کرونا و تغذیه ۲
رژیم غذایی مناسب مبتلایان به کرونا
کاور
کمک به درمان کرونا با تغذیه صحیح
1
در حالت عادی هم بیمار بی اشتها میشود اما در بیماران کرونایی این حالت خیلی شدیدتر رخ میدهد
2
همچنین بیمار مبتلا به کرونا بیشتر از افراد سالم نیاز به تقویت سیستم ایمنی بدن خود دارد
3
همه اینها یعنی بیمار کرونایی نیاز به رژیم غذایی خاصی دارد که هم به دستگاه گوارشش فشار نیاورد و هم سیستم ایمنی بدنش را تقویت کند
4
اولا هر عاملی که باعث تضعیف سیستم ایمنی بدن یا تحریک حالات بیماری میشود باید از برنامه روزانه و تغذیه بیمار کرونایی حذف بشود مانند سیگار و قلیان
5
همچنین فست فودها، غذای چرب، غذاهای نیمه پخته مثل تخم مرغ عسلی، ترشیها، شوریها و کنسروهای شور
6
آشهای سنگین، فلفل، سسهای تند، شیرینیجات، آبمیوههای صنعتی، نوشابههای گازدار، مربا و قند
7
فرد مبتلا به کرونا باید چند برابر یک انسان معمولی آب یا سایر مایعات طبیعی بنوشد تا ویروسها با ادرار از بدن خارج بشوند
8
بدن بیمار کرونایی بیش از سایر افراد به ویتامین و پروتئین نیاز دارد اما به دلیل کم اشتهایی نمیتواند هر غذایی بخورد
9
پس به بیمار خود اصرار نکنید حتما سه وعده غذای پر حجم بخورد بلکه در طول روز وعدههای سبک و میان وعده به او بدهید
10
بهترین غذا برای هر بیماری از جمله بیماران کرونایی سوپ گرم است پس سعی کنید آن را با مواد مغذی و مقوی درست کنید
11
میوه، آجیل غیر شور، لبنیات پروبیوتیک، سبزیجات به خصوص اسفناج، هویج و کلم را در برنامه تغذیه بیمار قرار بدهید
12
به منظور تأمین امگا3 هفتهای دو یا سه نوبت ماهی و حداقل روزی سه عدد گردو به بیمار بدهید
13
حتما روزی دو یا سه لیوان شیر گرم به بیمار بدهید
14
به دلیل نیاز بدن بیمار به دو ویتامین سی و دی، قرصهای مکمل این دو ویتامین را طبق دستور پزشک به بیمار بدهید
زمان انتشار: شنبه ۲۴ آبان ۱۳۹۹ - ۱۹:۲۹:۳۰
شناسه خبر: 92320
عارفه فیروزی محقق یزدی شیوه ای جدید برای استفاده از قارچ کامبوجا در صنایع مختلف ابداع کرده است.