان باعث ایجاد حساسیت و آلرژی می شود که در طولانی مدت ممکن است علائمی شبیه آسم ایجاد می کند.

دانیال فرهیخته در گفتگو با خبرنگار علم و فناوری در جهرم گفت: اگر شرایط دمایی نگهداری آبلیمو و آبغوره نامناسب باشد و در یخچال نگهداری نشود، کپک‌های قهوه‌ای تا سیاه بر روی لبه بطری چسبیده و بر سطح آبلیمو و آبغوره مشاهده می‌شود.
وی با اشاره به اینکه باید دقت شود که رنگ کپک‌های مورد بحث قهوه ای تا سیاه است، افزود: این کپک ها در انسان باعث ایجاد حساسیت و آلرژی می شود که در طولانی مدت ممکن است علائمی شبیه آسم ایجاد می کند.
این کارشناس بهداشت با اشاره به طریقه اقدام و پیشگیری از ابتلا به این کپک ها، عنوان کرد: آبلیمو و آبغوره کپک زده باید دور ریخته شود؛ یعنی نمی توان کپک را جدا و از باقی مانده استفاده نمود.
وی با اشاره به اینکه برای پیشگیری از کپک زده می‌توان بعد از پر نمودن شیشه از آبلیمو و آبغوره،شیشه را در آب جوش قرار داد، اظهار کرد: این عمل باعث از بین رفتن باکتری ها و کاهش رشد قارچ می شود در نتیجه احتمال کپک زدگی کاهش می یابد.
فرهیخته ادامه داد: همچنین می توان با ریختن مقداری روغن زیتون که سطح محصول را بپوشاند،از کپک زدگی آبلیمو و آبغوره تا حدودی جلوگیری کرد.

 

گفتگو از مهدی رحمانیان

انتهای پیام/

زمان انتشار: دوشنبه ۱۲ آبان ۱۳۹۹ - ۰۸:۰۰:۰۰

شناسه خبر: 91695

مطالب مرتبط :
قومیت آسیایی به شدت با سکته مغزی کووید۱۹ مرتبط اند

معاون علوم پزشکی جهرم:

سکته مغزی در مردان جهرمی بیشتر از زنان است

معاون دانشگاه علوم پزشکی جهرم گفت: آمارها حاکی از سبقت گرفتن شمار مردان نسبت به زنان از حیث ابتلا به سکته مغزی در شهرستان جهرم است.

زنان باردار و کرونا

توصيه هاي كرونايي به زنان باردار

یک کارشناس بهداشت گفت: زنان باردار باید از حضور در دورهمي ها با دوستان و خانواده به خصوص در اماكن سربسته پرهيز كنند.

دیدگاه ها و نظرات :
نام کامل وارد شود
دقیق و صحیح وارد شود
لطفا فارسی و خوانا باشد
captcha
ارسال
اشتراک گذاری مطالب